Alerji süt ve süt ürünlerine ürünlerine

Sanem101

Guru
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
25 Nisan 2014
58
14
288
merhaba bebeğimin süt alerjisi çıktı böyle olupta atlatanlar ve ek gıdalarda nasıl yol izlediler bize mama verdi mama çok iğrenç kokuyor verdiğimde tiksiniyor ve çorbalarıda yediremiyorum sonrasında nasıl bir yol izlemem lazım

Eklentiler

• IMG_0350.webp
    IMG_0350.webp
    16,3 KB · Görüntüleme: 59
  • IMG_0351.webp
    IMG_0351.webp
    15,7 KB · Görüntüleme: 70
merhaba bebeğimin süt alerjisi çıktı böyle olupta atlatanlar ve ek gıdalarda nasıl yol izlediler bize mama verdi mama çok iğrenç kokuyor verdiğimde tiksiniyor ve çorbalarıda yediremiyorum sonrasında nasıl bir yol izlemem lazım
Bebegin ne kadarlık canım. Bizimki 7 aylik sut alerjimiz var.

Benim kızım 12 ağustos doğumlu çok zor bir süreç sizede geçmiş olsun
Sağol biz üç aylıkken belli oldu sut alerjimiz. 29 ağustos doğumlu benim kızında. Ilk olarak kizim beni emdiği için ben hayatımdan inek sutunu çıkardım. Keci sutu keci peyniri kullanıyorum. C orbalari az kimyon nane ve zeytin yağıyla tatlandiriyorum güzel yiyor. Elma ve havuc puresini çok seviyor. Mama kullanmiyoruz.Bu akşam yaptığım corbayi tarif edeyim dene istersen. Bi adet tavuk bacağını derisiz şekilde bir havucla haşladım ve suzdum cay bardaginin dörtte biri kadar pirinci bu suyla p isirdim tavuk e tlerinin bir kısmı havuclari ve pirinci az nane ve kimyonu hep birlikte blendirdan geçirdim ve süzgeçten geçirdim üzerine zeytin yağ ekledim.

Tavuk yasak bize
Yan alerjileriniz ne bizimki fistik. Bize sadece sut ürünleri yasak.Ilk başta çok zorlandık sonra alıştık. Birde bu tarz bebeklere üretilmiş urun yelpazesi var. Hipp biraz pahalı ama oldukça çeşit var.Ben yinede evde yapıyorum. Ama anladığım kadarıyla sizinki biraz farklı.

Yan alerjileriniz ne bizimki fistik. Bize sadece sut ürünleri yasak.Ilk başta çok zorlandık sonra alıştık. Birde bu tarz bebeklere üretilmiş urun yelpazesi var. Hipp biraz pahalı ama oldukça çeşit var.Ben yinede evde yapıyorum. Ama anladığım kadarıyla sizinki biraz farklı.
Canım bize fındık fıstık cebiz limon kırmızı meyveler dana Eti yumurta yasak

Back
X