Aldatmayan erkek yoktur

Ben çok emin şekilde aldtmaz derdim de büyük konuşurum başıma gelir falan diye diyemiyorum ama yapmaz.... 8 yıldır beraberiz ve sözlümün arkadaşları bile derler gözü senden başkasını görmüyor kız muhabbeti falan yapamyoruz bunla diye.

eehhhhh maşallah o zaman :46:

erkekler hormonları,doğaları gereği çok eşlidirler evet ama ben diyebilirim ki sevgilim beni asla aldatmaz..belki hormonları dürtüleri onu dürter ama bana olan saygısından,ondan da öncesinde kendine olan saygısından dolayı iradesini bilir,kendine hakim olur ve aldatma düşüncesini bile uzaklaştırır aklından.çünkü beni aldatmasının kendini de aldatmak olduğunun bilincinde olan biri olduğunu hissedebilecek kadar tanıyorum onu.sadakatine güvenim sonsuz..

Tüm erkeklerin aldattığı düşüncesi kadınların savunma mekanizmasıdır. Eğer her erkek aldatmıyor olursa kadın kendinde bir eksiklik olup olmadığını sorgulamaya başlayacak ve kendini suçlu hissedecektir. Bir de güvendiği erkeğin güvenilmez biri olduğu gerçeğiyle karşılaşacak ve bu durumda da kendi seçimlerinin hatalarını sorgulayacaktır. Sonuçta her erkek aldatmaz aynı şekilde her kadın da aldatmaz. Aldatan erkek ve kadın vardır ve bunun kabahatlisi de diğer eş değildir. Bir çok etken var aldatma sürecinde, cinsel sapkınlıklardan tutun da heyecan aramaya kadar... Kimse de "her erkek aldatır" diyemez ve dememelidir. Bu işi meşrulaştırmanın da bir yoludur ki bence hatalıdır. Nasılsa her erkek aldatır der ve konuyu kapatır gideriz. Neyse ya gece gece ders niteliğine dönüşen yazıyı devam ettirip sıkmayayım sizleri. İyi geceler arkadaşlar;)

Tüm erkeklerin aldattığı düşüncesi kadınların savunma mekanizmasıdır. Eğer her erkek aldatmıyor olursa kadın kendinde bir eksiklik olup olmadığını sorgulamaya başlayacak ve kendini suçlu hissedecektir. Bir de güvendiği erkeğin güvenilmez biri olduğu gerçeğiyle karşılaşacak ve bu durumda da kendi seçimlerinin hatalarını sorgulayacaktır. Sonuçta her erkek aldatmaz aynı şekilde her kadın da aldatmaz. Aldatan erkek ve kadın vardır ve bunun kabahatlisi de diğer eş değildir. Bir çok etken var aldatma sürecinde, cinsel sapkınlıklardan tutun da heyecan aramaya kadar... Kimse de "her erkek aldatır" diyemez ve dememelidir. Bu işi meşrulaştırmanın da bir yoludur ki bence hatalıdır. Nasılsa her erkek aldatır der ve konuyu kapatır gideriz. Neyse ya gece gece ders niteliğine dönüşen yazıyı devam ettirip sıkmayayım sizleri. İyi geceler arkadaşlar;)

her kelimenize katılıyorum...

Sevgilime güveniyorum fakat asla aldatmaz yapmaz böyle bişeyde diyemem en çok korktuğum şey aldatırmaktır ama bunu düşünmemek lazım olcaksa olur zaten.

kadın aldıtıldı mı aldatmayan erkek mi var aman boşver affet gitsin bi sonra ki de kesin aldatır boşuna yuvanı bozma

amann kocam benim pek namusluydu dişi sineğe bile bakmazdı ama ahh o kadın yok mu hep onun yüzünden oldu yuvamızı bozdu

her zaman söylediğim şeylerdir

genelleme yapmak yanlıştır ve senin sorumlu olduğun kişi kocandır ne olursa olsun hata ondadır

kolaya kaçmak her zaman kolaydır

erkek aldatır ama karşı da ki kadın suçludur o ayartmıştır :ssz:

valla açık saçık,bakımlı,güzel bi kız geçse ben bile böyleeee bakıyorum yaniii kaldıki erkekler nasıl bakmasın:)ama aldatmak değildir bu.her erkek aldatır diye bi kuralda yok.

aranızda benm sevgilim/sözlüm/nişanlım/eşim beni asla aldatmaz diyen warmı? bence her erkek er yada geç aldatr? aksne inanan varmı? aldatmaktan kastım sadece başka bi kadınla yatmak anlamında değil. ve bence bütün evliliklern sonu aynı tek fark şu ya kadının ruhu duymuodur, yada anlıodur ama erkektr yapar aman benm yanmda kalsnda dien yani bilen ama göz yuman kesmdr,yada zaten tekmeyi basıodur. sizce? ya tabi aldatan kadnlarda war ama ona değnmiyorum

