Aldattigi icin bile beni suclayan eş

Eşim beni doğumumdan sonra bi kadınla aldatmış ben bilmedim cok sık dısarı cıkmaya baslamıstı arkadasımla bulusuyorum deyip bende inanıyodum meğersem aldatıyomus tabi aylar gecince de bana evlilik yurumuyo deyip terketti
Bi zaman sonra geri dondu ama pismanlık yok piskinlik var sadce oldu ama iste senin yuzunden oldu beni ittin bebeklere cok dustun beni ihmal ettin falan dedi

2. Darbe 1 yıl sonra telde yakaladım arama vardı bi kadından ve bikac resim ben yakaladım o yine inkar bile etmedi var dedi piskince yine bende evden kovdum yine aylar suren ayrılık onda yine pismanlık yok derken bizaman sonra bidaha birlestik

Bikac yıl sonra 3. Kez bi kadından msjlar gordum bu kez yok dedi sen yanlıs anladın aramızda bisey yok bu kez de ben inanamadım cocukları da alıp gittim evden

Sonra gidisimden oturude beni sucladı
Tum aldatmalarının suclusu benim artık dayanamayıp cocukları alıp gittigim icin sucluyum
Ailesinin bana yaptıgı hatalarda bile ben sucluyum

Neden herseyde beni sucluyo bu adam
Bunun nesi var sizce
Herkesin yapabildiği bir hatayı yapıyorsunuz. "Anlamaya çalışmanız" en büyük hatanız. Sorgulamayın artık. Cevapları siz de biliyorsunuz. Siz bu konuya kafa yordukça bu döngüden çıkamayacaksınız. Yıllarınız geçecek, geçiyor. Yolunuzda yürüyün, vicdanınız rahat olsun, bağımlı olmayın birine, birşeylere, bir nesneye, koşullara. Söylemesi kolay diyeceksiniz doğrudur. Ama bu şekilde devam ederseniz sonunun sizi hic mutlu etmeyeceğini çok açık net görüyorum.

Soruyu anlamadım ben. Gerçekten sorunuz neden beni suçluyor mu?? Siz o kadar aldatmanın içinde buna mı takıldınız? Kusura bakmayın ama bende şu intiba oluştu. Yine bir araya gelmek istiyorsunuz ama sizi suçlamasın da evet aldattım hatalıyım desin siz de aaaayyy ama pişman olmuş deyip barışın. Bunu bekliyorsunuz. Ama adam neden pişman olsun? Alışmış kudurmuştan beter. 1 olmuş affetmişsiniz 2 olmuş affetmişsiniz 3 . kez olduğunda niye çekip gittiniz? Öyle küstüm oynamıyorum olur mu evcilikte. Siz suçlusunuz tabi

Bosanırsam haksızlık yapmıs olurum gibi geliyo kendime onca yılım emeğim var ya onda
Sonra cocuklarım babasız kalacak en zoru da bu cunku ben ailemin oldugu sehre donecem calısabilmek icin cocuklara bakması icin annemin
Yani cocukları da pek gormicektir uzaklıgı bahane edip

Bosanırsam haksızlık yapmıs olurum gibi geliyo kendime onca yılım emeğim var ya onda
Sonra cocuklarım babasız kalacak en zoru da bu cunku ben ailemin oldugu sehre donecem calısabilmek icin cocuklara bakması icin annemin
Çocuklar eşinizin umurumda mi sizce?

Daha yeni bebeğiniz olduğu zamanlarda aldatmış sizinle çocuğuyla geçirecegi vakitte başka kadınların yanındaymiş.

Asıl haksızlıgı sizi aldatan adamı hayatınızda tuttuğunuz için kendi kendinize yapıyorsunuz.

Esas şu an haksızlık yapıyorsunuz kendinize. Ama bunun farkında değilsiniz.

Adam yapsın etsin. Sizin emeğinizi umrsamasın. Ama siz çocukları göremeyecek diye onu umursayın.

Pes!!

Eşinizin sizin düşündüğünüz gibi bir şeyi yok , sadece psikolojik şiddetle, sizi suçlu hissettirip her seferinde paçayı kurtarabileceğini çözmüş. Inşallah siz de kendinizi suçlu görüp iki katı fedakarlık yapmamışsınızdır bu adamı elde tutmak için.

Sizi devamli aldatan, fırsat buldugunda baska kadina kosan bir de yüzsüzce kabul eden adamla kalmak kendinize haksizlik degil tabii cok haklisiniz.

Asıl böyle devam ederseniz kendinize haksızlık etmiş olacaksınız. Evlilik korunaklı bir yuva gibi gözüküyor size. Dış ortama emek vermek korkutuyor sizi. Memleketinize dönseniz, bir ise başlasanız, sosyalleşmek adına iş çıkışlarında müzik, resim vb gibi halk eğitim merkezlerine gitseniz, dışarıda kahve içmekten keyif alacağınız dostlarınız olsa (durumunuzu bilemiyorum, tahmini bir yorum yapıyorum) fena mı edersiniz? Eşinizden boşanın demedim, bırakın da bir kere de o kaybetme korkusu yaşasın, sizin ya da en azından çocuklarınız için çaba sarfetsin....

Affetmemi isteyen biri yok zaten bekar hayatını yasıyo piskin asla hatasını kabul etmez dedim ya kendi hatalarının sucunu bile hep bana atan biri
ama cocuklar icin birlessek daha iyi falan diyo takmıyo havalarında
Bu durumu kabul etmeniz kendinize hiç saygınız olmadığını gösterir. Büyüyünce çocuklarınız ne düşünecek?

Senin kesinlikle affedeceğini bildiği için saklama gereği bile duymuyor, üstüne dalga geçer gibi seni suçluyor.
Emin degilim bilmiyorum napmam lazım
E sizinde affedeceğiniz çok belli, madem öyle bir dahakine görseniz bile görmemezlikten gelin. En azından yüz göz olmamış olursunuz. Anlamıyorum hiç mi gururunuz yok..

Bu kadar affedilen biri yüzsüzleşir, her çiçekten bal toplayıp yine kürkçü dükkanına dönebilen adam hint kumaşı gibi görmeye başlar kendisini.
Eşiniz haklı bence de hatalısınız. Kendi değerini bilmeyene kim fazlasını verir ki.

Back
X