Aldattığım sevgilimden ayrılıyorum.

O zaman neyin kafasıyla iki insanı idare ediyorsun? Yazık değil mi sana o çocuklara? Yahu hiç mi karşınızdaki insanın kalbini yüreğini düşünmüyorsunuz? 20yaşındasın. Hayatın tadını çıkarmak varken neden bu kadar entrika yaşıyorsun?
Bende memnun değilim. Ama yaptım bir şekilde bu hatayi. Biliyorum yapmamaliydim en basinda.Bir daha da yapmiyicam teşekkür ederim yorumunuz içinde

Sürekli yalan söylemek zorunda kalıyorum bunlar yüzünden sadece birine odaklanamiyorum. Kafam rahat değil. Oradaki ariyicak diye. buradaki ile buluşucagim zaman sabaha kadar diğeriyle konuşuyorum akşama kadar uyusun aramasın diye diğeriyle de erkenden buluşuyorum. Acayip yoruldum srekli elimde telefon kafam dolu bıktım.

:kusmuk:

Memlekette beşik kertmem var benden sana yar olmaz de

diğerini seviyorsan bundan nasıl vazgeçemiyorsun? tuafsin ilgi hoşuna gidiyor.

He canim he.
Aldatmak karakter ve aldigin terbiyeyle alakali sen bunu kendine yakistiriyosan millet sana cok rahat tü kaka der zaten hem okulda hem memlekette. Neymis kendi basina gelse yoluna bakarmis. Biz de 20 yasinda olduk bu ne yahu.
Insallah diger cocuk da seni boynuzluyodur elindekinden de olmus olursun mis gibi hayat dersi tokat gibi carpar suratina.

Hata yaptığınızı düşündüğünüz için bırakmıyorsunuz yani.
İkisini birden idare etmesi zor geldi tabi.
Buradaki sevgilinize de söylesenize bunları.
Bakalım o sizinle birlikte olmaya devam edecek mi?

Vatanımıza milletimize hayırlı uğurlu olsun. Bence söyle aldattığını başkasından duyarsa daha kötü olabilir. Açılan konunun devamı niteliğinde konu açmak yasak bu arada, daha önceden açtığın konuya yazmalıydın.
Hangisini seçmiş hangisini ???? :oha: romana başladıkta seri halinde okuyoruz sanki.

Uzaktaki de sana aynısını yapar umarım canım. Ne dersen de bi an önce çocuktan ayrıl ki kurtulsun ne kadar erken o kadar iyi. Hem tavsiye istiyorsun hem çemkiriyorsun insanlara.

Bende konu sahibinin mesajlarinda bir gram uzuldugu ya da yaptiginin yanlis oldugunu anladigi izlenimi edinmedim. Ya bizle kafa buluyor egleniyor ya da yuzsuzlugun bini bir para olmus anlayamadim. Kendi universte yillrmda cok gordum memleketten yuzukle gelip iki ay sonra okulda baskalariyla goruseni de demek iclerinden boyle dusunuyorlarmis bir aydinlanma yasadim bu konu sayesinde :)

Niye yüz yüze telefonda söyle bitsin işte adamı can çekişsin diye mi bırakacaksın
Ayrılmak istiyorum De telefonda bukadar

Kız ikisini idare etmeyi beceremedim diye birinden ayrılıyor, siz ikisinden de ayrıl diyorsunuz :)

Sanki vicdan yaptı da ötekini de kaçıracak, becerememiş teke düşüyor işte.

Back
X