YENİ GELDİM FORUMA ... İÇİMDEKİLERİ DÖKMEK İSTİYORUM =)

4 yıllık mükemmel bi ilişkim vardı ... Herkes maşallah çok yakışıyorsunuz derdi .. Annesi ve ailesi beni çok sever hatta Çok saygı duyarlardı... Meğerse Sevgilim diyecek adamı hiç tanımamışım Meğerse karakteri Oturmamış diye düşünüyorum şimdi Her zaman olayın temeline bakmak lazım Bir erkeğin eğer içi oturmamışsa Yani içini SEvgilisinin aşkıyla doyurmamışsa Hep bi açlık hisseder Bide bilirsiniz Uzun süreli ilişkilerde Aşk vardır ama Mühim olan sevgi ve saygıdır .. Biz saygıyı hiç bozmadık ama Ben aldatmayı hissettiğim zamanlarda 4 yılın birikmiş tüm kavgalarını saygısızlığını yaptık ...

Aldatan Bir erkeğe verilebilecek en büyük ceza Bir daha yakınından geçmemek hatta seside sesinize asla değmemeli .... bugün numaramıda değiştiriyorum Şimdi toparlanma vaktii...

Bütün erkekler aldatır diye bir kaide yoktur . Karakteri, erkekliği oturmamış erkek aldatır...
Birşey daha Söylemek istiyorum
Kadınlar aldatmayı mükemmel bir şekilde hissediyor ... Kesin birşey bu yani ...

Kendimden biliyorum Hissettiğim herşey çıktı Araştırmalarım sonucu ortayada çıkardım Şimdi İse ona karşı hiç sesim soluğum çıkmıyor Şahıs beni arıyor ama Açmıyorum Bugün numaramıda kapattıracağım
Aldatan erkeğin giderken çarptığı kapıları sıkıca kilitleyin Dönme ihtimalini düşünür ilk zamanlar , Zaten sizi uğurlarken size ait onda kalan yanlarınıza güvendiği için rahatça uğurlar Sonradan dank eder Ama artık herşey için geçtir ... Onun döneceğini biliyorum son görüşmede bile hafif pişmanlıklar hissettim ama hiç istifimi bozmadım Gülümseyerek uğurladım Çünkü o beni aldatmadığına inandırdığını sandı ... Oysa ben herşeyi biliyorum ve uzaktan izliyorum tabi Annesine babasına ve ablasına veda etmek için evlerine gittiğimde hepimiz ağladık ve ben neden bittiğini anlattım ...Ailesi şuan ona belli etmiyor Ama hepsi peşinde annesinden haberlerini alıyorum Evde korkudan telefonunu eline alamıyormuş dışarı çıkıp konuşup geliyormuş Annesi diyorki kesin o kızla konuşuyor diyor Hatta annesinin en son cümlesi '' biz seni kızımız belledik oğlumu seni üzdüğü için hiç affetmeyeceğim Senden başka kızı kabul etmeyeceğim Hele o kızı asla Hatta aldattığı kızında şirketten olduğunu söyledim gidip onu yolacağım diyor ama sonradan haksız duruma düşmemek için hepimiz sakınce duruyoruz ....

Anlayacağınız karakteri oturmamış bir erkekle beraberseniz 4 yılın içine itina ile edebiliyor ....
Tavsiyem Emin olmadığınız erkekle yola çıkmayın Yol verin gitsin :)
Hiç bir zaman bir erkeğe karşı hiç ama hiç kendini ezdirmeyeceksin Çünkü yapılan herşeyin bir sebebi vardır... Bunu anlayabilmek için Her zaman uzaktan kendimizi izlemeli ve uzun zamanlara bırakmalıyız... Şuan bende kendimi zamana teslim ettim Çok çalışıyorum iş yerimde başarılıyım... Alışverişimi yapıyorum kuaföre gidiyorum , arkadaşlarla buluşuyorum ailemle vakit geçiriyorum ... Herkese tavsiyem giden geri döner Döndüğünde sizi aynı yerinde bulamasın çıldırsın :)

bir tavsiyem daha var ;
Onu özlersiniz hani sesini gözlerini ellerini en çokta .... Şuan benim hissettiğim gibi başka bi kadının gözlerine baktığını size kıyıp aldattığı gerçeğini mutlaka sokun aklınıza Ve bu gerçekle yaşayın onu söküp atmayın ki kadınlar hiç bir şeyi unutmaz unutmuş gibi yapar ... Bu gerçeğide hayatınıza sığdırıp devam etmeli yolumuza :)
Sağlıcakla kalın ...

