Aldığınız hediyeyi eşiniz beğenmezse ?

lykos

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
8 Ekim 2011
425
5
0
İstanbul
Merhaba kızlar, yaklaşık 1 senelik evliyim. Eşimle severek evlendim. Ona sevgiliyken 2 tane, ünlü vip markalardan gömlek almıştım. Yaz gelince ara ara o gömlekleri giysin diye, bir kaç sefer verdim. Fakat dün akşam bana ikiside çok kötü, hiç tarzım olmayan, hele biri pjama gibi gömlekler dedi:26: çok üzüldüm, çok kırıldım

Pjama gibi dediği gömlek klasik, toz mavisi, aralarında belirisiz şekilde, beyaz ince çizgileri olan bir gömlek. Diğeride çok açık kahverengi renkliydi.

Ben onlara çok para vermiştim, şuan bile o paraya kaç tane gömlek alınır. Heleki gerçekten kötü şekilde gömlek değiller. Çok kırdı, çok gücendim.

Şimdi gömlekleri ayırdım, atmaya kıyamadım, ablamın eşine vereceğim, eminim severek giyecektir.

Sizin başınıza geldimi hiç? siz olsaydınız ne yapardınız

tarzı olmayabilir söyleyiş tarzı çok kırıcı olmuş, benim eşimde bana hiç beğenmediğim kıyafetler almıştır ama kırmamak için güzel dedim hepsine de.

tarzı olmayabilir söyleyiş tarzı çok kırıcı olmuş, benim eşimde bana hiç beğenmediğim kıyafetler almıştır ama kırmamak için güzel dedim hepsine de.

Elbette, bende uslubuna çok kırıldım. Pjama gibi lafına özellikle. Bende klasik gömlekler, her erkeğein giyebileceği dedim. Sonra bana ben klasikmiyim, ben slimfit giyiyorum, hem sen o zaman benim tarzımı bilmiyordun dedi. Tarzımı bilmiyordun desede, ne bileyim çok gücendim..

Bende nişanlıma çok sayıda şeyler almışımdır.
Çok şükür ki beğenerek ve severek giyer hepsini. Tek giymediği zamanlar kilo alımlarında oluyor

Ben olsam sinirlenirdim. İnsan ne olursa olsun, sevmediği birşey dahi olsa hediyedir ve eşinden gelen bir hediye.
Sadece senin gönlün olsun diye bile giyebilir. Davranışını yanlış buldum. :44:

Çok ayıp yaptı, birde'' ikidebir giymek zorundamıyım o pjama gibi gömleği'' dedi.Diğer gömlekleri hep siyah olduğundan, bu sıcakta, açık renkli olanları seçiyorum, açık renk gömleği az olduğundan, sık giymiş beyefendi. Gardolaptan kaldırdım, başka bölüme aldım, vereceğim enişteme, gördükçe sinirim bozuluyor

beğenmediği şeyi niye ikidebir giymk zorunda kalıyomuş, giymesin o zaman. ben olsam bidaha hediye almam, hevesinizi kırmış.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…