Aldattım, dönüşü olmayan bir yola girdim...

vegann

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
25 Kasım 2010
847
275
123
Diğer
Bir ben vardır benden içeri derler ya simdi düşünüyorum benim içimde bir baskası mı var yoksa ben aslında bu muydum??
5 senedir yanımda olan, sevdigim, sevdigim kadar beni seven insanı ben aldattım ! ! Öğrenciliğim bitmek üzereyken, o iş bulmuşken ve biz şubat ayında ailelerin buluşmasını planlıyorken, düğünde kaç bilezik alabiliriz diye düşünürken ben ona ihanet ettim.. Öğrendi ve bana yaptıgı sadece bir tokat atmak ve daha bile fazlasını hakettigim sözler.. Anlatsam bitmez içim nasıl yanıyor onun ne hale geldigini görüyorum saclarında olusan birkaç beyaz teli gördüm sadece on gün içinde
Bu ben miyim??
Ve beni hala arıyor, seni yine de kabul ediyorum affediyorum diyor belki benim de hatalarım vardı diyor
Daha yasım ne basım ne? Evet onunla biz yıllardır beraberiz ve birlikte de oluyorduk, kendimi ona vermiştim ve evlilik yoluna gidiyorduk, o beni terk etmedi ki...
Ben naptım?? Hiç degmeyecek birinle birkaç biradan sonra birlikte oldum.. Buraya yazabiliyorum bunu kendime sasırıyorum ama düşük bir insan gibi bunu yaptım
İki hafta oldu ben benlikten cıktım aynaya bakmaya korkuyorum O hala beni arıyor benim cektirdigim acıyı yine ben düzeltebilirim sanıyor benimse artık ona dokunmaya sevmeye mecalim yok..
Dahası ??
Dahası adetimin bir gün sonrasıydı ve bir şey olmuş olma korkusu (yazmaya bile cesaretim yok) beni yiyip bitiriyor
Erkekler aldatır bunu kendi ailemden cok iyi biliyorum da, kadınlar niye aldatır
Bu ben miydim gercekten

Bundan cıkıs var mı bi bilsem..

ihanetin adi yok cinsiyeti kadini erkegi de yok.. aslinda nedenide yok!
ihanet o kadar kotu bir seyki..
simdi sen gercekten seviyormuydun beraber oldugun kisiyi?
bir kac biradan sonra onu unutup baskasiyla yatacak kadarmiydi onun degeri?
bunlari dusun.. seni yargilayamam ama uzulmede diyemem
cunku uzulecek bir sey yaptin kendi ellerinle.. bunun cezasi zaten vicdanin olacak
ve hatani duzeltemezsende tekrarlamazsin bir daha..
ona gelince o hala seni seviyor seni ariyor gerisi sana kalmis..
o korktugun seye gelince doktora git yada test yaptir.. o da sana kalmis..

Hımm.. Şimdi sen ilişkinizde hiçbir sorun yokken mi yaptın bu hatayı? sebebi neydi bunu mutlaka bul... Neyin eksikliğiydi seni bu hataya sürükleyen?

Aldatma kesinlikle insanın kendisine yaptığı birşey... Karşındakinin de hayatında çoğu zaman travma yaratıyor ama eminim aldatan aldatılandan daha büyük travma yaşıyor... Hele vicdan sahibi ise...

Ama insanın bir hata yapıp ömrünü o hata sebebiyle heba etmesini de doğru bulamam... Hatalardan dersleri çıkarıp, neden bu hataya düştüm? sorusunu net bir şekilde cevaplayıp hayatına devam etmesi düşüncesindeyim.... Kendin atlatamıyorsan da mutlaka yardım al...

Erkek arkadaşınla devam etmeni tavsiye edemeyeceğim... Çünkü unutmayacak... Eğer bu travmadan sağ salim çıkmak istiyorsan yollarınızı ayrı tutun...

Cok uzuldum gercekten. Insanlar hata yapabiliyor... Yaptiginin yanlis oldugunun farkinda olman ve pisman olman guzel. Ama bence erkek arkadasina sevgini biraz sorgulamalisin. Tabii bunu yasayan bi kadindan daha iyi bilemeyecegim ama bence bir kadin esini, sevgilisini, nisanlisini gercekten severken onu aldaticak kadar ileriye gidebilecek olaylar yasamaktan cekinir. Bir kac birayi nerde, kiminle ictin? icmeden evvel bunun boyle olabilecegini GERCEKTEN bilmiyor muydun? O gece biseyler yasadigin kisiyle daha oncesinde de aranizda bir cinsel cekim yok muydu? Dusun bence. Belki de gercekten erkek arkadasini dusundugun kadar sevmiyorsundur. Veya hic olmazsa simdilik evlilik, birine baglilik sana gore birsey degildir.

