Aldattığını düşünüyorum haklı mıyım kızlar?

İki sebep geldi benim aklıma.
Ya senin ailenle yaşadığı için kendi içinde eziklik kompleksi yaşıyor,hıncını senden alıyor.Bunun çözümü kolay çalışıp ev tutabilirsiniz.
Ya da kaçarak evlendiğiniz için eşiniz pişman olmuş,gerçekten sizden soğumuş.Kaçtığınız için de bitirmesi zor geliyor ona ama bu şekilde intikam alıyor.Bunun çözümüyse malesef zor.

Daha 2-3 haftadir ailesinin yanina tasinmislar
Onun oncesindede anladigum kadariyla ayni sorunlar varmis

Kaçtıysan nasıl aılenle yasıyorsunuz o kısmı ve aradakı 10yas farkı anlamadım,o mu küçük ki
bu kadar havalı davranıyor?
Ben ailesıyle aynı apartmanda yasayan bırı olarak sana direk diyebılecegım tek şey şu=ailen
eşini fazla şımartmıs,ogulları yapmıs,başlarının üzerine koymus!! Onun da afedersın bazı yerlerı
kalkmıs,şımarmış,havaya girmiş.Kendını bırsey sanmıs.Ailen arkanda olsun,ne bu tavır falan desın
baban ?Bu ne cüret,hem senın aılenın ekmegını yıyor paşalar gıbı,hem de kızlarını aglatıyor!!!
Haklı mıyım cnm sımartıyorlar mı?Benım annem bız onlara her yemege gıttıgımızde tabagını
doldururdu,bunu da ye bunu da ye bılmem ne pşa gıbı ohh babam da oglum oglum derdı,o ne
yaptı cektı gıttı !!Kesınlıkle aılenı uyar sert davransınlar bu ne ya.

bence eşinizin yaşayamadığı bi hayat kalmış içinde..sizin ailenizle oturmaktan hoşlanmıyor olabilir, maddi sorunu olabilir ve daha bisürü şey..iç güveysi olayı en pasif erkekte bile bi eziklik duygusu yaratıyo ve bence bunun ezikliği ve öfkesiyle size saldırıyo olabilir.bence ilk olarak o evden taşınmaya çalışın.ikincisi de hiç üstüne gitmeyin ve oralı olmayın.herşey gayet normalmiş gibi kendi keyfinize bakın.beklentilerinizi en aza indirin.en azından bir süre için.açıkçası şu yazdıklarınıza göre sizden soğuduğu bir gerçek ama bunun nedeninin illa başka bi kadın olması gerekmez.bugüne kadar biraz erkek tanıdıysam şunu gayet emin bi şekilde söyleyebilirim ki üstüne gitmeye noldu niye böyle demeye devam ederseniz o adam kaçıp gider.

böyle birini istemiyorsan
ve adam hep böyle idiyse
neden evlendin ??

Senin yerinde olsam ilk olarak "kocam olmadan asla" cümlesini avatarımdan ve en önemlisi beynimden silerdim. Sen eşin olmadan önce nasıl yaşıyorsan, o olmadan da pek tabi yaşayabilirsin önce bunun bilincinde ol. Eşin sana nasıl davranıyorsa sen de ona o ölçüde yaklaş. O bir adım geldiğinde sen 10 adım gidersen, adam ileride o bir adımı bile atmaz senin gelmeni bekler.

Bir de anlamadığım bakkala bile gitmene izin vermiyorsa bu ailenle yaşarken sorun olmuyor mu? Mesela markete annen yorulmasın diye sen gitmiyor musun hiç? Ailen eşinin seni bu denli kısıtladığının farkında mı? Farkındalarsa eşinle bu durumu konuşmaları yerinde olur bu şekilde hayat geçmez canım.

Bundan sonra izin istemek yerine gideceğini söyle ve git. Onun tepkisini bunu yapmadan bilemezsin. Dediği gibi bu kadar çocukça bir nedenden bitirebiliyorsa da, zaten o er ya da geç bitirecektir ve neden arıyordur.

Bir de gün içinde gezdiğin forumları geçmişten sil bana kalırsa, çünkü paranoya yapıyor eşin ileride bunu bile sana karşı kullanabilir aşırı kıskanç bir yapısı var. Onu kıskançlığa sevketmeden birey olduğunu kabul ettirmen lazım. Ama unutma ki bunun çözümü ona ilgili davranıp gözünün içine bakmakla olmaz. Soğukkanlı olup gerektiği yerde rest çekmekle geri adım atabilir ama ailenin yanında kavgaya mahal vermeden bunu yapabilir misin bilemedim. Allah sana sabır, eşine de empati yeteneği versin inşallah..

adam neden ailenle yaşıyor ki ?senden 10 yaş büyükse yaşıda olgun kendine eşine bir ev açabilir maddi durumumu yok .ben anlamadım .koca adam ailenle yaşıyor ve hiç sıkılmıyor .bravo valla ne geniş erkekler var .sen bunu bile bile mi kabul ettin bacım evlenmek için evlenmeyin yaa off soonra bir ton sorun .seni aldattığını bilemem ama epeyce rahat large bir eşin var .böyle tiplere nasıl aşık oluyorsunuz anlamıyorum .

evet sevdiğim deliler gibi aşık oldugum kocama hep saygı duydum ben evet dedim kızmasın aramz bzulmasın dedim hep..ekmek almaya gidemıyorum ben ya ..ama öncedendde böyleydi benim eşim..

