Aldattım, dönüşü olmayan bir yola girdim...

seni yargılamak bana düşmez kimseye düşmez insanız sonuçta hatalar yapıyoruz. yarın allah korusun benim de aynı hatayı yapıp yapmayacağımı bilemem. ama gerçekten sen aldattığın için mi bu kadar bunalıma girdin? gerçekten onu üzdüğün için mi? yoksa hamile kalma korkusu mu? bilemiyorum. bu kdr şeyden sonra erkek arkdşnla gene birleşsen eskisi gibi olabilir misiniz onu da bilmiyorum. allah yardımcın olsun ne diyim umarım hamile deilsindir. bunun cevabını öğrendiğinde ki büyük ihtimal hamile falan diilsin o zaman gerçekten korku muydu içindeki pişmanlık mıydı anlarsın

sadece hamile kalmış olma korkusu mu seni rahatsız ediyor, vicdanını tırmalıyor...
5 senesini sana vermiş bir adam var orada, sorun var mı yok mu ilgilenmiyorum, sorun olsa da seviyorum dediğin insanı aldatmak, vicdan işi değil bence..
kusura bakma belki farklı bi durumda olsaydım daha iyimser yazılar yazabilirdim
ama bende aldatıldığımı yeni öğredim, ki tensel olmuş, düşünsel olmuş hiç önemi yok
bence ona geri dönme, o şu anda sağlıklı düşünemiyor
madem ona bu kötülüğü yaptın, hayatından çıkıpta bir iyilik yap bari

anlamıyorum insanları, size ne yetmiyorda gidiyorsunuz başkasına,, an la mı yo rum

:46::46::46::46::46::46::46::46:

seni yargılamak bana düşmez kimseye düşmez insanız sonuçta hatalar yapıyoruz. yarın allah korusun benim de aynı hatayı yapıp yapmayacağımı bilemem. ama gerçekten sen aldattığın için mi bu kadar bunalıma girdin? gerçekten onu üzdüğün için mi? yoksa hamile kalma korkusu mu? bilemiyorum. bu kdr şeyden sonra erkek arkdşnla gene birleşsen eskisi gibi olabilir misiniz onu da bilmiyorum. allah yardımcın olsun ne diyim umarım hamile deilsindir. bunun cevabını öğrendiğinde ki büyük ihtimal hamile falan diilsin o zaman gerçekten korku muydu içindeki pişmanlık mıydı anlarsın

Evet suan korkum bu zaten ama bekliyorum öğrenmeme az kaldı (bikaç gün içinde regl olacağım inşallah)
erkek arkadasıma beni aramamasını rica ettim Ben de aramıyorum Tabi demek değil ki hiç görüşmicez artık mutlaka görüşecez çünkü ortak bazı seylerimiz daha var hala En azından su an görüşmüyorum ne onunla ne diğer insanla
Belki bu süre içinde o da benden soğur iyice, beni artık hiç istemez

Evet suan korkum bu zaten ama bekliyorum öğrenmeme az kaldı (bikaç gün içinde regl olacağım inşallah)
erkek arkadasıma beni aramamasını rica ettim Ben de aramıyorum Tabi demek değil ki hiç görüşmicez artık mutlaka görüşecez çünkü ortak bazı seylerimiz daha var hala En azından su an görüşmüyorum ne onunla ne diğer insanla
Belki bu süre içinde o da benden soğur iyice, beni artık hiç istemez

o an gerçekten ne düşündün de yaptın bunu? gerçekten merak ettiğim için soruyorum amacım sana kızmak diil. sadece aldatan insanların psikolojisini anlamaya çalışıyorum. o an seni böle bişiye sürükleyen dier insana duyduğun anlık bi cinsel çekimmiydi? yoksa erkk arkınla sorunların mı? yoksa tamamen alkolün etksi mi?

Son düzenleme:
o an gerçekten ne düşündün de yaptın bunu? gerçekten merak ettiğim için soruyorum amacım sana kızmak diil. sadece aldatan insanların psikolojisini anlamaya çalışıyorum. o an seni böle bişiye sürükleyen dier insana duyduğun anlık bi cinsel çekimmiydi? yoksa erkk arkınla sorunların mı? yoksa tamamen alkolün etksi mi?

