Canım düğünün ne zaman?? Yakın zamanda olduğu için acele karar vermek durumunda mısın?
6 eylülde ama eşimin tayini izmire yani yaşadığım yere çıkınca evi düzmeye başladık zaten yaklaştıda düğün.
http://izmirbuhurcularmobilya.com/index2.php?Application=Details&PageID=212
modern bişiler istiyordum ya eşim fiyatı ve kararsızlığım yüzünden bunu sipariş etti.ama benim içime sinmiyo sizce değiştiriyim mii
http://izmirbuhurcularmobilya.com/index2.php?Application=Details&PageID=212
modern bişiler istiyordum ya eşim fiyatı ve kararsızlığım yüzünden bunu sipariş etti.ama benim içime sinmiyo sizce değiştiriyim mii
Benden 1 ay sonra :) Hazırladığınız evde mi kalıyor eşin?
Bu bence gayet modern canım :) Hatta bu yıl bu tarz eskitme mobilyalar çok modaymış :) Ama sanki kararsız kaldıkların arasında şu da yok muydu ??
ben beğendim şahsen hoş bi takım.. o yatak başlığında komodinin üstündeki aydınlatma varya beni bitiriyor zaten o modellerama eğer içine sinmiyorsa değiştirt tabi sonuçta sen kullancaksın içine sinen bişey olmalı yatak odası öle ha deyince değiştirilen bişey değil sonuçta yıllarca kullancaksın..
Zevk meselesi ama ben de cok begendim.. yatak basligi da cok hosuma gitti
Ama soylemek istedigim bisey var..Eger odaniz yeterince isik aliyorsa renk sorun degil de az isik aliyorsa beyaz renk secmenizde yarar var derim
Mutlu gunlerde kullanin :):)
evet başta onu mu alıyım diye düşünüyordum.eşimle başka biyere bakmaya girince eskitmeyi almak zorunda kaldım.karar ver artık baskısından.:)
birde benim aldığım dolaplar fiyatları uygun bişi olsun diye bakınca fazlada istediğin gibi bişi alamıyorsun ucuz olanlarından gözüne hitap edeni almak zorunda kalıyon işte.kiracıymışız diye fazla uçmamı istiyolar
yok canım henüz tam olarak karar verip eşyayı düzemediğimden henüz kalmıyor.şimdilik mecburen bizde kalıyor :) senin daha erkenmiiş az kalmış allah yardımcın olsun.
beğenmene sevindim içim rahatladı :)kötü diye korkuyordum kimse de fikir vermeyincce..siparişi verdim cumartesi geliyor.
eminim herşeyin muhteşem olacaktır evine yerleştiğinde hiç kendine kuruntu yapma.. bu tarz mobilyanın kolay kolay modası geçmez temizliğide kolay olur toz göstermez bi bezi dolandırıp sildimi ilik gibi olur ohh miss... bence çok memnun kalacaksın.. güle güle aşkla kullanın inşallah
düğünlerimizde ardarda hee bende 7 eylül
Neden illa burası?
Bence çok daha modern ve ucuz olan ürünler vardı başka mobilyacılarda bir bakın derim ben...
aaa benden bir gün sonra inşallah mutlu oluruz canımmm.
Valla kızlar içimi ferahlattınız.çok teşekkür ederim inşallah hepimiz aşkla kullanırız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?