Aldatmismi oldum simdi

Konu sahibinin durumu vahim vallahi. Esinle beraber olurken bu kisi aklima geldi cocuk ona benzer mi falan demis. Dr a git bence.

Eh işte hatırladığım konuda sizinmiş. Sürekli bu adamla ilgili konu açmışsınız ve burada yazdıklarınızın aynısını zaten yazmışsınız size söylene söylenmiş artık o kadar ileri gitmişsiniz ki ilişkiniz" sırasında o adamın yüzünü hayal ettiğinizi ve çocuğunuzun o adama benzemesinden korktuğunuzu yazmışsınız. Hiç sağlıklı değil durumunuz ya adamı takıntı yaptınız unutamıyorsunuz ya da ruhsal bozukluk var bence acilen bir psikoloğa gitmeniz gerekiyor yoksa aynı anlamsız ve mantıkdışı şeyleri on kere daha konu açıp yazacaksınız!

Esim evlendikten sonra çok değişti kv yüzünden sürekli evliligim huzur kaçtı ve esim cok annesine düşkundur kv ise kocasi oldukten snra oğluna bağımlı oldu ve evlendigine kabul edemiyor esim kavga anında annesinin yanında çekinmeden üzerime yürür orami buram sikar ve ağır küfürler eden birisi ama napsamda onu seviyorum buda benim ruh hastaligim işte çoktan bosardi başkası olsa . Eşimle evlenmeden önce nisan yapmadan hemen önce evlenme teklifi aldığım sıralar isyerinden birini uzaktan begendim hoşuma gitdi 2 3 hafta karşı taraf zaten ulasilmicak evli biri oyüzden ole bir içim pir pir etdi okadar kendimi göstermeye calistim falan ama karsi tarafa asla acilmadim bulunduğu ortamda olmaya çalıştım yani fark etdirmeye çalıştım sanırım kendimi ve baktım sonra zaten igenç bişi olduğunu anladım ve vazgeçtim adam bakislarimdan anlamismidir bilmiyorum ama umarim anlamamistir zaten suan abi diye seskleniyorum bir sey oldugu zamab sonra aradan 1 ay geçti evlendim 1.5 yıllık evliyim bir kizim var 2 aylık ben kopek gibi pismanim evlendigim ilk günden beri bu hoslanma olayından dolayi vucdan azabı cekiyorum nasıl diyorum aklımı kaçırcak gibi oluyorum vicdan azabı yüzünden hasta oldum bir gün eşime itiraf etdim senle sevgiliyken baskasindan hoslandim uzaktan dedim Özür Diledim ama asla detay vermedim o sevgililigmzn en başında olarak algiladı sanırım bilmiyorum zamanini ve isyerinden olduğunu solemedim sadece hoslandim dedi hâliyle delirdi. Yeter duymak istemiyorum ahirete hesaplsrz dedi kapatdi konuyu suan dogum iznindeyim ve o ise geri donucem ve o adami görünce yine vicdn azabim devam eDicek sizce eşime detay vermem gerekir mi isyerinden oldu şu zaman oldu bu zaman oldu diye ? Ve de aldatmis gibi hissediyorum bu his nasıl gidicek
Bravo!
Bi de anamın kim olduğunu söyleseymişsiniz tam olacakmış. Bazı kadınlara şaşkınlıkla bakıyorum cidden.

Diğer detaylara yorum bile yapamayacağım, psikolojinizin normal olmadığını düşünüyorum. Acil destek almalısınız

ablacım deli misin kurban olayım. niye anlatıyorsun eşine. ne gerek var Allah aşkına. ortada bişey yok. olmayan şeyi anlatmış huzursuzluk oluşturmuşsun boş yere.
ama....eşinin sana uyguladığı şiddet. büyük konuşmayayım ama ben müsaade etmezdim baktım olmuyor bitmiyor boşanırdım. sana da yazık. hem de annesinin yanında..

