- 17 Kasım 2016
- 8.474
- En iyi cevaplar
- 1
- 28.696
- 548
- 42
- Konu Sahibi hayalcannn
Konu sahibinin durumu vahim vallahi. Esinle beraber olurken bu kisi aklima geldi cocuk ona benzer mi falan demis. Dr a git bence.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bravo!Esim evlendikten sonra çok değişti kv yüzünden sürekli evliligim huzur kaçtı ve esim cok annesine düşkundur kv ise kocasi oldukten snra oğluna bağımlı oldu ve evlendigine kabul edemiyor esim kavga anında annesinin yanında çekinmeden üzerime yürür orami buram sikar ve ağır küfürler eden birisi ama napsamda onu seviyorum buda benim ruh hastaligim işte çoktan bosardi başkası olsa . Eşimle evlenmeden önce nisan yapmadan hemen önce evlenme teklifi aldığım sıralar isyerinden birini uzaktan begendim hoşuma gitdi 2 3 hafta karşı taraf zaten ulasilmicak evli biri oyüzden ole bir içim pir pir etdi okadar kendimi göstermeye calistim falan ama karsi tarafa asla acilmadim bulunduğu ortamda olmaya çalıştım yani fark etdirmeye çalıştım sanırım kendimi ve baktım sonra zaten igenç bişi olduğunu anladım ve vazgeçtim adam bakislarimdan anlamismidir bilmiyorum ama umarim anlamamistir zaten suan abi diye seskleniyorum bir sey oldugu zamab sonra aradan 1 ay geçti evlendim 1.5 yıllık evliyim bir kizim var 2 aylık ben kopek gibi pismanim evlendigim ilk günden beri bu hoslanma olayından dolayi vucdan azabı cekiyorum nasıl diyorum aklımı kaçırcak gibi oluyorum vicdan azabı yüzünden hasta oldum bir gün eşime itiraf etdim senle sevgiliyken baskasindan hoslandim uzaktan dedim Özür Diledim ama asla detay vermedim o sevgililigmzn en başında olarak algiladı sanırım bilmiyorum zamanini ve isyerinden olduğunu solemedim sadece hoslandim dedi hâliyle delirdi. Yeter duymak istemiyorum ahirete hesaplsrz dedi kapatdi konuyu suan dogum iznindeyim ve o ise geri donucem ve o adami görünce yine vicdn azabim devam eDicek sizce eşime detay vermem gerekir mi isyerinden oldu şu zaman oldu bu zaman oldu diye ? Ve de aldatmis gibi hissediyorum bu his nasıl gidicek
Eşin senin üstüne yürüyor, oranı buranı sıkıyor, hakaret ediyor, küfür ediyor sende nişanlıyken birini beğenip sonra kendini frenledin diye vicdan azabı çekiyorsun. Yani çok enteresan kusura bakma kocan enteresan kaynana enteresan senin takıldığın şey daha enteresanEsim evlendikten sonra çok değişti kv yüzünden sürekli evliligim huzur kaçtı ve esim cok annesine düşkundur kv ise kocasi oldukten snra oğluna bağımlı oldu ve evlendigine kabul edemiyor esim kavga anında annesinin yanında çekinmeden üzerime yürür orami buram sikar ve ağır küfürler eden birisi ama napsamda onu seviyorum buda benim ruh hastaligim işte çoktan bosardi başkası olsa . Eşimle evlenmeden önce nisan yapmadan hemen önce evlenme teklifi aldığım sıralar isyerinden birini uzaktan begendim hoşuma gitdi 2 3 hafta karşı taraf zaten ulasilmicak evli biri oyüzden ole bir içim pir pir etdi okadar kendimi göstermeye calistim falan ama karsi tarafa asla acilmadim bulunduğu ortamda olmaya çalıştım yani fark etdirmeye çalıştım sanırım kendimi ve baktım sonra zaten igenç bişi olduğunu anladım ve vazgeçtim adam bakislarimdan anlamismidir bilmiyorum ama umarim anlamamistir zaten suan abi diye seskleniyorum bir sey oldugu zamab sonra aradan 1 ay geçti evlendim 1.5 yıllık evliyim bir kizim var 2 aylık ben kopek gibi pismanim evlendigim ilk günden beri bu hoslanma olayından dolayi vucdan azabı cekiyorum nasıl diyorum aklımı kaçırcak gibi oluyorum vicdan azabı yüzünden hasta oldum bir gün eşime itiraf etdim senle sevgiliyken baskasindan hoslandim uzaktan dedim Özür Diledim ama asla detay vermedim o sevgililigmzn en başında olarak algiladı sanırım bilmiyorum zamanini ve isyerinden olduğunu solemedim sadece hoslandim dedi hâliyle delirdi. Yeter duymak istemiyorum ahirete hesaplsrz dedi kapatdi konuyu suan dogum iznindeyim ve o ise geri donucem ve o adami görünce yine vicdn azabim devam eDicek sizce eşime detay vermem gerekir mi isyerinden oldu şu zaman oldu bu zaman oldu diye ? Ve de aldatmis gibi hissediyorum bu his nasıl gidicek
Eh işte hatırladığım konuda sizinmiş. Sürekli bu adamla ilgili konu açmışsınız ve burada yazdıklarınızın aynısını zaten yazmışsınız size söylene söylenmiş artık o kadar ileri gitmişsiniz ki ilişkiniz" sırasında o adamın yüzünü hayal ettiğinizi ve çocuğunuzun o adama benzemesinden korktuğunuzu yazmışsınız. Hiç sağlıklı değil durumunuz ya adamı takıntı yaptınız unutamıyorsunuz ya da ruhsal bozukluk var bence acilen bir psikoloğa gitmeniz gerekiyor yoksa aynı anlamsız ve mantıkdışı şeyleri on kere daha konu açıp yazacaksınız!
