Yatak Odası Dekorasyonu aldığım ürünller içime sinmiyor hayal ettiim gibi olmuyo nasıl sizce

eğer fiyat sıkıntı olmazsa kafkas ve king takımları daha güzel ve modern.hatta kafkas kingden daha ucuz olmasına rağmen ilk tercihim olurdu.biraz daha fazla para verin ama içinize sineni alın.bi kaç bin lira için yıllarca pişmanlığını yaşamayın

Canım düğünün ne zaman?? Yakın zamanda olduğu için acele karar vermek durumunda mısın?

ben beğendim şahsen hoş bi takım.. o yatak başlığında komodinin üstündeki aydınlatma varya beni bitiriyor zaten o modeller ama eğer içine sinmiyorsa değiştirt tabi sonuçta sen kullancaksın içine sinen bişey olmalı yatak odası öle ha deyince değiştirilen bişey değil sonuçta yıllarca kullancaksın..

Zevk meselesi ama ben de cok begendim.. yatak basligi da cok hosuma gitti
Ama soylemek istedigim bisey var..Eger odaniz yeterince isik aliyorsa renk sorun degil de az isik aliyorsa beyaz renk secmenizde yarar var derim

Mutlu gunlerde kullanin :):)

Eklentiler

• $25443249.webp
    25,5 KB · Görüntüleme: 177
Bu bence gayet modern canım :) Hatta bu yıl bu tarz eskitme mobilyalar çok modaymış :) Ama sanki kararsız kaldıkların arasında şu da yok muydu ??

evet başta onu mu alıyım diye düşünüyordum.eşimle başka biyere bakmaya girince eskitmeyi almak zorunda kaldım.karar ver artık baskısından.:)
birde benim aldığım dolaplar fiyatları uygun bişi olsun diye bakınca fazlada istediğin gibi bişi alamıyorsun ucuz olanlarından gözüne hitap edeni almak zorunda kalıyon işte.kiracıymışız diye fazla uçmamı istiyolar

beğenmene sevindim içim rahatladı :)kötü diye korkuyordum kimse de fikir vermeyincce..siparişi verdim cumartesi geliyor.

ev güneş alıyo çok fazla ve açık renge boyadım duvarları.bu arada beğenmenize sevindim içimi rahatlattınız kızlar

Bakma birazcık benim durum da böyle oldu..İstikbal vs o tarz markalarda da çok güzel olanlar vardı ama işte ben de kiracıyım diye fazla abartmak istemedim.Biz de inegöl mobilyadan aldık, içime sindi çok şükür...Bence uygun fiyatlarda alınacak tarzlara göre gayet iyi canım..Bir de cidden magazada duruduguyla evde durdugu hali çok farklı oluyor..Magazada begenmiştim ama eve gelince daha çok hoşuma gitti.Emin ol bu mobilyalar eve bir yerleşsin, bunun daha halısı perdesi falan var; hepsi birden çok güzel tamamlar canım :)

yok canım henüz tam olarak karar verip eşyayı düzemediğimden henüz kalmıyor.şimdilik mecburen bizde kalıyor :) senin daha erkenmiiş az kalmış allah yardımcın olsun.

Hmmm anladım..Ben de iki aydır aynı senin durumdaydım taa ki karar verip alana kadar :) Bu aralar da perde için böyle gidip geliyordum, ona da karar verdi şükür :) Sağol canım, Allah cümlemizin yardımcısı olsun.Zor işlermiş bunlar gerçekten insan içine girince anlıyor :)

beğenmene sevindim içim rahatladı :)kötü diye korkuyordum kimse de fikir vermeyincce..siparişi verdim cumartesi geliyor.

eminim herşeyin muhteşem olacaktır evine yerleştiğinde hiç kendine kuruntu yapma.. bu tarz mobilyanın kolay kolay modası geçmez temizliğide kolay olur toz göstermez bi bezi dolandırıp sildimi ilik gibi olur ohh miss... bence çok memnun kalacaksın.. güle güle aşkla kullanın inşallah
düğünlerimizde ardarda hee bende 7 eylül

Neden illa burası?
Bence çok daha modern ve ucuz olan ürünler vardı başka mobilyacılarda bir bakın derim ben...

aaa benden bir gün sonra inşallah mutlu oluruz canımmm.

Valla kızlar içimi ferahlattınız.çok teşekkür ederim inşallah hepimiz aşkla kullanırız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…