Esim evlendikten sonra çok değişti kv yüzünden sürekli evliligim huzur kaçtı ve esim cok annesine düşkundur kv ise kocasi oldukten snra oğluna bağımlı oldu ve evlendigine kabul edemiyor esim kavga anında annesinin yanında çekinmeden üzerime yürür orami buram sikar ve ağır küfürler eden birisi ama napsamda onu seviyorum buda benim ruh hastaligim işte çoktan bosardi başkası olsa . Eşimle evlenmeden önce nisan yapmadan hemen önce evlenme teklifi aldığım sıralar isyerinden birini uzaktan begendim hoşuma gitdi 2 3 hafta karşı taraf zaten ulasilmicak evli biri oyüzden ole bir içim pir pir etdi okadar kendimi göstermeye calistim falan ama karsi tarafa asla acilmadim bulunduğu ortamda olmaya çalıştım yani fark etdirmeye çalıştım sanırım kendimi ve baktım sonra zaten igenç bişi olduğunu anladım ve vazgeçtim adam bakislarimdan anlamismidir bilmiyorum ama umarim anlamamistir zaten suan abi diye seskleniyorum bir sey oldugu zamab sonra aradan 1 ay geçti evlendim 1.5 yıllık evliyim bir kizim var 2 aylık ben kopek gibi pismanim evlendigim ilk günden beri bu hoslanma olayından dolayi vucdan azabı cekiyorum nasıl diyorum aklımı kaçırcak gibi oluyorum vicdan azabı yüzünden hasta oldum bir gün eşime itiraf etdim senle sevgiliyken baskasindan hoslandim uzaktan dedim Özür Diledim ama asla detay vermedim o sevgililigmzn en başında olarak algiladı sanırım bilmiyorum zamanini ve isyerinden olduğunu solemedim sadece hoslandim dedi hâliyle delirdi. Yeter duymak istemiyorum ahirete hesaplsrz dedi kapatdi konuyu suan dogum iznindeyim ve o ise geri donucem ve o adami görünce yine vicdn azabim devam eDicek sizce eşime detay vermem gerekir mi isyerinden oldu şu zaman oldu bu zaman oldu diye ? Ve de aldatmis gibi hissediyorum bu his nasıl gidicek
Eşin senin üstüne yürüyor, oranı buranı sıkıyor, hakaret ediyor, küfür ediyor sende nişanlıyken birini beğenip sonra kendini frenledin diye vicdan azabı çekiyorsun. Yani çok enteresan kusura bakma kocan enteresan kaynana enteresan senin takıldığın şey daha enteresan
Kendine nasıl yaşamak istediğini neyi hakettiğini sor sağlıklı saygılı mutlu bir evlilik mi yoksa küfürlü şiddetli evlilik mi

Tabi ben başka konularını bilmiyordum dejavunun mesajını görünce şok oldum. Ama hemen cevap vereyim çocuk o senin beğendiğin hayal ettiğin adama benzemez. Biyolojik birşeydir kocana (babasına) benzer :KK70:Allahım böyle bişeye cevap yazdığıma inanamıyorum:silah:
Strese girdim gidip tatlı yiyesim geldi oooofff of
Eh işte hatırladığım konuda sizinmiş. Sürekli bu adamla ilgili konu açmışsınız ve burada yazdıklarınızın aynısını zaten yazmışsınız size söylene söylenmiş artık o kadar ileri gitmişsiniz ki ilişkiniz" sırasında o adamın yüzünü hayal ettiğinizi ve çocuğunuzun o adama benzemesinden korktuğunuzu yazmışsınız. Hiç sağlıklı değil durumunuz ya adamı takıntı yaptınız unutamıyorsunuz ya da ruhsal bozukluk var bence acilen bir psikoloğa gitmeniz gerekiyor yoksa aynı anlamsız ve mantıkdışı şeyleri on kere daha konu açıp yazacaksınız!

Kocan da normal degil, sen de. Ikinizin de tedaviye ihtiyaci var. Ustelik siddet de var. Cocugunun saglikli bir ortamda buyumesi icin bu adamla neden bu evliligi surduruyorsun? Ustelik calisiyormussun da. Tek basina buyutebilirsin. Bu arada ben bosanmis bir anneyim. Anne mutlu ise cocuk mutlu buyur. Sizi mutsuz eden bir adamla devam etmek hem kendinize zulum, hem cocuga yazik. Bosanmak o kadar da kotu bir sey degil. Ama once esiniz ve siz bir psikologa gitmelisiniz. Bu arada esiniz siddet gosteriyor, kufur ediyor, bu size saygisi olmadigini gosterir ve sevgisi de yok. Saygi olmazsa evlilik yurumez, sadece kagit üzerinde kalir. Esiniz sizi sevse idi kıyamazdı size.