arkadaşım hala seviyorum seviyorum diyorsun .sen bir kadın olarak ailenin yanında eşinle kalmayı nasıl kabul edebiliyorsun pes anlayamıyorum .sevgi aşk çok güzel birşey ama erkek sorumluluklarını bilicek bence sizin en büyük sorununuz o evde yaşamak .baban birşey demiyor mu bu duruma .kaçtım diyorsun demek ailen izin vermedi sonradanda başa gelen çekilir diyerek mecburen senin yüzünden katlanıyorlar .elin adamı gelmiş evde ohh yayılmış bide sana hayatı zindan ediyor .seni sallamıyor sonra kıskançlık krizine giriyor bide ailenin yanında .annende sürekli ona hizmet ediyordur kesin .sen kocanı seviceğine azcık aileni düşün .çevreden neler diyordurlar kim bilir .anneni düşün babanı düşün bence hoş düşünseydin bu durumdada olmazdın .madem maddi durumunuz yok gir bir işe çalış kendi evinize çıkın .ben burda en çok ailene üzüldüm valla .hiç aileni düşünmüyorsun kocam da kocam yok artık yazık .

Aldattığından ziyade bence ortada daha büyük bir sorun var ama siz aldattığını düşünüyorsunuz..

Yerinizde olsam bundan önce daha ciddi meseleler olan diger anlattıklarınıza yoğunlaşırdım..

Çok çabuk tükenmiş bazı şeyler..Ve size karşı soğuduğunu deyip sonrasında bunu şaka olarak ifade etmesi durumu kurtarmak adına söylenmiş ara bir laftan ibaret

Ben insanların sinirliyken çogu zaman içindekileri dışına vurduğuna inananlardanım..Sadece düşündüklerini sinir anında ortaya çıkarıp normal hayatlarında içinde biriktirdiklerini yapacak cesaretleri olmadığından ya da mantıklı düşündüklerinde yapmaması gerektiklerine inandıklarından ötürü biriktirdiklerini her zaman kusamıyorlar.

Kendinizden pay biçin onunla evlendiğinize ara ara pişman olmuşsunuzdur bu davranışlarından ötürü ama bunu ona diyebilir misiniz ? Hayır..

Aile terapistini öneriyorum size eşinizin bu davranışları hayra alamet değil..Aşagılaması onun eziklik kompleksi yaşadığına delalet..

Kaçmış olmak neye göre daha değer bindiriyor bilemiyorum ama

Ben kaçanın siz olduğuna emin değilim.. Sizin ailenizde kaldığınıza göre, kaçan eşiniz olmuyor mu E o zaman sizin amntığınıza göre eşiniz daha değerli olmalı

Başlıkta geçen aldatmanın konu da bahsine rastlamadım.. Bence 2 kişilik bir evliliktense sizin ailenizle beraber yaşamaktan sıkılmış olamalı.. Bir çok kaynanayla beraber oturuyoruz diyen gelin bile sıkıntılardan dert yanarken bir erkek için eşinin ailesinde kalmak daha onur kırıcı ve zor olmalı.. Gerçi kabul etmesi bile ilginç..

Ayrı eve çıkmanız lazım bence..

Evlilik sallantidayken,bu sırada ki gösterilen ekstra ilgi kurtarıcı değil boğucu oluyor malesef
Yani onda bitmişssen ağzınla kuş tutsanda boş.
Belki burnu sürtülürse ne kaybettiğini görürse yokluğunu yaşatırsan ben napıyorum? diyebilir kendine...
Erkekler hep kaçan kadını severler çok değer gösterdiğinde merakları,çekiciliğimiz kalmıyor.
Sen kendini uzun süre geri çek,ayrılmak istiyorsan ayrılalım de.Beklemediği sözleri kullan bodoslama olsunda şaşırsın beyefendi.

Benim ailem hep iyi nekdrda kızsalar bana senı üzüyor diye ben karışmayın diyorum ..iyiler yani..

sabah mesaj attım dedimki

karınla vakit geçirmek istememen normal bir durum mu yazdım cvp vermedi sonra cevap verirmisin dedim yarım saat cevap vermedi ve sonra ne diyimki dedi .:S.birşey sordum anlamamazlıktan geliyorsun farkndamısın yazdım gene bir 10 dakıka yazmadı birşey benım gibi salaktan ne beklıyon yazdı bende karını alıp biryerlere götrsen benımle vakit geçirsen ne olur sanki yazdım..ve cevap halen yok snra işte ne cevabı dedi.s
.ya neden anlamamzlıktan glıyorsun dedım kzdım.bana nden zmn ayrmıyorsun karına dedim.kadınlar kulubüne yaz vardır orda cevabı dedi bana.s.bende şu cevaba bak bi git dedim ..cvp yok ben napım kızlar ya ben mi soru sormayı bilmiyorum neden anlamamazlıktan geliyor ya ....ne yapmaya çalışıyor ...:2:

agzımda kuş tutsam boş aynen kendimi böyle hissediyorum ne yapsam yaranamıyorum ben ya .s

Konuşmalarınız çok tuhaf

Birde git kadınlar kulübüne sor demiş, nerden biliyor ki ?

Önceden kkda bazı kadınların topiklerini okurdum ailesiyle işte eşiyle olan konuları , geçmişi sildirmezdi ve orda okudklrımı akşam gelip bakıyordu oradan ..Bilmiyorum o yüzden mi acep.?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…