İki sebep geldi benim aklıma.
Ya senin ailenle yaşadığı için kendi içinde eziklik kompleksi yaşıyor,hıncını senden alıyor.Bunun çözümü kolay çalışıp ev tutabilirsiniz.
Ya da kaçarak evlendiğiniz için eşiniz pişman olmuş,gerçekten sizden soğumuş.Kaçtığınız için de bitirmesi zor geliyor ona ama bu şekilde intikam alıyor.Bunun çözümüyse malesef zor.
kadınlar ne kadar çiçekse erkeklerin çoğu da bir o kadar odundur..eğer budamazsan iyice kalın bi kalasa dönüşebilirler.
Kızlar iyi geceler
İçim okadar dolu ki sorunum eşim nereden başlasam bilemedim.1 senelik evliliğim var ve aramızda 10 yaş var..bana bu aralar çok soğuk davranıyor ki küçücük bir kelimede suratını asıp günlerce konuşmuyor..(bu arada Benim ailemle birlikte kalıyoruz).bana ne hediye alır ne birşey yapar..Benim söylediklerim ona hep ters geliyor hep ters geliyor ve en küçük şeyde bana bağırıyor..Ve geçenlerde senle ben uğraşamıyorum diyip kapıyı çarptı çıktı gitti ben deliye döndüm..Ağlıyorum gelip bakmıyor konuşmıyım diyorum ben konuşmasam o hiç konuşmuyor surat asıyor hep kendi haklıymış gibi davranıyor günlerce .Benim ailemle bırlıkte otururken bile bana surat yapıyor kimseyle konuşmuyor öyle duruyor veya bulmaca çözüyor.acayip sinir oluyorum ben hergün hasta oluyorum.midemden rahatsızlıgım var üzüntü midemi mafediyor ve bunu bile bile bana hep soguk kızlar ben napıyım severek evlendik güya kaçtım ben benim değerimin daha fazla olması gerekiyor ama yok ..beni hep saçma buluyor her yaptığımı tersliyor bağırıyor ben çok üzülüyorum kızlar şuanda hastalandım odamdayım ama kocam içerde oyun oynuyor ya beni hiç takmıyor acaba aldatıyormu kafamda soru işareti var ..Sürekli beni suçlaması var birde sen yaparsın sen gidersin sen millete kendini gösterirsin falan diyor .s. Çok kıskanıyor beni hastalık gibi ben dayanamıyorum ya şu 1 senelik evliliğim burnumdan geldi diyebilirim..Bana bir 2 ay önce senden soğudum dedi ve sonra şaka yaptım dedi.ben neyse deyip geçiştirmiştim.ayrıca kocam bana aşık değil kızlar bunu hiç söylemedi ben ona sen bana aşık değilsin dediğimde hiç birşey demiyor çoğunlukla veya ofluyor bağırıyor bana kızlar.ama ben her tartışmamızda ona ona ne kadar aşık olduğumu sevdiğimi saydığımı anlatıyorum saatlerce.sen çok değişiksin diyor bana neden ağlıyon ki diyor amacın ne diyor bana bana ben napiyimki ya .kızlar bir görseniz bana öyle öfkeyle bakıyorki.ve her tartışmada bana bu böyle olmaz boşanalım diyor ..napmam gerekiyor kızlar benim beni takması için bana saygısı sadakati olması için ne yapmam gerekiyor..Acaba aldatıyor mu kızlar aklı başkasındamı ne olur birşeyler diyin bana ya ..
evet sevdiğim deliler gibi aşık oldugum kocama hep saygı duydum ben evet dedim kızmasın aramz bzulmasın dedim hep..ekmek almaya gidemıyorum ben ya ..ama öncedendde böyleydi benim eşim..
evet aynı sorunlar vardı öncedende. canm..Daha 2-3 haftadir ailesinin yanina tasinmislar
Onun oncesindede anladigum kadariyla ayni sorunlar varmis
Kaçtıysan nasıl aılenle yasıyorsunuz o kısmı ve aradakı 10yas farkı anlamadım,o mu küçük ki
bu kadar havalı davranıyor?
Ben ailesıyle aynı apartmanda yasayan bırı olarak sana direk diyebılecegım tek şey şu=ailen
eşini fazla şımartmıs,ogulları yapmıs,başlarının üzerine koymus!! Onun da afedersın bazı yerlerı
kalkmıs,şımarmış,havaya girmiş.Kendını bırsey sanmıs.Ailen arkanda olsun,ne bu tavır falan desın
baban ?Bu ne cüret,hem senın aılenın ekmegını yıyor paşalar gıbı,hem de kızlarını aglatıyor!!!
Haklı mıyım cnm sımartıyorlar mı?Benım annem bız onlara her yemege gıttıgımızde tabagını
doldururdu,bunu da ye bunu da ye bılmem ne pşa gıbı ohh babam da oglum oglum derdı,o ne
yaptı cektı gıttı !!Kesınlıkle aılenı uyar sert davransınlar bu ne ya.
Evlenmeden önce böyle değildi canım evlendikten sonra böyle oldu tanıyamaz hale geldim..böyle birini istemiyorsan
ve adam hep böyle idiyse
neden evlendin ??
Evlilik sallantidayken,bu sırada ki gösterilen ekstra ilgi kurtarıcı değil boğucu oluyor malesef
Yani onda bitmişssen ağzınla kuş tutsanda boş.
Belki burnu sürtülürse ne kaybettiğini görürse yokluğunu yaşatırsan ben napıyorum? diyebilir kendine...
Erkekler hep kaçan kadını severler çok değer gösterdiğinde merakları,çekiciliğimiz kalmıyor.
Sen kendini uzun süre geri çek,ayrılmak istiyorsan ayrılalım de.Beklemediği sözleri kullan bodoslama olsunda şaşırsın beyefendi.
sabah mesaj attım dedimki
karınla vakit geçirmek istememen normal bir durum mu yazdım cvp vermedi sonra cevap verirmisin dedim yarım saat cevap vermedi ve sonra ne diyimki dedi .:S.birşey sordum anlamamazlıktan geliyorsun farkndamısın yazdım gene bir 10 dakıka yazmadı birşey benım gibi salaktan ne beklıyon yazdı bende karını alıp biryerlere götrsen benımle vakit geçirsen ne olur sanki yazdım..ve cevap halen yok snra işte ne cevabı dedi.s
.ya neden anlamamzlıktan glıyorsun dedım kzdım.bana nden zmn ayrmıyorsun karına dedim.kadınlar kulubüne yaz vardır orda cevabı dedi bana.s.bende şu cevaba bak bi git dedim ..cvp yok ben napım kızlar ya ben mi soru sormayı bilmiyorum neden anlamamazlıktan geliyor ya ....ne yapmaya çalışıyor ...:2:
Konuşmalarınız çok tuhaf
Birde git kadınlar kulübüne sor demiş, nerden biliyor ki ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?