Ben çok emin şekilde aldtmaz derdim de büyük konuşurum başıma gelir falan diye diyemiyorum ama yapmaz.... 8 yıldır beraberiz ve sözlümün arkadaşları bile derler gözü senden başkasını görmüyor kız muhabbeti falan yapamyoruz bunla diye.

yinede güvenme tatlım benimki içinde öle diyodular al şu an eski sevgilisinin yanında ve ben 6 yılımı verdim ona

başında büyük konuşmayım dedm zaten.. beşer şaşar dimi :)) tedbiri elden bırakmamak lazım tabi ama kadınlar hisseder... umarım böyle birşeyi hiç bir zaman hissetmem diyelim o zaman. hissettircek adamlada işim olmaz zaten:D kendi kaybeder:24: o yüzden hiç takma umarm karşına güzel insanlar çıkar:)

kimi erkek vardır aldatmak yerine terketmeyi tercih eder.( bu tarz erkek tercihimdir)
erkek vardır, hem aldatır hem terketmez ( bu tarz erkekler kadınlarını tamamen kendılerine aıt görüp dilediğince yaşar ve evde her zaman bir kürkçü dükkanı olduğunu bilirler)

bir insan bir insanı neden aldatır?? başka tenler denemek için---duygusal bir şey hissetmediği için--- en önemlisi affedileceğini bildiği için..
kısacası hayatındaki insandan soğuduğu için..

tamamen karakter meselesi.

aranızda benm sevgilim/sözlüm/nişanlım/eşim beni asla aldatmaz diyen warmı? bence her erkek er yada geç aldatr? aksne inanan varmı? aldatmaktan kastım sadece başka bi kadınla yatmak anlamında değil. ve bence bütün evliliklern sonu aynı tek fark şu ya kadının ruhu duymuodur, yada anlıodur ama erkektr yapar aman benm yanmda kalsnda dien yani bilen ama göz yuman kesmdr,yada zaten tekmeyi basıodur. sizce? ya tabi aldatan kadnlarda war ama ona değnmiyorum

Bu iki taraf içinde geçerli. Her kadın ve her erkek çalar, yalan söyler, aldatır. Erkek sevdiğini yine bir kadınla aldatır (yani taşla, toprakla aldatmıyor ya!)
1-Çalar: En dürüstü sevdiğinin kalbini çalar.
2- Yalan söyler: En dürüstü alışverilerde satınaldıklarınınfiyatını eksik söyler. Hatta bazı satıaldıklarını annesi veya arkadaşının hediye ettiğini söyler.
3- Aldatır: Başta makyaj yapma bir aldatmadır, gerçeği farklı göstermekir.

sadece eşim ya da sevgilim beni aldatmaz asla konusunda değil şu hayatta hiç bir şey için asla demeyeceksin asla diye bir şey yok yeter ki ALLAH istesin her şey olur o yüzden önce RABBİME güvenmemiz lazım asla demek yerine
o yüzden ALLAH hepimizin eşlerini,sevgililerini,çoluğumuzu çocuğumuzu bizleri ailemizi doğru yoldan ayırmasın AMİN

................................................
Mesaj tekrarı.
Özür diliyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Olmaz olur mu, elbette vardır...
Gerçekten aşık olan bir erkek kesinlikle ve kesinlikle aldatmaz...
Ben bunu bilir bunu söylerim.

Bana da aldatmayan erkek vardır gibi geliyor..
Allah'ım kimseyi şaşırtmasın..
Gönlü mönlü kayarsa da terketsin beni, sonra yapsın yapacağını bir de aynı anda ikimizi de psikolojisine bürünüp daha beter olmayayım..

Tabiii kide aldatmayan erkek vardır.Bu karşındakini tanıma meselesi bu konjuyu açan arkadaşaın güven problemi var veya aldatılmış kimseye güvenmiyor sanırım ama genelleme yapması acaip saçma...

o bir kere aldatır ben affederim acısını onu aynı şekilde aldatarak hem yaptıklarının acısını çıkararak tekmeyi basarım yaptımda yani

o bir kere aldatır ben affederim acısını onu aynı şekilde aldatarak hem yaptıklarının acısını çıkararak tekmeyi basarım yaptımda yani

vay be iyimiş...:1: iyi olmuş karşındakine aynı acıyı yaşamak
hiç başıma gelmedi allah korusun kimse yaşamasın

Bu işin kadını erkeği olmaz..

Bir insan da irade sıfırsa ve nefsinede hakim olmakta zorluk çekiyorsa mevzu bitmiştir..

Kadını yapar,erkeğide yapar..

Back
X