aldattigini itiraf eden koca affedermisiniz

Ablaniz affetse bile sürekli şüphe içinde yasiyacak hep acaba diyecek maalesef Rabbim kimseye yasatmasin kimsenin yuvası ikinci bir kişi için bozulmasın

Affetmesin, kendine kızıyla yeni bir hayat çizsin...ablan aldatma olayını bilmeden dava açmış anladığım kadarı ile adam davadan sonra itiraf etmiş , ablanın vaz mı geçsem acaba demek yerine avukatı ile konuşup hızlandırmaya çalışması gerekiyor.

• Beğen
Reactions: H E
Mrb kadinlar kulubu saygi deger hanimlar sizin fikir ve goruslerinize ihtiyacimiz var bu konuyu ablam icin actim cok sukur Benim evliligim yolunda Ama ablamin ki 1 yildir huzursuz tele sifre koymasiyla kendisine herzamankinden daha fazla bakmasiyla eve gec gelmesiyle maasini getirmemesiyle son zamanlarda kendi kendine gore plan yapip I bazen eve gelmemesiyle hesap vermemesiyle hic bir konuda patlak veren kavgalar bazen hakaretler le gecen bir yil ve butun bunlara tanik 4 yasinda kiz cocuklari var ablam bosanma davasini acti son bir aydir enistede avukat tutup karsi dava acmis sonra gelip cok pismanim affet davayi geri cek Ben yaptim is yerinden bir kadinmis aldattigini itiraf etmis ozur dilemis hattini kirip atmis ablam cekmedi hala ama kafasi cok karisik sizin objektif yorumlariniza ihtiyacimiz var sizce affetmelimi affetti diyelim bu kadar seyden sonra duzelirmi
ablanız bir yola girmiş kararından dönmesin pişmanmış aldatırken pişman olmamıştır kesin şimdi mi aklına dank etmiş bence boşansın

aldatmıs ve pısman olup ozur dılemıs ben olsam affederdım cocugumun hatrına da degıl askıma bır sans daha vermek ısterdım ama hayatı ona dar ederdım o ayrı

Bildiğim kadarıyla herhangi bir kabahat sebep gösterilerek açılan dava geri çekilirse ; tekrar aynı kabahat sebep gösterilerek tazminat talep edilemez.
Davanın geri çekilmesi affetmek anlamına gelir.
Ablanızın eşi tazminat ödememek için bunun peşinde olabilir.
Ablanız onu affedecek , davayı geri çekecek , 2 ay sonra o adam boşanma davası açarsa ablanız her şeyi affetmiş sayılacağından tazminat vs talep edemez.
Katılıyorum bunu ben de bir yerde okumuştum belki de planı bu davayı geri çektirip kendisi boşanma davası açacak o zaman da kadın elinde ki delilleri kullanamıyacak.

aldatmıs ve pısman olup ozur dılemıs ben olsam affederdım cocugumun hatrına da degıl askıma bır sans daha vermek ısterdım ama hayatı ona dar ederdım o ayrı
Pes hayatını kendınızı bu kdar değersiz konuma sokmayın .

Adam aldatmış başka kadınla . NAsıl içiniz alıcak ?
Ayrıca 1 kere yapan affettı dıye birdaha yapar.

Pes hayatını kendınızı bu kdar değersiz konuma sokmayın .

Adam aldatmış başka kadınla . NAsıl içiniz alıcak ?
Ayrıca 1 kere yapan affettı dıye birdaha yapar.
Yukarıda bir arkadaş yazmış belki de davayı geri çektirip kendisi dava açacak tazminat vs almasın diye,arkadaşın dediğini ben de duymuştum.

Yukarıda bir arkadaş yazmış belki de davayı geri çektirip kendisi dava açacak tazminat vs almasın diye,arkadaşın dediğini ben de duymuştum.
Ya ne olursa olsun isterse köpekler gibi kapımda yatsın!
Affetmemmm , Affetmeeeyınnnnnnn !!!

Siz aynısını yapsanız o sizi affetcekmi Allah aşkına !
Pslikler ! Nefret edıyorum . O adamla birlikte olan kadından da o adamdan da !
Zaten üzgünüm bide böyle konuşmayın Allah aşkına ya !
Kadınlar güçlüdür. Görmemezlikten glmeyin !
Hayatlarınız kocalarınızdan ibaret değil !
Kadın isterse hersyı yapar !

Ya ne olursa olsun isterse köpekler gibi kapımda yatsın!
Affetmemmm , Affetmeeeyınnnnnnn !!!

Siz aynısını yapsanız o sizi affetcekmi Allah aşkına !
Pslikler ! Nefret edıyorum . O adamla birlikte olan kadından da o adamdan da !
Zaten üzgünüm bide böyle konuşmayın Allah aşkına ya !
Kadınlar güçlüdür. Görmemezlikten glmeyin !
Hayatlarınız kocalarınızdan ibaret değil !
Kadın isterse hersyı yapar !
Ben affetsin demedim ki böyle konuşmayın demişsin de ben ilk sayfada yazdım zaten cevabını afetmem diye adamın bence bir planı var sırf tazminat vs vermemek için insanlar neler yapıyor ona değinmek istemiştim.

Ben affetsin demedim ki :) böyle konuşmayın demişsin de ben ilk sayfada yazdım zaten cevabını afetmem diye adamın bence bir planı var sırf tazminat vs vermemek için insanlar neler yapıyor.
Sana demedım canım .
Affetmeyı düşünen kişilere :KK19:

Gerçekçi bir yaklaşım..

Bir diğeride çocuk henüz 4 yaşında ve baba diye çok ağlayacak..hep babasıyla olmak isteyecek vs.. babayı cezalandırmak adına öfkesini çocuğu göstermeyerek çıkaracaksa bence boşanmasın..

Gurur bir yana 4 yaşında bir çocuğun psikolojisi herşeyden önemli bana göre.
Bence çapkın babayla yaşamakda piskolojisini bozucak o çocuğun
Her türlü piskolojisi bozulcak yani
Çocuklar fark ediyor artık evdeki olanları

Forumun istatiki üyelerinden biri çok değerli yorumlarını yaptılar.. :KK14:

Siz 2. 3. 4. kadını kabul eder, belki aynı evde yaşamaya bile razı olabilirsiniz ama gururlu ve onurlu kadınlar da var emin olun.. :KK66:
Var yok demedim
Ama çok az
Ben evli değilim o yüzden yorum yapamam bu konuda ama bence affediyor çoğu bu benim fikrim

Bir şansı daha olmamalı, geçen bir yılın her günü şanstı çünkü
Affederse, belki bir dönem sakin oturacak adam ama bunu bir on yıl sonra bir daha yaparsa o zaman ne olacak ?
Yaş ilerleyince daha zor bu işler, en azından şimdi çalışıp yoluna bakma şansı var, bir daha böyle bir riske girmesin

Diğer pislik, enişteniz pisliğini bırakmışsa demek ki! Ay ne iğrenç insanlar var ya kadının evli adamla işi ne? Evli adamın çocuğunun karısının yanında olmak varken dışarda işi ne? Ben olsam affetmezdim 1 yıldır aklı neredeymiş

Back
X