• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aldığım karar iyi mi?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Şimdi kendime bir sure koydum eğer 25 ağustosa kadar iyi birşey olmazsa, yani iyi birseyden kastım mutlu olacağım tarzdan birşey, !nt@har edicem. Sizce kararım nasıl iyi mi?
25 Ağustostan önce derhal bir psikoterapist randevusu alın, böylece o tarihe kadar başınıza iyi bir şey gelmiş olur zaten.

Ölmeyi bayılmak sanıyorsunuz galiba.
21 yaşında ne intiharı. Daha ne dertler sıkıntılar görecek ne muyluluklar ne aşklar yaşayacaksın.hiç bir şey ya da biri için cana kıyılmaz. Ardından iki gün üzülür herkes hayatına bakar. Vay gidene demişler olan sana gençliğine olur

Ölmeyi bayılmak sanıyorsunuz galiba.
21 yaşında ne intiharı. Daha ne dertler sıkıntılar görecek ne muyluluklar ne aşklar yaşayacaksın.hiç bir şey ya da biri için cana kıyılmaz. Ardından iki gün üzülür herkes hayatına bakar. Vay gidene demişler olan sana gençliğine olur
Haklısın ya zaten vazgeçtim anlık saçmalıklarimdan bir tanesiydi işte

Sakın aklından bile geçirme. Hayat öyle pürüzsüz bir yol değil her zaman asfalttan çok topraklı micirli bir yolda yolculuk yapıyormuş gibi düşün hayatı. Hayatta her zaman mutluluk neşe olsa bunların kıymetini anlayabilir miydin? Üzüntü gam kader de olacak ki her karanlığın ardındaki aydınlığı göreceksin. Ne demiş Victor Hugo : Güneşin doğması için en karanlık yaşanmalıydı. “En karanlık gece bile sona erer ve güneş tekrar doğar"

Teşekkür ederim, vazgeçtim piskolojik tedavi almaya karar verdim. Şimdi daha iyiyim.
Sakın aklından bile geçirme. Hayat öyle pürüzsüz bir yol değil her zaman asfalttan çok topraklı micirli bir yolda yolculuk yapıyormuş gibi düşün hayatı. Hayatta her zaman mutluluk neşe olsa bunların kıymetini anlayabilir miydin? Üzüntü gam kader de olacak ki her karanlığın ardındaki aydınlığı göreceksin. Ne demiş Victor Hugo : Güneşin doğması için en karanlık yaşanmalıydı. “En karanlık gece bile sona erer ve güneş tekrar doğar"

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X