Yorumunuza istemsiz sesli guldum esim uyandikaç kere yazdık tedavi olun.
tekrar tekrar aynı konuyu açıyorsunuz. yorumları önemsemiyorsanız niye aynı şeyi kırk kere soruyorsunuz.
birde kalkıp eşinize anlatmışsınız. adam zaten şiddet gösteriyormuş.
Esim evlendikten sonra çok değişti kv yüzünden sürekli evliligim huzur kaçtı ve esim cok annesine düşkundur kv ise kocasi oldukten snra oğluna bağımlı oldu ve evlendigine kabul edemiyor esim kavga anında annesinin yanında çekinmeden üzerime yürür orami buram sikar ve ağır küfürler eden birisi ama napsamda onu seviyorum buda benim ruh hastaligim işte çoktan bosardi başkası olsa . Eşimle evlenmeden önce nisan yapmadan hemen önce evlenme teklifi aldığım sıralar isyerinden birini uzaktan begendim hoşuma gitdi 2 3 hafta karşı taraf zaten ulasilmicak evli biri oyüzden ole bir içim pir pir etdi okadar kendimi göstermeye calistim falan ama karsi tarafa asla acilmadim bulunduğu ortamda olmaya çalıştım yani fark etdirmeye çalıştım sanırım kendimi ve baktım sonra zaten igenç bişi olduğunu anladım ve vazgeçtim adam bakislarimdan anlamismidir bilmiyorum ama umarim anlamamistir zaten suan abi diye seskleniyorum bir sey oldugu zamab sonra aradan 1 ay geçti evlendim 1.5 yıllık evliyim bir kizim var 2 aylık ben kopek gibi pismanim evlendigim ilk günden beri bu hoslanma olayından dolayi vucdan azabı cekiyorum nasıl diyorum aklımı kaçırcak gibi oluyorum vicdan azabı yüzünden hasta oldum bir gün eşime itiraf etdim senle sevgiliyken baskasindan hoslandim uzaktan dedim Özür Diledim ama asla detay vermedim o sevgililigmzn en başında olarak algiladı sanırım bilmiyorum zamanini ve isyerinden olduğunu solemedim sadece hoslandim dedi hâliyle delirdi. Yeter duymak istemiyorum ahirete hesaplsrz dedi kapatdi konuyu suan dogum iznindeyim ve o ise geri donucem ve o adami görünce yine vicdn azabim devam eDicek sizce eşime detay vermem gerekir mi isyerinden oldu şu zaman oldu bu zaman oldu diye ? Ve de aldatmis gibi hissediyorum bu his nasıl gidicek
Keske hıc söz etmeseymıssınız. Size şu an böyle davranan adam yarın bir gun bunu mısıllemeye dönusturmez mı sizce.? Söylemekle hata etmişsiniz sonucta aldatma falan yok. Bence konuyu kapatın. Esinizle diğer sorunlarınıza odaklanınEsim evlendikten sonra çok değişti kv yüzünden sürekli evliligim huzur kaçtı ve esim cok annesine düşkundur kv ise kocasi oldukten snra oğluna bağımlı oldu ve evlendigine kabul edemiyor esim kavga anında annesinin yanında çekinmeden üzerime yürür orami buram sikar ve ağır küfürler eden birisi ama napsamda onu seviyorum buda benim ruh hastaligim işte çoktan bosardi başkası olsa . Eşimle evlenmeden önce nisan yapmadan hemen önce evlenme teklifi aldığım sıralar isyerinden birini uzaktan begendim hoşuma gitdi 2 3 hafta karşı taraf zaten ulasilmicak evli biri oyüzden ole bir içim pir pir etdi okadar kendimi göstermeye calistim falan ama karsi tarafa asla acilmadim bulunduğu ortamda olmaya çalıştım yani fark etdirmeye çalıştım sanırım kendimi ve baktım sonra zaten igenç bişi olduğunu anladım ve vazgeçtim adam bakislarimdan anlamismidir bilmiyorum ama umarim anlamamistir zaten suan abi diye seskleniyorum bir sey oldugu zamab sonra aradan 1 ay geçti evlendim 1.5 yıllık evliyim bir kizim var 2 aylık ben kopek gibi pismanim evlendigim ilk günden beri bu hoslanma olayından dolayi vucdan azabı cekiyorum nasıl diyorum aklımı kaçırcak gibi oluyorum vicdan azabı yüzünden hasta oldum bir gün eşime itiraf etdim senle sevgiliyken baskasindan hoslandim uzaktan dedim Özür Diledim ama asla detay vermedim o sevgililigmzn en başında olarak algiladı sanırım bilmiyorum zamanini ve isyerinden olduğunu solemedim sadece hoslandim dedi hâliyle delirdi. Yeter duymak istemiyorum ahirete hesaplsrz dedi kapatdi konuyu suan dogum iznindeyim ve o ise geri donucem ve o adami görünce yine vicdn azabim devam eDicek sizce eşime detay vermem gerekir mi isyerinden oldu şu zaman oldu bu zaman oldu diye ? Ve de aldatmis gibi hissediyorum bu his nasıl gidicek