aldığım kıyafetin ustunde unutulan alarm!

teşekkür ederim :16:

Torium'da da var :52:

Konu sahibi arkadaşım seri sonu olduğu için fiş vermediler ifadesi çok garip olmuş.
Şöyle diyeyim alışveriş benim için= seri sonu-outlettir
Ve ben şimdiye kadar bir kez bile fiş verilmediğni görmedim.
Bu bahsi geçen markalar bakkal dükkanı değil oradan 50 kuruşluk birşey bile alsanız fiş vermek zorundalar.
O mal stoktan çıkıyor kasada okutup satışı yapılıyor fişi nasıl olmaz,o zaman kasada para almamış görünmesi gerekir.
Kaldı ki kurumsal hiçbir markada hiçbir kasiyer bu riske girmez siz fiş almayacağım diye yalvarın yine verecektir el mahkum.
Hee siz almamışsınızdır o zaman da şu an laf söylemeye gerek yok.
Marka kurumsal değilse o zamanda kasiyere gider böyle bir olay oldu çıkartmamışsınız alarmını der yıkarım o mağazayı başlarına.
Buraya konu açacak bir durum yok gidip mağazada çözülür bu olat çalmadığınız şey için neden strese giriyorsunuz alarmı çıkartmayan onlar,onlar strese girsin ?
Çok fazla alışveriş yaparım belirli 3 -4 marka içinde bir mağazadan aldığımı diğerinde değiştirdiğimde çok olur fişiyle.
Anında çıkıyor kod numarasından ne zaman nereden hangi mağazanın stoğundan aldığım.
Fişi zaten biriktirmek için değil genelde değişim için gözüm gibi saklıyorum sizin gibi 1000 liralık alışveriş yapan bir hanım neden buna dikkat etmedi şaşırdım.

Son bir nokta boşanmaları arttılaran kk kadınlarının yorumları değil,azmış kudurmuş cinsel organlarına tapan erkekler...
Forumu aşağılıyor saygıyadeğer bulmuyorsanız içinde bulunmazsınız olur biter,,,

arkadaşlar bugun bir markadan elbise aldım. neyse parasını ödedim kapıdan cıktım..ses seda yok historia waikikide bir kazak beğendim . başka şubesine baktırdım büyük bedeni olan mağazanın adresini verdiler oraya gittim değişirim dedim ordan.
neyse öbür waikiye girerken öttü kapıda!
gittim kimse bişi demedi ama ben rahatsız oldum.
dedim ne diye ötüyo ben ödedim dediki başka mağazadan alışveriş yaptıysanız ondan öter dedi.
neyse eve geldim alarm üstünde!
yarın gitsem bunu cıkartın desem çaldınız diyecekler!
fişte vermediler. deliricem ya. seri sonu diye fiş vermediler .
ay hep benimi buluyo bu ara bu salaklar!
ama bu defa paramı gururumu kaptırmayacagım.

LCW dan fişsiz alışveriş mi yaptırdılar? Böyle birşey imkansız. 0,01 tl bile harcasanız fiş keserler.

Ne gururu ne parası yaa :S

LCW dan fişsiz alışveriş mi yaptırdılar? Böyle birşey imkansız. 0,01 tl bile harcasanız fiş keserler.

Ne gururu ne parası yaa :S

Bi de fiş almadan nasıl değiştirdiniz? Oralara kadar değiştirmeye gidip neden değiştirmediniz? değiştirdiyseniz onun üstünde de mi alarm var :S

ya geçen bir konu okudum sevgilsiyle alakalı bir sorun yazmış kız. hemen altına bu forumun değerli uyelerinden bir arkadaşımız AYRIL ONDAN''CÜMLELERİNİZ UZUN UZUN AÇIKLAMIŞ!
hani belki dolduruşa gelmezde ayrılmaz.
ve bu konuya yorum yapan birkaç kişide oraya yazmıştı.
kendileride yaşamış cunki bunları..
ben artık bole şahsiyetlere cevap yazmayayım diyorum.
marka takıntım yok marka adı bile vermemiştim başta.
sadece soyledim sorunu.
ama anlayacakları gibi anlıyorlar anlatmanın bir önemi yok bu yüzden.
konularımı kaldıracak ağır insanlar yorum yapsın lutfen sizede teşekkür ederim:34::34:

Kriterlere uyan bir liste üye listesi verin bana sadece onlara yorum yaptırtayım isterseniz bugün KK da hizmette sınır yok :ssz:

Yağmurluk, bak bazen sende dayanamıyorsun değil mi :27:
Ben ağırım yeterince hiiiç takmıyorum son iki yılda çok kilo aldım her konuya yorum yapabilirim
:37:

:1:benim ağırlığıma yetişemezsin zannımca,üstelik ben senelerdir ağırım:ssz:

Kusura bakmayın konu sahibini kısa bir süre aramızda olmayacak da. Bir üyeye sizin eğitim seviyeniz kaç, profil resmin vs vs deyince dayanamadım.. Haydi dağılalım.. Konu sahibi döndüğünde isterse konusunu yeniden açarım.. :34:

Bugün gerçekten bir tek kanatlarım eksik:23:

Son düzenleme:
Back
X