İçimde sadece yıllardır yanımda olan insana yasattıgım üzüntünün azabı var. Onun yarın baska bir kız bulup mutlu olacagını bilsem keske ama mahvoldu benim yüzümden. Hala yanında olmamı onu teselli etmemi bekliyor.
Kızlar benim beynimi kemiren, belki beni su an için cok hissizleştiren bambaska bişey var o da hamile kaldım mı korkusu.. İnternetten arastırıyorum bu olay oldugundan bir gün önce adetim bitmişti ama bi yerde de demiyor ki yüzde yüz imkansızdır, cok düsük bir ihtimalmiş sanırım o da beni bulmaz diye zamanı geciriyorum adet günüm gelsin diye sabırla bekliyorum bi olsun gecsin belki içimdeki vicdan azabı daha farklı bir boyut alır..

sadece hamile kalmış olma korkusu mu seni rahatsız ediyor, vicdanını tırmalıyor...
5 senesini sana vermiş bir adam var orada, sorun var mı yok mu ilgilenmiyorum, sorun olsa da seviyorum dediğin insanı aldatmak, vicdan işi değil bence..
kusura bakma belki farklı bi durumda olsaydım daha iyimser yazılar yazabilirdim
ama bende aldatıldığımı yeni öğredim, ki tensel olmuş, düşünsel olmuş hiç önemi yok
bence ona geri dönme, o şu anda sağlıklı düşünemiyor
madem ona bu kötülüğü yaptın, hayatından çıkıpta bir iyilik yap bari

anlamıyorum insanları, size ne yetmiyorda gidiyorsunuz başkasına,, an la mı yo rum

Son yazdıgında cok haklısın aslında, ben de aynı sorunun cevabını cook düsündüm ama bulamadım.. Babam anneeme aynı seyi yıllardır yapıyor ben de bu güne kadar düsündüm insanlar neden ihanet ediyor diye Hala bulamadım

Bi çözümü vardır bunun ya Cidden üzüldüm , biraz daha düşün sakin ol . Dedikleri gbi doktora git öğren . Sonra da sen onu daha iyi tanırsın nası çözülür bu , tam olmasa da en iyi nasıl telafi edebilrsin onu bul :105: Ama pes etme :)

hayretle okudum

ne kadar da güzel anlatmışsın kendini

anlamadığım kısım erkek arkadaşında nasıl bir mide olduğu

yoksa o da sizi aynı şekilde aldattı da bunu kendine teselli etti sizi arıyor.

Seni hiç yargılamaycağım canım.Çünkü bunu kime anlatrsan anlat herkes senin üzerine geleck burada da bence öyle.
Aldatmaya gelince o birayı içerken nasıl bir ruh halinde olduğundu asıl önemli olan.nasıl diyim erkek arkadaşınla kavga etmişsindr ailenle tartşmşsndr.Ve sığınacak bir limana ihtiyacn vardır.Erkek arkadaşın olduğunu belkide gözün görmüyordu o an.Her şeyi insanın gözü kapalı yaptığı hatalar vardır.Bence sende öyle bir hata yaptın.Suçlumusun ewet suçlusun ama olan olmuş değilmi zamanı geri getiremezsn bu yaptığın hataylada kendini suçlayarak kendine zarar verirsin. O seni affedebiliyor koşulsuzca hemde. ne güzel değilmi çok şanslısın bence.
Elindeki bu son şanstr belkide kaçırma her zaman gelmez ayağına böyle fırsatlar.Eğer sen onu sewiyorsan zaten sorunda yok.Ki sewmesen evlilik yolunda 5 yıl boyunca ilerlemzdiniz.
Onunla aranı düzeltmeye bak onu da üzme kendinie de
Mutluluklar...
Umarım yardımcı olabilmişimdir.

ben hepsinden çok erkek arkadaşının tutumuna şaşırdım doğrusu :44:

ben hepsinden çok erkek arkadaşının tutumuna şaşırdım doğrusu :44:

Aşkıın gözü kördür bazen hiç bir şey görmez gözü insanın..

