- 6 Ocak 2019
- 5.740
- 16.749
- 348
- Konu Sahibi 2 evlat 1 Anne

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hesap kendi üzerine olsa bile ortak mı oluyor?Para birikimi yapacaksan kesinlikle bankada biriktirme evlilik boyunca biriktirdiğin para ortak sayılıyor maalesef gizliden altın biriktir hem haberi de olmaz daha mantıklı kendini sağlama al
Yolsam rahatlarmıyım karektersizin o mekanlarda takılmasıamı yanarsın bilemedikŞimdi ben olsam o kadını mi yolsam yoksa o koca olcak şahsiyetsiz adı insanı mi anamam yanlarına bırakma sende zehir et onlara hayati
Sizde haklısınız bende anne baba yok çalışan bir bayanda değilim abla abilerde otur çocukların var diyorlar yada çocuklarını bırak gel ne yapmam lazım
Ahhh bacım ahhh inan yolsan rahatlarsın ama ellerine yazık pislik bulaşır diğer arkadaşlara katılıyorum parasını al catir catir birikte hatta aldattığına dair kanıtta topla güzel bir mahkemeye ver birde zinadan yargılansın pislikYolsam rahatlarmıyım karektersizin o mekanlarda takılmasıamı yanarsın bilemedik
Kendine yavaştan derhal bir iş bulman lazım. Ve para toplaman lazım var mı böyle bir imkanın?Sizde haklısınız bende anne baba yok çalışan bir bayanda değilim abla abilerde otur çocukların var diyorlar yada çocuklarını bırak gel ne yapmam lazım
HAKLBoşanmak için daha fazla ne olmasını bekliyorsun.
Hayatınızı devam ettirebilmek için böyle karakterden yoksun bir insana mı ihtiyacın var gerçekten?
şu an öyle bi imkan yok bakıcam ama düşünüyorumKendine yavaştan derhal bir iş bulman lazım. Ve para toplaman lazım var mı böyle bir imkanın?
Alalhim yardımcı olsun sana sabır versin ki dayan evaltlarin için ye gez toz birikim yap hic üzülme umursamaya çalış para biriktir sonrada al çocuklarını gitSlm herkese ben 2 çocuk annesiyim. Kocamala çok sorun yaşıyoruz 11 yıllık evliliğimizde 2 yıldır bana yaşatmadığı kalmadı. Dışarı çıkması eve geç ve içkili gelmesi en sonda tlfnunu arayan bi numaraya ben cevap verdim kızın biri gayet samimi konuşma tarzıyla konuştu eşiyim dememe rağmen kocamı ısrarla istedi neden aradınız diyincede öff uğraşamam sizinle diyip suratıma kapattı kafayı yemek üzereyim ne yapacağımı bilmiyorum anne yok baba yok ablalarla konuşunca çocukların var otur diyorlar tek artı yönü gezmeme karışmaz para sıkıntısı yaşatmaz başka olumlu yanını göremiyorum ne yapmam lazım yardım çalışan bayanda değilim ☹
İşte ailem böyle diyince daha acı vericiydiSize kalmis ne yapacaginiz
Yasadiklarinizi yasayan pek cok kadin var,kimisi kendini mecbur hissediyor ,kimisi de onemsemiyor. Tahammul edemiyorum diyorsaniz ayrilin. Ama ailenizin verdigi o akila cok sasirdim. Ben de evlat sahibiyim,ogluma asla demem ki “boşver karin seni aldatirsa aldatsin sen ye ic gez” diyemem dilim varmaz
Siz kocaman kadinsiniz,ailenize gore degil kendinize gore yasayacaksiniz. Bosverin,bildiginizi yapinİşte ailem böyle diyince daha acı vericiydi![]()
Elbette.. evlilik suresince her iki tarafin sahsi birikimi bile olsa bosanma asamasinda ortak sayilir. Altin alip banka kasasinda saklamak en dogrusu.Hesap kendi üzerine olsa bile ortak mı oluyor?
Altın hesabı açmak ne kadar doğru sizceElbette.. evlilik suresince her iki tarafin sahsi birikimi bile olsa bosanma asamasinda ortak sayilir. Altin alip banka kasasinda saklamak en dogrusu.
Altin hesabi da banka hesabi, mevduat hesabiyla ayni sey. Bankacilik sisteminde bir kaydiniz olmamali gizliden para biriktirmek istiyorsaniz. Fiziki altin alip guvenli bir yerde saklayacaksiniz.Altın hesabı açmak ne kadar doğru sizce
Hesap kendi üzerine olsa bile ortak mı oluyor?
yapcak bişi yok canım, sabredip düzelmeini bekliycen...öbür türlü daha zor, çalışcan, kira ödücen, çocuk sorumluluğu,Slm herkese ben 2 çocuk annesiyim. Kocamala çok sorun yaşıyoruz 11 yıllık evliliğimizde 2 yıldır bana yaşatmadığı kalmadı. Dışarı çıkması eve geç ve içkili gelmesi en sonda tlfnunu arayan bi numaraya ben cevap verdim kızın biri gayet samimi konuşma tarzıyla konuştu eşiyim dememe rağmen kocamı ısrarla istedi neden aradınız diyincede öff uğraşamam sizinle diyip suratıma kapattı kafayı yemek üzereyim ne yapacağımı bilmiyorum anne yok baba yok ablalarla konuşunca çocukların var otur diyorlar tek artı yönü gezmeme karışmaz para sıkıntısı yaşatmaz başka olumlu yanını göremiyorum ne yapmam lazım yardım çalışan bayanda değilim ☹
Düzelenler var yada şöyle söyleyeyim sizin durumunuzda olup eşim düzeldi diyenler var karar sizin boşanma süreci zor bir süreç Allah yardımcınız olsunyapcak bişi yok canım, sabredip düzelmeini bekliycen...öbür türlü daha zor, çalışcan, kira ödücen, çocuk sorumluluğu,
bugününden daha çok zorluk çekersin bence...