Aldatmayan erkek yoktur

vay be iyimiş...:1: iyi olmuş karşındakine aynı acıyı yaşamak
hiç başıma gelmedi allah korusun kimse yaşamasın

ee öyle tatlım bin pişman olur yaptığına .yapacak bişey yok aldatmanın bahanesi olmaz ama acısı olur .

neden böyle genellemeler yaparsınız anlamam..dünyanın öyle bir kanunu falan var da ben mi bilmiyorum? yok arkadaş her erkek aldatmıyor işte..bu dünyanın hala çivisi yerinde duruyorken, aldatmayan, adam gibi adamlar da mevcut..!
eğer bu savınız doğruysa kızlar içinde bir sürü şeyler söylüyolar..demek ki onlar da doğru..
her şey insanın vicdanın da bitiyor arkadaş..Sende Allah korkusu varsa gözün kimseyi görmüyo..aldatmanın kadını erkeği yok ayrıca..herkes kendi vicdanından sorumlu..

kimse böyle genellemeler de bulunmasın..
sen böyle bişi yaşadıysan o senin sorunun..başkalarını da bu işe katma..

benim bir arkadaşım vardı . Gerçekten kafasını kaldırmıyordu yolda yürürken . çok dikkatli idi .

ama kız arkadaşı onu tam bi canavara dönüştürdü . yaptıkları karşısında kızın ona yaptıkları sayesinde tam bir çapkına döndü . Ve açık açık kadınlara böyle davranacaksın bu seni kıymetli yapıyor diyor . Resmen evrim geçirdi . o dindar temiz saf adam .

benim bir arkadaşım vardı . Gerçekten kafasını kaldırmıyordu yolda yürürken . çok dikkatli idi .

ama kız arkadaşı onu tam bi canavara dönüştürdü . yaptıkları karşısında kızın ona yaptıkları sayesinde tam bir çapkına döndü . Ve açık açık kadınlara böyle davranacaksın bu seni kıymetli yapıyor diyor . Resmen evrim geçirdi . o dindar temiz saf adam .

her zaman suç erkeklerde değil,öyle değil mi ?.....:26:

Back
X