Herşeyiyle kabullenebilir ama ilerisi için sorunlar ise daha büyük olabilir siz tekrar birlikte olup evlenebilirsiniz ve eşinin sana karşıı güvensiliği ortaya çıkar , belki de yüzüne vurur bu durumu ozaman da sen üzülürsün ki etrafta böyle örnekler çok var, çünkü aldatılan kişi bir süre sonra kendini suçlamaya başlar "nasıl kabul ettim" , "ben şuyum" , "ben buyum" demeye başlar ki böyle kişiyede rastladım..Sürekli "acaba şu kişi benim hakkımda ne düşünüyor" diye kendi kendini de yiyebilir..

İlerisi için kötü bir tabloyla karşılaşmamak için ya evlenmeyin ya da evlenmeyi düşünüyorsanıız Allah tan bol bol sabıır dileyin bir süre sonra bu durumlarda zamanla maziye gömülebiliyor benim tanıdığım aile büyük bir zorluktan sonra şimdi herşeyi unutup 2. çocuklarınıı bekliyorlar..

Hee illa bu durumlarla karşşıılaşşacaksıınıız diye bir kaide de yok..Sonuçta insanlar çeşit çeşit..

biliyor musun seni çok iyi anlıyorum.
ben de böyle bir hatadan son anda "ben napıyorum böyle" diyerek döndüm.

bence asla erkek arkadasına geri dönmemelisin.
ne yaparsa yapsın bir insan asla unutmaz aldatıldıgını...
hatta ilerde aldatılmanın acısını seni aldatarak da çıkarmaya çalışabilir...

insan bazen öyle bir ruh halinde oluyor ki, bir anlık mutlu olabilmek için türlü şeyler yapabiliyor...
seni bu kadar çok seven bi adamı kaybetmene üzüldüm...
üzerinden ne kadar zaman geçerse geçsin sen her aklına geldiğinde kendine lanetler edeceksin...
sevgilini psikolojik destek alması için teşvik edebilirsin. bu ona yaptıgın son iyilik olsun..

sizin derdiniz hamile olup olmadığınız! ya hamileyseniz ya birlikte olduğunz adam evliyse veya ilişkisi varsa sonuçta sizinde evliliğe giden bir ilişkiniz vardı ama yaptınız! bu kadar basit mi ya 2 bira insanı sarhoş eder mi şuurunu kaybettirir mi geçmişini geleceğini unutturur mu? empati yapmayı deneseniz ya sizin başınıza gelseydi böyle birşeyy?

Yazdığıız cevapta aldatma nedeninizde var esasında. Malesef bu bir gerçek ve bunu aile içinde yaşamış insanlar kendi hayatlarında yapmaya daha eğilimli. Demiyorumki her aldatan babanın çocuğu yapar yada şiddet gösteren vb gibi durumlar ama dikkat edin malesef bu böyle birşey özellikle kız çocukları babalarının hatalarını tekrarlayabilir. Babalarından almak istedikleri intikamları hayatına giren insanlardan alabilir.

Size tavsiyem hemen gidip bir psikolojik yardım alın birçok arkadaş söylemiş nedenine inmek gerekiyor. Sığınacak liman arıyordum falan cümleleri hikaye bir insan hiç sebebi yokkende aldatabilir yada çok fazla sebebi varken aldatmaz. Nedenini kendiniz düşünüp bulamayabilirsiniz acil bir destek daha sonraki hayatınız için şart.

Erkek arkadaşınıza gelince oda şuanda ne yaptığını bilmiyordur. Şuanda sizi hayatından çıkarmayı istemiyor olabilir ama bu bir süre sonra değişebilir. Bu nedenle onun şuanki kararlarıyla hareket etmeyin birlikteliğiniz devam edecekse bile evliliği uzun bir süreliğine erteleyin ve eğer devam edecekseniz birlikte psikolojik destek alın. Ayrıca bir arkadaş erkek arkadaşının midesizliğinden bahsetmiş erkeğin aldatmasını kabul eden kadına bu yafta yapıştırılmaz nedense ama erkeğe direk yapıştırılır bizim toplumumuzda oysaki aldatmanın ve aldatılmanın cinsiyeti yoktur.

Hamilelik konusuna gelince eşimle adetim bittikten 2 gün sonra girdiğimiz ilişki sonrasında 8 aylık bir bebek sayibiyiz. Bunun malesef kesin bir kuralı yok bu nedenle emin olmak istiyorsanız son adet tarihinizi üzerinden 20 gün yada daha fazla geçtiyse hemen gidip kan testi yaptırın.

