Sadece kabuğunuzu kırıp, ufak bir cesaretinize bakar hayatınızı kurtarmanız. Gerçekten çok üzüldüm yaşadıklarınıza. Ne demek çocuğu annene götüremezsin, abinin nişanına gidemezsin vs. Ağaç kavuğundan çıkmadınız ya. Kendisi annesinin eteğinden ayrılıp ayrı ev tutamıyor, sizin ailenizi hiçe sayıyor. Bencillik, vicdansızlık, merhametsizlik.
Alın çocuğunuzu, bir kaç parça giyim eşyanızı çıkın o evden. Ailenizin yanına gidin. Ama ailenizle de konuşun. Dimdik dursunlar arkanızda. Aman pişman oldu, aman evladın ayrı büyümesin diye dönüş yapmasınlar sonra. Sizde kararlı durun. Şu saatten sonra mucize olup nur yağmaz üstlerine bunu beklemeyin. İnsan hayata bir kez geliyor ve sadece bir kez yaşama şansımız var. Yaşınızda çok genç yeni baştan bir hayat kurun kendinize.
Gidicem de hem fazla cesaretim yok cunku annemin evi uc oda ve geliniyle birlikte oturuyor. Ayrica ben daha once nisanlandigim icun anneme bosandi gekdi diye soyleneceklerde annem bunu kaldiramaz. Bu yüzden bana gelip katlan diyo arkamda olsa hic dk durmucam. Sadece iyi ol ben seni alirim ama eceye yazik diyo babasi vermicem dedigi için