Aldığım karar iyi mi?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Yanlış bir karar. Bu zamana kadar artık yolun sonu,yoruldum dediğim her şeyin etkisi bir zaman sonra geçti ve mutlu olmaya devam ettim. O zamanlar intihar etseydim sonraki mutlu günlerimi göremeyecektim. Hayat inişli çıkışlı bir süreç. Koskoca dünyaya sığamayan daralan insan küçücük kutu gibi kabirde mi huzur bulur? Spora yazılın, sosyal aktiviteler yapın. Gerekirse psikiyatriste gidin ve en önemlisi umutlu olup yaşadığınız zorluğun geçeceğini unutmayın

yaşadığın sıkıntılar gerçek ve seni yoruyor olabilir ama intihar hiçbir zaman çıkış yolu değil. bu duygular geçici, ama intihar geri dönüşsüz.

Şimdi kendime bir sure koydum eğer 25 ağustosa kadar iyi birşey olmazsa, yani iyi birseyden kastım mutlu olacağım tarzdan birşey, !nt@har edicem. Sizce kararım nasıl iyi mi?
Bu kadar mı değersiz bir canın var yapma sakın değmez hiç bir şey için

yaşadığın sıkıntılar gerçek ve seni yoruyor olabilir ama intihar hiçbir zaman çıkış yolu değil. bu duygular geçici, ama intihar geri dönüşsüz.
Bilemedim şimdi kendime süre tanımak daha iyi geliyor. Belki çok iyi birşey olur.

Bu kadar mı değersiz bir canın var yapma sakın değmez hiç bir şey için
Haklısın ya valla. İlerde kim bilir nasıl bir hayatım olucak sırf onlar için ne gereği var geleceğimi yakmaya.

Yanlış bir karar. Bu zamana kadar artık yolun sonu,yoruldum dediğim her şeyin etkisi bir zaman sonra geçti ve mutlu olmaya devam ettim. O zamanlar intihar etseydim sonraki mutlu günlerimi göremeyecektim. Hayat inişli çıkışlı bir süreç. Koskoca dünyaya sığamayan daralan insan küçücük kutu gibi kabirde mi huzur bulur? Spora yazılın, sosyal aktiviteler yapın. Gerekirse psikiyatriste gidin ve en önemlisi umutlu olup yaşadığınız zorluğun geçeceğini unutmayın
Bu bana umut verdi İşte.

Haklısın ya valla. İlerde kim bilir nasıl bir hayatım olucak sırf onlar için ne gereği var geleceğimi yakmaya.
Aynen öyle kaç yaşındasın bilmiyorum ama herşey tecrübe senin için ve emin ol yas süren 2 gün sonrası yok

Şimdi kendime bir sure koydum eğer 25 ağustosa kadar iyi birşey olmazsa, yani iyi birseyden kastım mutlu olacağım tarzdan birşey, !nt@har edicem. Sizce kararım nasıl iyi mi?
Çok kötü bir karar. Belki 26 da olacak?
Geçen gün bir genç kışlık kavanoz yaparken " Kışı göreceğime dair bana umut oluyor, yapmak bu yüzden haz veriyor" Demişti. Yaşamaya tutunmak için bir sebep bulun kendinize bu turşu bile olabilir.

Sakin ol çok gençsin önünde kocaman bir hayat var çok sevilcek ve seviceksin hayat seni düştüğün yerden kaldırcak

Hepimiz öleceğiz belirsiz bir vakitte, o yüzden aceleye gerek yok.
25 ağustosa kadar iyi bir şey olmasını bekleyene kadar psikiyatrist randevusu alsaydınız bu iyi bir şey olurdu.

Bu hayatta her zaman mutlu olamazsın kiii. Kötü günlerinde olacak daha dimdik şekilde ayağa kalkmak için güçlü olmak için. Yaşanılan en ufak şey bile bize tecrübe olarak olgunluk katar hayatımızı ona göre şekillendiririz. Her insan dönem dönem belirli zorluklardan geçebiliyor. Kaçma modunda değil savaşma modunda ol

Bu bana umut verdi İşte.
Çok sevindim. Eminim ki senin de ilerleyen zamanlarda bu düşüncelerinin komik olduğunu düşüneceğin zamanlar gelecek. Zaten 20-24 yaşlar arası en karmaşık zamanlar. Kendini geliştirmeye odaklan. Olumlu düşünmekle ilgili videolar,meditasyonlar izle.A planı yolunda gitmiyorsa o planı yoluna koymaya çalışırken arka planda B planı oluştur ki kendini çıkmazda hissetme. Ben bu şekilde ilerlettim hayatımı. Her şey bir anda olmuyor tabiki. Onun için süreçten de keyif almaya bak. Mutluluk varılması gereken bir durak değil yolculuğun kendisidir. Bir de olumsuz haberlerden uzak dur. Sosyal medyada ülke ekonomisi,kötü olaylar gibi haberleri kaydır geç hiç analiz etme. Bu tarz zamanlarda daha fazla etkiliyor insanı. Sen kendi mutlu dünyanı kur kendi içinde. Kendine inan 🌸🌸

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X