Son olarakta eğer erkek arkadaşınızı gerçekten seviyorsanız ve devem edebileceğinize her ikinizde inanıyorsanız (ki yukarıda söylediklerimi yaptıktan sonra bu değerlendirmeyi yapın) birlikteliğinize devam edin. Evet ileride yaşanacak bir kavgada kötü sözler sarf etme ihtimali herzaman vardır ama bu ihtimal yüzündende mutsuz olmaya değmez.

bu tür bi itirafta üyeler konuyu açanın çok üstüne gelir,kimse uslubunu bozmamış hayret..

öncelikle konuyu açman büyük cesaret.bence o kadar da kendini kaybetmemişsin.burdan bizim fikrimizi almak istediğine göre bu durumdan oldukça rahatsızsın.aksi olsa gider yeni ilişkinin keyfini çıkarırdın heralde.

sana şunu olmak istiyorum,bunun bir hata olduğuna nasıl karar verdin,eski sevgilinin çok vicdanlı iyi biri olmasından mı,yeni sevgilinin değmeyecek biri olmasından mı,yani bu süreç nasıl devam etti ve sen ne zaman farkettin bu kadar ileri gittiğinin,öncesinde erkek arkadaşınla aranız nasıldı?

Son düzenleyen: Moderatör:
bi erkek bırak onunla beraberken aldatmayı ondan önce yasadıgın bi ilişkiyi bile kabuuleneemzken. o bunu bilidigi halde seni kabul ediyorsa bunun sebebi seni cok seviyor olması diyemem.. alışkanlıktır.. yada intikam almak icin bi ön hazırlıktır.. mutlaka oda sana her dokunusunda yaptıgın seyi hatırlayacaktır... bana göre bu böyle.. şimdi olmasada ileride bence mutlaka bir intikam almak isteyecektir.. belkide en yakın arkadasınla ya da senin gözünün önünde bu haltı yiyecektir onu en çok sen tanıyorsun..

Ben de sevgisinden ziyade belki birden bire yalnız kalma endişesi, belki inat olabilir diye düşnüyorum.. Bana ilerde bunu o yapar mı? Zaten daha önce de yapmıştı Ama ben zaten onunla artık olamayacagını görebiliyorum Simdi onu en az ne kadar üzerek bu süreç geçer diye uğraşıyorum çünkü beni her gün arıyor hala

Bu konuyu buraya açabildim çünkü bütün gerçekliğiyle anlatabileceğim kimse yok.
Bunun bir hata olacagının bastan farkındaydım Bahsettiğim olay barda iki biradan sonra gitmek gibi bir şey değil, bunu beraber yaptığım o şahıs zaten okuldan arkadaşım, hatta erkek arkadaşım beni aldattığı zaman telefonda beni teselli eden insan. Onunla sadece arkadaştık sınav dönemi geldi çattı beraber ders çalıştık sınavlar bitti ve o günler boyunca birlikteydik. Burda yalanı atan yine benim çünkü ona erkek arkadaşımla son olaydan sonra yine birleştiğimizi söyleyemedim Bira olayı sadece stres atmak için yaptığımız bişeydi ama bize büyük bi rahatlık verdi, konusmaya basladıgımızda çok özel şeyleri içimizi dışımızı anlatmaya başladık onun hüsranla biten ilişkisi, benim erkek arkadasıma yıllar boyu hiç anlatamadığım aile sorunlarım ve daha bir çok şey. Sonrası yakınlaşma.. Beni kendime getirense ertesi gün ben bir an orada yokken bu insanın benim telefonumda erkek arkadaşımdan gelen mesajı okuması, bizim hala birlikte oldugumuzu anlaması ve bana ''Bunu nasıl yaparsın , ben sana güvenir miyim artık '' demesi..
Ben o insan için üzülmüyorum, onun hayatında ben geldim ve geçtim Alt tarafı demiştir ki kızlar hep mi aynı.. Ben kendim için de üzülmüyorum sadece bir endişem var (gebelik) o da olmamıştır diye düşünüyorum
Ama O'nu, benim yıllardır yanımda olan, aldattıgında bile silip atmadıgım insanı perişan ettim ona üzülüyorum.. Hala teselliyi bende arıyor ona dayanamıyorum, hala benden mutluluk bekliyor bense yalnız kalmakta buluyorum çareyi işte..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…