Sadece alkol diyemem, zaten üç bira ile kendimi kaybedecek değilim ama eğer alkol almamış olsaydık o duruma da gelmezdik diye düşünüyorum
Cinsel çekim vardı desem yalan olur ama yoktu desem de olmayacak bilemiyorum, zaten tanıdıgım biriydi Okuldan arkadasım pek bi muhabbetimiz de yoktu gerçi, okul yılları boyunca (bitirdik artık okulu sadece mezun olamadık henüz) onun da kız arkadası vardı hatta hiç hoşlanmadıgım bir çiftti onlar

Ama ben erkek arkadasımla yıllar süren ilişkimizde onunla evlenmeden birlikte olmuş olmanın ezikliğini kendi içimde cok cektim.. Beni kırdıgı zaman hiç alakası yoksa bile içimden hep acaba evlenmeden önce birlikte olduk diye mi böyle oluyor derdim Kendimi çıkamayacagım bir durumda hissederdim çoğu zaman

ve ben sanırım o insanla birlikte olurken basta erkek arkadasım olmak üzere beni üzen herkesten intikam aldım - AKLIMCA -

Sadece alkol diyemem, zaten üç bira ile kendimi kaybedecek değilim ama eğer alkol almamış olsaydık o duruma da gelmezdik diye düşünüyorum
Cinsel çekim vardı desem yalan olur ama yoktu desem de olmayacak bilemiyorum, zaten tanıdıgım biriydi Okuldan arkadasım pek bi muhabbetimiz de yoktu gerçi, okul yılları boyunca (bitirdik artık okulu sadece mezun olamadık henüz) onun da kız arkadası vardı hatta hiç hoşlanmadıgım bir çiftti onlar

Ama ben erkek arkadasımla yıllar süren ilişkimizde onunla evlenmeden birlikte olmuş olmanın ezikliğini kendi içimde cok cektim.. Beni kırdıgı zaman hiç alakası yoksa bile içimden hep acaba evlenmeden önce birlikte olduk diye mi böyle oluyor derdim Kendimi çıkamayacagım bir durumda hissederdim çoğu zaman

ve ben sanırım o insanla birlikte olurken basta erkek arkadasım olmak üzere beni üzen herkesten intikam aldım - AKLIMCA -
çok yanlış düşünüyosun kimseden bu şekilde intikam alamazsın kendine yaparsın sıkıntıyı stresi çeken sen olursn. erkk arkdşna ne olablr ki en fazla tamam çok üzülür ayrılır alışması zaman alır ya sonra??? eninde sonunda alışır yeni birini bulur ya da ne biliiim kimse unutulmaz diil neler unutulmuyor. ama şimdi hamile kalsan sen çekiceksn gene kalmasan bile o insan karşına çıktığında utanıcaksn annenden babandan intikam almak fikrini hiç anlamadım bu konuyla ilgsni? erkk arkdşndan intkm almayı da anlamadım seni üzecek bişi mi yapmıştı? birlikte olmanızsa sorun bu senn isteğinle olmuş zaten anladığım kadarıyla

çok yanlış düşünüyosun kimseden bu şekilde intikam alamazsın kendine yaparsın sıkıntıyı stresi çeken sen olursn. erkk arkdşna ne olablr ki en fazla tamam çok üzülür ayrılır alışması zaman alır ya sonra??? eninde sonunda alışır yeni birini bulur ya da ne biliiim kimse unutulmaz diil neler unutulmuyor. ama şimdi hamile kalsan sen çekiceksn gene kalmasan bile o insan karşına çıktığında utanıcaksn annenden babandan intikam almak fikrini hiç anlamadım bu konuyla ilgsni? erkk arkdşndan intkm almayı da anlamadım seni üzecek bişi mi yapmıştı? birlikte olmanızsa sorun bu senn isteğinle olmuş zaten anladığım kadarıyla

Evet yanlış oldugunu fark ediyorum zaten ayrıca insan insandan intikam alamıyor bence, gün geliyor ilahi adalet herkese yaptıgının dönüşünü veriyor diye düşünüyorum artık
Evet en cok ben üzüldüm yine, hala da üzülüyorum Hamilelik oldugunu hiç sanmıyorum ama bunun korkusunu kac günlerdir tasıyor olmam bile eziyet

Erkek arkadasım beni üzecek cok seyler yaptı tabi sonucta uzun yıllardır beraberiz ama ben de onu üzmüşümdür mutlaka..

Şu an evde oturup bilgisayarın basında yazmak kolay geliyo bana, ama önümüzdeki sınav zamanı geldiğinde ben okula gidip o insanla mecburen karsılasacam.. Hiçbi şey olmamış gibi yanından yürüyüp geçmek zorunda kalacam bunu da çeken yine ben olacağım

bilmiyorum ki şu günler bi geçse.. Zaten deli gibi ders calısıyorum bu aralar sırf beynim meşgul olsun diye

Bu iliski bastan yanlısmıs!
İkinizde birbirinizden uzak durun bence.

canım bence erkek arkadaşına dönmemelisin. bunu asla tavsiye etmiyorum. bi hata yapmışsın ama ikinci bi hata yapma.

çok üzüldüm yaa içim burkuldu o çocuğa çok acıdım
bide arayıp kabulumsün diyormuş
senide kınamak istemiyorum hataya düşmüşsün allah yoluna getirsin
bence o kişiyi kaybetme seni çok seviyor..sil baştan olabilir belki herşey...
teyzemin oğlu geldi aklıma canım yaa...
bi kızı sevdi kızı başkaları istedi ailesi teyzemin oğluna vermedi ...
gözyaşları içinde ailesine başkasıyla evlense boşansa yine evlenirim onunla diyordu...sevgi böle bişey işte..ama şimdi unuttu o kızı şükür..ve başkasıyla birlikte ciddiler...

