- 19 Ağustos 2020
- 244
- 367
- 53
- Konu Sahibi guneshergundogar
Bu ne ya aldatan aldatana her gün biri aldatma konusu açıyor en iyisi evlenmemek galiba.
Sakın affetme boşan
Sakın affetme boşan
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Herkesin yapabildiği bir hatayı yapıyorsunuz. "Anlamaya çalışmanız" en büyük hatanız. Sorgulamayın artık. Cevapları siz de biliyorsunuz. Siz bu konuya kafa yordukça bu döngüden çıkamayacaksınız. Yıllarınız geçecek, geçiyor. Yolunuzda yürüyün, vicdanınız rahat olsun, bağımlı olmayın birine, birşeylere, bir nesneye, koşullara. Söylemesi kolay diyeceksiniz doğrudur. Ama bu şekilde devam ederseniz sonunun sizi hic mutlu etmeyeceğini çok açık net görüyorum.Eşim beni doğumumdan sonra bi kadınla aldatmış ben bilmedim cok sık dısarı cıkmaya baslamıstı arkadasımla bulusuyorum deyip bende inanıyodum meğersem aldatıyomus tabi aylar gecince de bana evlilik yurumuyo deyip terketti
Bi zaman sonra geri dondu ama pismanlık yok piskinlik var sadce oldu ama iste senin yuzunden oldu beni ittin bebeklere cok dustun beni ihmal ettin falan dedi
2. Darbe 1 yıl sonra telde yakaladım arama vardı bi kadından ve bikac resim ben yakaladım o yine inkar bile etmedi var dedi piskince yine bende evden kovdum yine aylar suren ayrılık onda yine pismanlık yok derken bizaman sonra bidaha birlestik
Bikac yıl sonra 3. Kez bi kadından msjlar gordum bu kez yok dedi sen yanlıs anladın aramızda bisey yok bu kez de ben inanamadım cocukları da alıp gittim evden
Sonra gidisimden oturude beni sucladı
Tum aldatmalarının suclusu benim artık dayanamayıp cocukları alıp gittigim icin sucluyum
Ailesinin bana yaptıgı hatalarda bile ben sucluyum
Neden herseyde beni sucluyo bu adam
Bunun nesi var sizce
Çocuklar eşinizin umurumda mi sizce?Bosanırsam haksızlık yapmıs olurum gibi geliyo kendime onca yılım emeğim var ya onda
Sonra cocuklarım babasız kalacak en zoru da bu cunku ben ailemin oldugu sehre donecem calısabilmek icin cocuklara bakması icin annemin
Yani cocukları da pek gormicektir uzaklıgı bahane edip
Elbette.Affedecek misiniz?
Son yorumundan sonra bende öyle düşündümElbette.
Esas şu an haksızlık yapıyorsunuz kendinize. Ama bunun farkında değilsiniz.Bosanırsam haksızlık yapmıs olurum gibi geliyo kendime onca yılım emeğim var ya onda
Sonra cocuklarım babasız kalacak en zoru da bu cunku ben ailemin oldugu sehre donecem calısabilmek icin cocuklara bakması icin annemin
Sizi devamli aldatan, fırsat buldugunda baska kadina kosan bir de yüzsüzce kabul eden adamla kalmak kendinize haksizlik degil tabii cok haklisiniz.Bosanırsam haksızlık yapmıs olurum gibi geliyo kendime onca yılım emeğim var ya onda
Ben konuyu ve o cevap yazdığım mesajı okudum sadece. Lafın gelişinden belli. Konuya girişten.Son yorumundan sonra bende öyle düşündüm
Adam artık saklama gereği bile duymaz, açık açık yaşar herşeyi.
Affetmemi isteyen biri yok zaten bekar hayatını yasıyo piskin asla hatasını kabul etmez dedim ya kendi hatalarının sucunu bile hep bana atan biriElbette.
Ben hissetteklerimi yazdım. Affedeceksiniz bence.Affetmemi isteyen biri yok zaten bekar hayatını yasıyo piskin asla hata kabul etmez
ama cocuklar icin birlessek daha iyi falan diyo takmıyo havalarında
Asıl böyle devam ederseniz kendinize haksızlık etmiş olacaksınız. Evlilik korunaklı bir yuva gibi gözüküyor size. Dış ortama emek vermek korkutuyor sizi. Memleketinize dönseniz, bir ise başlasanız, sosyalleşmek adına iş çıkışlarında müzik, resim vb gibi halk eğitim merkezlerine gitseniz, dışarıda kahve içmekten keyif alacağınız dostlarınız olsa (durumunuzu bilemiyorum, tahmini bir yorum yapıyorum) fena mı edersiniz? Eşinizden boşanın demedim, bırakın da bir kere de o kaybetme korkusu yaşasın, sizin ya da en azından çocuklarınız için çaba sarfetsin....Bosanırsam haksızlık yapmıs olurum gibi geliyo kendime onca yılım emeğim var ya onda
Emin degilim bilmiyorum napmam lazımBen hissetteklerimi yazdım. Affedeceksiniz bence.
Bu durumu kabul etmeniz kendinize hiç saygınız olmadığını gösterir. Büyüyünce çocuklarınız ne düşünecek?Affetmemi isteyen biri yok zaten bekar hayatını yasıyo piskin asla hatasını kabul etmez dedim ya kendi hatalarının sucunu bile hep bana atan biri
ama cocuklar icin birlessek daha iyi falan diyo takmıyo havalarında
Affetmemeniz lazım.Emin degilim bilmiyorum napmam lazım
E sizinde affedeceğiniz çok belli, madem öyle bir dahakine görseniz bile görmemezlikten gelin. En azından yüz göz olmamış olursunuz. Anlamıyorum hiç mi gururunuz yok..Emin degilim bilmiyorum napmam lazım