Eski konularini okudum. Cok uzuldum. Kendi iyiligin icin lutfen bir doktora git, lutfen. Seni ne hale getirmisler. Esinin yaptiklari yuzunden saglikli dusunemiyorsun. Esinin yuzune kultablasi atmasi falan hic normal degil. O..pu diye hitap etmesi...
Lutfen kizini o ortamda buyutme. Ailenden yardim iste.

Bizim bi komsu var senin gibi aynı..ayranlari cok icmeye 3 cocuk gecim sıkıntısı vs..bu taa kac sene evvelki begendigi bir cocugu kocasina anlatip anlatip kendini dövdürüyor neden diyoruz derdin ne? ..beni kiskandigi icin dövmesi hosuma gidiyor diyor ona mahallecek tek dedigimiz sey; ALLAH AKIL FİKİR VERSİN
Konunu okuyunca aklima o geldi sana da ayni temennide bulunuyorum Allah sana da akıl versin.. ego mu kasıyosunuz anlamadım ki adam seni kiskansin dövsün diye

kaç kere yazdık tedavi olun.
tekrar tekrar aynı konuyu açıyorsunuz. yorumları önemsemiyorsanız niye aynı şeyi kırk kere soruyorsunuz.
birde kalkıp eşinize anlatmışsınız. adam zaten şiddet gösteriyormuş.
Yorumunuza istemsiz sesli guldum esim uyandi:confused:niye ayni seyi kirk kere soruyosunuz kismina guldum..konu sahibi keske akil asla burdan ama sanmam..trajikomik resmen

Ya Allah aşkına bu erkekler herturlu haltı yiyiyorlar saklıyorlar lütfen esine soylemek ne ya kendi içinden hissetmissin bilmeseydi ne olur duki sana karşı bir suphe olacak guvensizlik acaba evliyken de mi olacak mi diye kinini ofkesini küçük seylerde bile sorun yapacak aslinda altinda farkli şeyler

Kardeş hemen bir psikologa randevu al bence. Adam zaten sınır küpü daha ileri gider Allah korusun. Ne yasadinsa sende kalsın. Herşey söylenir mi

Beni yanlış anlama ama psikolojik tedavi görmeb gerekiyor. Hissettiğin şey yüzünden bu kadar ağır vicdan azabı duyman normal olmadığı gibi; bu kadar uzun süre kafaya takman eşine itiraf edip onu da dellendirmen falan da normal değil. Hala ben napıcam bu azapla diyorsun ki o da hiç normal değil.

Tüm bunları ana kuzusu ve şiddet eğilimli bir adam için hissetmen hiç hiç normal değil.

Öncelikle evliliğindeki diğer sorunlar ile şu anki söz konusu durumun bir bağlantısı yok. Evliliğindeki sorunları yaptığın şeye iç rahatlatıcı bir bahane olarak kullanamazsın. Fakat aynı zamanda bu durumun vicdan azabı ile kötü bir evliliğede katlanmamalısın.
Aldattınmı dersen bence evet. Zira her ne koşulda olursan ol bir ilişkin varken başkası ile ilgileniyorsan bu aldatmaktır. Evli bir erkeğe kendini fark ettirmeye çalışmak konusuna girmiyorum bile. Kaldıki senin yaptığını bir erkek yapmış olsa buradaki yorumlar çok daha farklı olurdu. En basitinden adam için sevgilisi olmasına rağmen halen gözü dışarıda olan iğrenç bir karakter denirdi. Doğruya doğru biraz objektif olmak lazım.
Ama şimdi sen pişman olduğunu söylüyorsun. Zaten eşinde en doğru cevabı vermiş ahirette hesaplaşacağız demiş. Bu konuyu kapat artık. Ve şu anki yaşadıklarına ne bahane nede vicdan azabı olarak görme. Evliliğine odaklan, sorunlarını çözmeye çalış.
Hakkında hayırlısı olsun.

Yahu adamın size olan tavırlarına değil de bi hoşlantıyı mı dert edip duruyorsunuz, bide böyle önemsiz bir meseleyi neden eşinize söylediniz sanki ortada önemli bir şey var gibi. Bence siz bu meseleyi bırakın da adamın size olan muamelesini değerlendirin.

Keske hıc söz etmeseymıssınız. Size şu an böyle davranan adam yarın bir gun bunu mısıllemeye dönusturmez mı sizce.? Söylemekle hata etmişsiniz sonucta aldatma falan yok. Bence konuyu kapatın. Esinizle diğer sorunlarınıza odaklanın

Back
X