çok üzüldüm yaa içim burkuldu o çocuğa çok acıdım
bide arayıp kabulumsün diyormuş
senide kınamak istemiyorum hataya düşmüşsün allah yoluna getirsin
bence o kişiyi kaybetme seni çok seviyor..sil baştan olabilir belki herşey...
teyzemin oğlu geldi aklıma canım yaa...
bi kızı sevdi kızı başkaları istedi ailesi teyzemin oğluna vermedi ...
gözyaşları içinde ailesine başkasıyla evlense boşansa yine evlenirim onunla diyordu...sevgi böle bişey işte..ama şimdi unuttu o kızı şükür..ve başkasıyla birlikte ciddiler...

Evet insan bir kere aşık olacak diye bir şey yok, şu an keşke hem o hem ben kendi yollarımıza gidebilsek ama olmuyor en azından hala olmadı Biraz da oluruna bıraktım galiba

Ben de sevgisinden ziyade belki birden bire yalnız kalma endişesi, belki inat olabilir diye düşnüyorum.. Bana ilerde bunu o yapar mı? Zaten daha önce de yapmıştı Ama ben zaten onunla artık olamayacagını görebiliyorum Simdi onu en az ne kadar üzerek bu süreç geçer diye uğraşıyorum çünkü beni her gün arıyor hala

yaptığın sey çok yanlış,insan ya benim başııma gelse diye korktuğu için belki empati kurabiliyor bu konuda.hatalısın bunu da biliosun.
olamaz yürümez dedğim anda kestirip attım hep, kalpsizce belki ama kafan karışık olup karşı tarafı aptal yerine koymaktansa bu daha iyiydr.

bence kafanda birtakım soru işaretleri olmadan iki bira sana bunları yaptırmaz.biz kadınların kafası öyle çalışmıyor. ancak bilinçaltımızda bitmiş bişeyler varsa bu olur bence.

bazı kişiler herseyı geçip hamileliği kafana takmanı eleştirmiş ben buna katılmıyorum.en çok da endişe etmen gereken sey bu.senin saglıgıni bi bebegın yasamı,büyük travmalar söz konusu.çocuk aldırmak vs. bu işler kolay değil.insanı ruhen ve bedenen yıkan seyler.şükürler olsun böyle seyler yasamadım ,kimse de yaşamaz umarım.umarım hamile değilsindir. ancak olma ihtimalin yok değil.

kimseyi aldatmadım, kimsenin beni aldattığını da öğrenmedim şimdiye kadar.ama insan bunu asla unutmaz.acısı geçtiği anda senden nefret etmeye başlar, sevgisi azalmaya başladığı anda yaptığın hersey ona batmaya baslar. asla asla devam etme.

onu istemiyorsun, başka biriyle olmandaki tek endişen hamile kalıp kalmaman
ertesi gün hapı falan içseydin bari
çok geç kalmadan bir test falan yaptırsaydın
regl olman bir kıstas değil unutma
regl oldum demekki hamile değilmişim diyemezsin
eczaneden bir test al, ya da özel hastaneye git, orda test yaptır
hamilelikten korkmana göre korunmadan birlikte olmuşsunuz, çok tehlikeli, aman bir daha yapma bu hatayı

erkek arkadaşına bitti demeden onu aldatman çok kötü, büyük haksızlık, ama kısasa kıssas diyemeyiz, o yapmış vaktinde de affetmişsin, kafanda halletmişsin demek ki, şimdi ben de ona yaptım olmaz.

sen de zaten bunun farkındasın okudum yazdıklarını, erkek arkadaşınla birlikte olmanız söz konusu olamaz, çünkü istemiyorum diyorsun, o seni affetse bile bitmiştir, istemiyorsan bitmiştir.

zorla güzellik olmaz ki

annen babanla görüşleriniz çok farklı olabilir, büyük suçlar günahlar işliyorum diye düşünme, madem bu şekilde mutlusun, devam et, ama ah ben hata yapıyorum da deme, ya da mutlu olacağın şekilde yaşa,
devamlı ahlar vahlar, olmaz ki
ama hamilelik olayına da dikkat et birdaha.

içki her kötülüğün anasıdır derler. belki o biraları içmeseydin arkadaşınla bu kadar ileri gitmeyecektin. sevgilin seni aldattıktan sonra senin ona güvenin kaldı mı? iyi de sevgilin aldatıldığını nasıl öğrendi. sen mi söyledin?

sigarayı bırakma konusunda başarısız ve çaresizim,forumlarda tesadüfen senin mesajını okudum babanın ve kuzeninin sigarayı rahatçabıraktıklarını yazmışsın,özelden yazamadım mesaj sayım yetersiz kaldı,lütfen bana açıklarmısın,duacın oluruz

Back
X