- 10 Temmuz 2011
- 1.530
- 15
- 158
- Konu Sahibi kelebek_93
-
Kızlar skt tarihi geçmemiş ki hep dikkat ederim buna
magaza koymadiki bocegi onun içine canim , buyuk ihtimalle un rafta fazla beklemis
bazen evdeki undada olbailir bi sure kullanmayinca
gidip soyleyin yinede daha dikkatli olurlar ..
Bencede en azından söylemwk daha mantıklııfişi attıysanız size yardımcı olamazlar.. ancak duyarlı bir tüketici olarak marketin müşteri hizmetleri numarasını arayarak ya da aldığınız şubeye giderek müşteri hizmetlerine durumu anlatabilirsiniz.. elbetteki farkında olmadıkları bir durumdur.. marketçiler son kullanma tarihi geçmemiş ürünlerin paket içindeki durumunu bilemeyebilirler.. siz durumu bildirdiğinizde ürünleri hemen raftan kaldırıp un firmasına da okkalı bir ceza verebilirler..
Anladım canım zaten tekrar tekrar baktım yok geçmemiş. Ayy biz nerden sağlıklı alışveriiş yapacağızzzaten büyük marketlerde tarihi geçmiş ürün istesenizde bulamazsınız !!
bir önceki yorumumu tekrar ediyorum :)
İğrenç birşey un nem kapmıştir yoksa tarihi geçse bile böceklenmez yerinde olsam onlara hediye ederim tekrar
Aynen öyle yapcam kızlar ya çok iğrenç zaten böyle hayvanlardan tiksiniyorum Allah günah yazmasın ama napıyım offwala ben olsam gıder yuzlerıne fırlatrdım heralde ...........
Amin canım dışarıya koydum götürcem yarınRabbim baska dert vermesin cnm ama at hemen o pakedi
eeee marketin suçu ne bunda?Kızlar skt tarihi geçmemiş ki hep dikkat ederim buna
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?