Aldıklarıma yorumunuz?

Kızlar beyaz eşyalarım cumartesi günü geldi, kuruldu. Fikirleriniz için teşekkür ederim.
Çamaşır makinemi 8 kg ile değiştirmedim çünkü program sayısı ile kilo arasında bi seçim yapmam
gerekiyordu 7 liği seçtim.
Fiyat farkı şöyle az oluyor 8 kg luğun en az programlısı ile 7 kg luğun en çok programlısı arasında az fark var. Ben de henüz yetersiz olduğum için ev işlerinde programlar yardımcı olur diyerek bi de kazan çapında çok az fark var dendiği için 7 kg luğu seçtim.
Kurutma makinem 8 kgluk. Bu mantıksız mı diye düşünüyordum ama kullanım klavuzlarını okuyunca mantıklı olduğunu anladım. Çünkü her çeşit çamaşırda kurutma kapasitesi değişiyor, dolayısıyla çamaşır makinesinden çıkardığınız miktarı aynen koyamıyorsunuz eşit kilolarda.
Buzdolabı derinliği eski dolaplardan 15 cm fazla. Anneminkiyle aynı en ve boyda olmasına rağmen daha haşmetli kaldı onunkine göre. Bu avantaj tabi ama koyacağınız yerde tezgahla, dolaplarla aynı sınırda olmasını isterseniz, ölçüp biçin derim ben.
Elektrik süpürgesini denedim, çekişi gayet iyi, sesi normal düzeyde, hafif sayılır. Elektrik kordonu çok uzun olduğu için tek prizle nerdeyse bütün evi gezebiliyorsunuz.
Henüz kullanmadan yapabileceğim yorumlar bunlar, kullanınca da yazıcam. Sevgiler

çamaşır makinalarımız aynı, güle güle kullan
yalnız benim kullanmama daha 2 ay var
8 kg lıkla değiştirmeyi düşünüyorum
yorgan, battaniye rahatlıkla sığabiliyo mu?

Benim bu buzdolaplarında takıldığım iki nokta var.Birincisi biraz fazla uzun değiller mi?Yani üst kısma koyduğumuz bir şeyi rahatlıkla alabilir miyiz?
İkincisi çocuk olduğunda buzluk kısmının altta olması sorun olmaz mı?Çocuğun boyu için uygun ve çocuklar böyle abuk sabuk şeylerle oynamayı severler malum. =)​

Sadece 1. Soruna Yanıt Verebilirim.. Çocuğum Yok Çünkü
Kullanımı Çok Rahat..
Üst Raflardan Bir Şey Alırken Çok Rahat Özellikle Meyve Sebze Çekmeceleri..
Herşey Elinin Altında..

Şiddetle Tavsiye Ediyorum, Bosch Ürünlerini de..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…