Aldattığım sevgilimden ayrılıyorum.

Asaara

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
12 Kasım 2016
162
32
28
Evet bilen bilir hayatımda iki kişiı vardı ve baya tepki almıştım. Bu durumdan çok yoruldum sürekli bir hileler yalan dolanlar artık buradaki sevgilimden ayrılmaya karar verdim. Ve bunu ona belli ettim seninle konuşmak istedigim birşeyler var dedim. Soğuk duruyorum yarından sonra buluşucaz. Anladı ayrılmak istedigimi ve çok fazla üstüme gelmeye başladı. Ben başka birinden hoşlanıyorum demeyi düşünüyordum ama farkettim ki bunu söylersem çok kötü şeyler olucak. Daha bugün akşam söyledim ama sürekli bir ısrar halinde. Buluştuğumuzda söyleyeceğimi söyledim. Uzun uzun mesajlar atıyor bi yandan çok üzülüyorum. Vazgecemiyorum da ama vazgeçmem gerek biliyorum. Şimdi ben duygularım değişti desem şimdiye kadar böyle bişey yoktu nerden çıktı diyicek? Birsuru soru sorucak benim daha güzel bir şeyi bahane etmem mı gerek yoksa bu bahane iyi mi?

Vatanımıza milletimize hayırlı uğurlu olsun. Bence söyle aldattığını başkasından duyarsa daha kötü olabilir. Açılan konunun devamı niteliğinde konu açmak yasak bu arada, daha önceden açtığın konuya yazmalıydın.

İyi bir başlangıç olur, umarım diğerinden de ayrılacak cesareti bulursunuz en kısa sürede. Bahaneye de gerek yok yeterince yalan söylediniz zaten. Eski sevgilimi unutamadım gibi en azından doğruluk payı olan bir şey söyleyebilirsiniz. Bundan sonra da lütfen kimseye böyle bir kötülük yapmayın.

Karşınızdaki insanı hiç düşünmüyorsunuz değil mi? Kendinize bağladıktan sonra adamı yol veriyorsunuz bir de saçma sapan bahanelerle.
Kusura bakmayın ama size bir tavsiyede bulunamayacağım.
Dua edin de bir gün yaşamayın yaşattığınız şeyi.

Aferin? :KK45:
Bu arada seri şeklinde konu açmak yasak, önceki konunuzdan bildirim yapsaydınız keşke.

Vatanımıza milletimize hayırlı uğurlu olsun. Bence söyle aldattığını başkasından duyarsa daha kötü olabilir. Açılan konunun devamı niteliğinde konu açmak yasak bu arada, daha önceden açtığın konuya yazmalıydın.
Teşekkür ederim konum hem daha farklı hemde mesaj gönderimine kapanmisti

Söylersem çok kötü şeyler olabilir ki çok kıskanç birisi. Başka birinden duymasi imkansiz en yakın arkadaşım bile bilmiyo

Söylersem çok kötü şeyler olabilir ki çok kıskanç birisi. Başka birinden duymasi imkansiz en yakın arkadaşım bile bilmiyo

Öğrenmeyeceğinin garantisi var mı? O zaman birisi önermişti eski sevgilimi unutamadım dersin diye. O mantıklı. Seni üzmek istemiyorum aklım onda kaldı falan dersin. Diğer kişiye de aynı bahaneyi uydurursun ikisinden de ayrılır hayatına bakarsın.

Eski sevgilimi unutamadım olabilir ama 7 aydır çıkıyoruz .

:işsiz: insanlik namina ikisindende ayril.. O degil'de millet bitaneyi zor idare ediyor sen iki'yi nasil idare ettin yahu.. neyse sizi yargilamiyorum yanlis anlamayin ama yaptiginiz hic etik degil.. kurallara aykiri..:KK20:

Back
X