aa ne güzelmiş izmir de uygun bizim için şu an neresi olsa göze almış durumdayız zaten doktor adını ya da hastaneyi de yazarsanız çok sevınıırmCanım ben izmirliyim o yüzden Dr önereniycem ama aşı tedavisi gerçekten işe yarıyor arkadaşım belli bir dönem her hafta aşıya gidiyor.Kızcağız nefes bile alamıyordu şimdi düzeldi aşıyla.
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
konunuzu ilgili bölüme taşıyorum.
bilginize
Mehmet aytug akkorda asi tedavisi gordum. Her giden cok memnundu. Astimim hafifledi. Ama alerjik nezlem gecmedi. Cok fazla seye alerjin varsa asi etkili degil. Burun spreylerinden nefret ediyorum. Eskiden cok fazla ilac icerdim. Asi tedavsnden sonra 3 4 gune bir hapsuruk burun akintisi oluyor. Duzenli almiyirum ilaci. Ama bnce degmedi. Cok para harcadim asilara. Kardesim de asi oldu o hic duzelmedi. Dr a hic iyilesmedim diyince dovmekten beter etti. Ben 3.5 yil olmustu kardesim 2 yil biraktik boylece. Dr u biraz arastir istersen. Bu konuda bayagi populer.
Kardesim simdi bezmialem univ hastanesine gidiyor. Cok guzel yan etkisi az yeni ilaclar cikmis biz birakali :) valla hayati boyinca icicek onlari arrik onu anladik. En azindan sikayetleri kalmadi. Ben de gitmeye baslicam yakin zamanda.
aa ne güzelmiş izmir de uygun bizim için şu an neresi olsa göze almış durumdayız zaten doktor adını ya da hastaneyi de yazarsanız çok sevınıırm
teşekkür ediyorum konuları incelemeden yazmıştım kusura bakmayın
Arkadaşınızın astımı var mıydı acaba yoksa sadece alerjimiydi? İzmir benim içinde çok uygun dediğiniz doktoru araştırıcam bıktık artık bu iğrenç hastalıktanCanım ben izmirliyim o yüzden Dr önereniycem ama aşı tedavisi gerçekten işe yarıyor arkadaşım belli bir dönem her hafta aşıya gidiyor.Kızcağız nefes bile alamıyordu şimdi düzeldi aşıyla.
Arkadaşınızın astımı var mıydı acaba yoksa sadece alerjimiydi? İzmir benim içinde çok uygun dediğiniz doktoru araştırıcam bıktık artık bu iğrenç hastalıktan
Sağol canım araştırayım bende :)Canım bildiğim kadarıyla yok olsa haberim olurdu hem yakın arkadaşım hem de sigara kullanıyor astımlı hasta içemez sigarayı.Ama bahar mevsiminde bir başlıyor allerjisi kış gelene kadar hep genzi şişiyordu zor nefes alıyordu.Bu Dr sayesinde iyi oldu şimdi şükür.
Sağol canım araştırayım bende :)
teşekkür edeirm canım araştıracağım bu hocayı daCanım öğrendim Alsancakta Dr Ali köklüdağ mış
Sağol canım araştırayım bende :)
geçmiş olsun canım hepimiz aynıyız konuyu açtıktan sonra ınceledm diğer konuları da daha ağır alerjiler varmış şükür ettim,
alerjik astım riski var bende de burnumun hassaslaştıgını hissediyrm o da burun spreylerınn etkisi malesef
değil sigara içmek dumanında bile duramıyrm
Arkadaşlar benim de eşimin de bünyesi alerjik, özellikle yazın sürekli hapşuruyoruz ya da öksürüyoruz bu da baş ağrısı yorgunluğa sebep oluyor,
uzun yıllar ilaç kullandık, burun spreyi kullandık ama ilaçlar alerjiyi bastırıyor kısa sürede yeniliyor,
alerji net bir hastalık olmadığından gittiğimiz doktorlar da burun spreyi yazıp gönderiyorlar , biz daha detaylı bir tedavi arıyoruz.
Aşı tedavisi yapan bazı hastaneler varmış birkaç doktor adı da okuduk internette ama tedavi olan, doktorları tanıyan önerisi olacak arkadaşlar varsa ya da aşı tedavisi olanlar varsa bilgi sahibi olmak istiyorum. Nasıl bir tedavi yan etkisi var mı ?
Öncelikli olarak Ankara,Konya, Eskişehir ve Antalya da bildiğiniz hastane-doktorlar varsa paylaşırsanız sevinirim ,yorumlarınız için şimdiden teşekkür ediyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?