• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Alerji ile başa çıkma buyrun kızlar

murta

Üye
Kayıtlı Üye
16 Şubat 2025
596
165
18
34
Kızlar yazın camlar açık Heryer havadar sıkıntı yok ama kışın Heryer kapalı evdeki tozlar burnuma genzime yapışıyor ne kadar da silsen süpürsen hapşırık burun akıntısı oluyor boğazına yapışıyor siz alerjik astımla nasıl başa çıktınız ilaçla da bir yere kadar buhar makinesi de var ama yok olmuyor

Oğlumun bir çok alerjisş var toz dahil, 1,5 yıldır her sabah 1 çay kaşığı çörek otu yağı içiyor ve alerji hapını bir süredir bıraktık. Denemek isterseniz siz bir tatlı kaşığı alın ama etki etmesi için beklemeniz gerekiyor 🥺

Astım ve alerji kaynaklı solunum yolu sorunlarını rahatlatır

Çörek otu yağı mevsimsel alerji belirtilerini hafifletmeye yardımcı olmaktadır. Düzenli olarak çörek otu yağı kullananlarda burun tıkanıklığı, burun kaşıntısı, burun akıntısı ve hapşırma gibi alerji belirtilerinde iyileşme görülmüştür. Çörek otu yağının anti-inflamatuar özellikleri astım belirtilerini de hafifletebilir. Anti-inflamatuar etkileri çörek otu yağını bronşitle mücadele için uygun hale getirmektedir.

https://www.memorial.com.tr/saglik-rehberi/corek-otu-faydalari#corek-otu-faydalari-nelerdir

Oğlumun bir çok alerjisş var toz dahil, 1,5 yıldır her sabah 1 çay kaşığı çörek otu yağı içiyor ve alerji hapını bir süredir bıraktık. Denemek isterseniz siz bir tatlı kaşığı alın ama etki etmesi için beklemeniz gerekiyor 🥺

https://www.memorial.com.tr/saglik-rehberi/corek-otu-faydalari#corek-otu-faydalari-nelerdir

Aşı tedavisi Önerdi mi doktorunuz
Aşının zararları varmış

Aşının zararları varmış

Ne gibi?

Ben 20 yaşındayken 3 yıl boyunca aşı oldum. Memnun kaldık süreçten. Kullanmak zorunda kaldığımız astım ilaçlarından daha zararlı değil diye düşünüyorum. Şimdi 4 yaşında oğlum var 1 yıl sonra ona başlayacağız aşı tedavisine.

Ek olarak eve hava temizleyici alabilirsiniz. Yatak çarşaf alezlerinizi yastıklarınızı yorganlarınızı anti mite ürünlerle değiştirebilirsiniz.
Anti mite sprey kullanıyorum ben yataklarıma perdelere sıkıyorum. Halı kullanmıyorum.

Ne mesela? Biz de düşünüyorduk ileride
Ciddi alerjik reaksiyonları nefes darlığı burun tıkanıklığı yapıyormuş ama yaptıranlar memnun bana da yeğeni me de tavsiye etmediler bu aşıyı corona aşıları gibi Elbet bir kötü etkisi var

Back
X