Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
soruma cvp vermedınız. verın kı yasal haklarınızı soyleyeyım. elınıze gelen kağıtta ne yazıyor. sol ust koşede 7 mı 10 mu
haziran ayında izmirin en bilindik! en kaliteli! mağzasından koltuk takımı aldım daha 1. haftası derileri yırtıldı tahtaları çıktı kısacası koltuklarçöplük oldu defalarca gidip şikayet ettim ama yinede taksitlerini ödedim her defasında görevli yollucaz deyip yollamadılar. kasım ayında koltuklardan 1 tanesi ikiye ayrılınca açtım ağzımı yumdum gözümü 2 kişi yolladılar üçgün sonra gelicez dediler ama gelmediler sonra taşınmışlar ulaşmak imkansız oldu ben bunlara bu koltuklar değişim olmadan veya yapılmadan bunu ödemicem dedim kasımdan beri taksitlerini yatırmadım. ama bugün eve icra kağıdı yolladılar şimdi aradım yine bağırdım çağırdım ancak sonuç 0 annem çürük koltukların 3 aylık taksidini yatırmaya gidiyo kısacası garanti kapsamının geçmesini bekliyolar! benim bu durumda ne yapmam lazım tüketici hakları vesaire bu konuda hiçbişey bilmiyorum ucuz bişeyde değil aldığım. 2.500 e almıştım nereye şikayetçi olmam lazım lütfen yardım edin koltukları gördükçe sinirlerim tepeme çıkıyo artık resmen ikiye ayrıldı üstü çıktı falan koltuğun! fazla kullanmadığımız halde!!