sadece hamile kalmış olma korkusu mu seni rahatsız ediyor, vicdanını tırmalıyor...
5 senesini sana vermiş bir adam var orada, sorun var mı yok mu ilgilenmiyorum, sorun olsa da seviyorum dediğin insanı aldatmak, vicdan işi değil bence..
kusura bakma belki farklı bi durumda olsaydım daha iyimser yazılar yazabilirdim
ama bende aldatıldığımı yeni öğredim, ki tensel olmuş, düşünsel olmuş hiç önemi yok
bence ona geri dönme, o şu anda sağlıklı düşünemiyor
madem ona bu kötülüğü yaptın, hayatından çıkıpta bir iyilik yap bari
anlamıyorum insanları, size ne yetmiyorda gidiyorsunuz başkasına,, an la mı yo rum
Son yazdıgında cok haklısın aslında, ben de aynı sorunun cevabını cook düsündüm ama bulamadım.. Babam anneeme aynı seyi yıllardır yapıyor ben de bu güne kadar düsündüm insanlar neden ihanet ediyor diye Hala bulamadım
Bir ben vardır benden içeri derler ya simdi düşünüyorum benim içimde bir baskası mı var yoksa ben aslında bu muydum??
5 senedir yanımda olan, sevdigim, sevdigim kadar beni seven insanı ben aldattım ! ! Öğrenciliğim bitmek üzereyken, o iş bulmuşken ve biz şubat ayında ailelerin buluşmasını planlıyorken, düğünde kaç bilezik alabiliriz diye düşünürken ben ona ihanet ettim.. Öğrendi ve bana yaptıgı sadece bir tokat atmak ve daha bile fazlasını hakettigim sözler.. Anlatsam bitmez içim nasıl yanıyor onun ne hale geldigini görüyorum saclarında olusan birkaç beyaz teli gördüm sadece on gün içinde
Bu ben miyim??
Ve beni hala arıyor, seni yine de kabul ediyorum affediyorum diyor belki benim de hatalarım vardı diyor
Daha yasım ne basım ne? Evet onunla biz yıllardır beraberiz ve birlikte de oluyorduk, kendimi ona vermiştim ve evlilik yoluna gidiyorduk, o beni terk etmedi ki...
Ben naptım?? Hiç degmeyecek birinle birkaç biradan sonra birlikte oldum.. Buraya yazabiliyorum bunu kendime sasırıyorum ama düşük bir insan gibi bunu yaptım
İki hafta oldu ben benlikten cıktım aynaya bakmaya korkuyorum O hala beni arıyor benim cektirdigim acıyı yine ben düzeltebilirim sanıyor benimse artık ona dokunmaya sevmeye mecalim yok..
Dahası ??
Dahası adetimin bir gün sonrasıydı ve bir şey olmuş olma korkusu (yazmaya bile cesaretim yok) beni yiyip bitiriyor
Erkekler aldatır bunu kendi ailemden cok iyi biliyorum da, kadınlar niye aldatır
Bu ben miydim gercekten
Bundan cıkıs var mı bi bilsem..
ben hepsinden çok erkek arkadaşının tutumuna şaşırdım doğrusu :44:
Son yazdıgında cok haklısın aslında, ben de aynı sorunun cevabını cook düsündüm ama bulamadım.. Babam anneeme aynı seyi yıllardır yapıyor ben de bu güne kadar düsündüm insanlar neden ihanet ediyor diye Hala bulamadım
bi erkek bırak onunla beraberken aldatmayı ondan önce yasadıgın bi ilişkiyi bile kabuuleneemzken. o bunu bilidigi halde seni kabul ediyorsa bunun sebebi seni cok seviyor olması diyemem.. alışkanlıktır.. yada intikam almak icin bi ön hazırlıktır.. mutlaka oda sana her dokunusunda yaptıgın seyi hatırlayacaktır... bana göre bu böyle.. şimdi olmasada ileride bence mutlaka bir intikam almak isteyecektir.. belkide en yakın arkadasınla ya da senin gözünün önünde bu haltı yiyecektir onu en çok sen tanıyorsun..
bu tür bi itirafta üyeler konuyu açanın çok üstüne gelir,kimse uslubunu bozmamış hayret..
öncelikle konuyu açman büyük cesaret.bence o kadar da kendini kaybetmemişsin.burdan bizim fikrimizi almak istediğine göre bu durumdan oldukça rahatsızsın.aksi olsa gider yeni ilişkinin keyfini çıkarırdın heralde.
sana şunu olmak istiyorum,bunun bir hata olduğuna nasıl karar verdin,eski sevgilinin çok vicdanlı iyi biri olmasından mı,yeni sevgilinin değmeyecek biri olmasından mı,yani bu süreç nasıl devam etti ve sen ne zaman farkettin bu kadar ileri gittiğinin,öncesinde erkek arkadaşınla aranız nasıldı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?