Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
DavyiAffetmem,davayı geri çek demesinin nedeni tazminat ve nafaka içindir başka açıklaması yok,ayrıca telefon hattınıda kırmasıda blöf,başka hat alır 2. Bir telefon alır yine görüşür.
Ayrıca enişteniz eve gelmezken para vermezken çoluğum çoğuğum ne yer içer diye düşünmemişken ablanızın kafası niye karışıyor.
Telden yaziyorum malesef yazim hatalari affolaCok devrik yazmışsınız.
Ve ben olsam aynı yola bir daha girmezdim.
Yalnız bence yorumunuzda tutarsızlık var.
Açık açık aldatmış diyorsunuz da biriyle flört etmeye yeltense ya da internette ona buna yazsa gene aldatmış olacaktı çünkü o düşünce yerleşmiş beynine.
Yani yeltenmeyle ya da ona buna yazmakla açık açık aldatmanın bence farkı yok :)
Evet malesef calismiyor ev hanimi bosanirsa babadan kalma maasi alabilir oda ancak kirasina faturalarina yeter calismasi gerekecekEskiden böyle durumlara boşan yazıyordum
Çünkü ben olsam boşanırdım
Ama sonra herkesin şartlarının aynı olmadığını idrak ettim, bu çok ağır bir şey ama ablanın işi yoksa, güvencesi yoksa, adam çocuğunun giderlerini karşılamayacaksa boşanmak kadınlar için çok zor. Ailesi kabul etmiyor mesela, eğitimi olmuyor ne yapacağını bilemiyor vs.
Bu yüzden iyi düşünsün ama kalırsa da o evlilik nasıl yürür, ne de olsa gidemedi diyip yine aldatmalara devam eder mi bilemem...
Mrb kadinlar kulubu saygi deger hanimlar sizin fikir ve goruslerinize ihtiyacimiz var bu konuyu ablam icin actim cok sukur Benim evliligim yolunda Ama ablamin ki 1 yildir huzursuz tele sifre koymasiyla kendisine herzamankinden daha fazla bakmasiyla eve gec gelmesiyle maasini getirmemesiyle son zamanlarda kendi kendine gore plan yapip I bazen eve gelmemesiyle hesap vermemesiyle hic bir konuda patlak veren kavgalar bazen hakaretler le gecen bir yil ve butun bunlara tanik 4 yasinda kiz cocuklari var ablam bosanma davasini acti son bir aydir enistede avukat tutup karsi dava acmis sonra gelip cok pismanim affet davayi geri cek Ben yaptim is yerinden bir kadinmis aldattigini itiraf etmis ozur dilemis hattini kirip atmis ablam cekmedi hala ama kafasi cok karisik sizin objektif yorumlariniza ihtiyacimiz var sizce affetmelimi affetti diyelim bu kadar seyden sonra duzelirmi