aldattı beni:(

mimise

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
2 Ocak 2013
99
28
48
İzmir
13 aydır cıkıyorduk onu cok seviyordum ama sonra noldu beni aldattı canım o kadar cok yanıyo ki...sonra ben öğrenince inkar etti hayır dedi öyle bişey yok sadece arkadasım dedi mesajlarına baktım telini alıp kızla mesajlasması vardı ben bunu görünce delirdim aglamaya basladım bi yandan ona vurmaya basladım canım acıyodu nefes alamıyodum sanki sonra bana beni sevdiğini hata yaptıgını pişman oldugunu soyledi 1 hafta peşimde koştu ittirdim geri geldi ama bugun noldu bana sinemaya gidelim dedi seninle artık hic bi yere gitmem ben serefsizsin sen dedim bana bikaç saat gecmedi mesaj attı sen gelmiyosan biz de gamzemle gidiyoruz diye

aldatıp sonrada sinemaya gidelim diyip üzerine sende istediği cevabı vermeyince bende şunlu şunla giderim diyen biri ya çocuktur ya kişiliksizdir derim ben kusura bakmazsan eğer. bence hiç üzülme onun için yüzsüzmüş zaten baksana hiçbir şey olmamış gibi sinemaya gidelim diyebilidğine göre. kaç yıllık evli çiftlerde yaşanıyor böyle şeyler, onların yanında 13 ay neki. umarım acın hafifler zamanla. sonra baktığında arkana nelerle uğraşmışım diceksin eminim.

haklısın ama elimde değil ben de aynısını düşünüyorum onun hakkında ve zaten barısmak istemiyorum ama bunu bana nasıl yaptı neden yaptı diyorum

Sadece şöyle bir mesaj atsaydın.
İkinizin de Canı Cehendeme diye.
Bırak Canım nasıl yaptı diye artık üzülme.
Malesef böyle şerefsizler ortada çok.
En ufak sıyrıkla kurtulmaya bak derim...

canım üzüldümm geçmiş olsunn

canım sevgilinin yaşı kac 10 mu?

sen gelmezsen biz de gamzemle gideriz ne demek ya?

üzülme canım benim ya

3 yıllık bi ilişkim vardı daha düne kadar çok güvenirdim ona asla yapmaz derdim ama büyük konuşmuşum demekki bende telefnda mesajarını gördüm o an dünya durdu benim için sanki nefes alamadm geceleri uyuyamyrm sanki göğsüme bişey oturdu daha önce hiç bu kadar canım yanmamıştı pişman olduğunu söyledi ama ne fayda bide suçu benim üstüme attı biliyomusunuz neymiş ben onla bir aydır ilgilenmiyomuşum o kız ona çok yakın davranmış o yüzden kızla konuşmuş bir anda 3 yıllık emeklerim boşa gitti çok sevyrm ilerde barışmaktan çok korkuyorum sevgime yenik düşüp. Allah hakkımızda hayırlısı neyse onu versin.

Bukadarda serefsizlik adilik olmaz yani gamzemle gidiyorum ne demek ya
hic kafana takma degmez
herseyini sil birdaha görüsme
bu nasil bir akildir ya bir insani bile bile üzmek serefsizliktir

oy oy bende yaşamıştım aldatılmayı.bazı şeyler acıtıyor içini ama bir zman sonra iyiki gerçek yüzünü görmüşüm dersin.belli bir zaman sonra gülüp geçersin bile.böyle karaktersiz birine üzülme canım ilerde evlilik olsa daha mı iyidi sanki boşver Allah kurtarmış seni.Allah daha hayırlı olan nasip etsin

Küçücük saf çocukların birbrine yazdıkları aşk mektupları tripleri bile bundan daha olgunca allah aşkına yaşı kaç ya çok merak ettim ben?

cocuk sohbetlerı,dıyalogları bunlar..sanırım daha kanınız deli akıyor...

Gamzemle gidiyoruz ne demek lafa bakarmısın ben buna sinir oldum...

çocuk değilim 19 yasındayım ve evet öyle dedi beni iyice yıktı geçti şimdi de seni seviyorum diyo yine peşimde dolanyo

soyliyecek laf bulamiyorum.. bana sorarsan uzak dur hic cevap verme ne istedigini bilmiyor bence!

"bende gamzeyle giderim "nedenek ya??

sen ona karşı gelince şerefsizsin falan diyince o da aklınca sana misilleme yapmış bence
biliyor ya kıskandığını üzüldüğünü ordan oynamış sana
kusura bakma da çok salakça yaa boşver sen onu, daha yaşın çok genç üzüldüğüne değmez yoluna bak

bu çocuğun zeka yaşı kaç acaba ? bu ne salakça birşeydirç onun bun yaptığını çocuklar yapmıyor artık. boşver canım hiç takma kafana. gerçek yüzünü görmüşsün işte. sen 13 ay diyorsun ben kaç senelik senelik ilşkimi bitirdim. ama geçiyor zamanla. salla gtsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…