Gebeliğe Hazırlık Alerji ve Gebelik

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

HAYALET CASPER

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
20 Şubat 2017
854
3.067
28
Merhaba kızlar.. ben alerji hastasıyım ve düzenli ilaç kullanıyorum. her gün içtiğim bir ilacım var ve bırakırsam mahvolurum.. daha önce 2-3 doktora gittim faydasını göremedim. hamilelik düşünüyoruz eşimle fakat muhtemelen ilacımı bırakmam istenecek.. benim gibi olanlar var mı?

Bende kronik ültiker(Kurdeşen) hastasıyım her ay aşım var gebe kalırsan aşıyı bırakacağız dedi doktor yanlız gebelikle birlikte bu gibi alerjiler %80 yok oluyormuş bebek anneyi iyilestiriyormus umarım gebelikle birlikte yok olup gider. Eğer gecmezse ilk iki aydan sonra kontrollü bir şekilde risk yoksa aşı olabilirsin dedi doktorum. Şimdi cesaretimi toplayıp gebe kalmada

benim alerjim sadece bahar alerjisi gibi değil 7-8 yıldır var ve kime gittysem fayda görmedim.. umarım gebelikte aşı sıkıntı olmaz..

benim alerjim sadece bahar alerjisi gibi değil 7-8 yıldır var ve kime gittysem fayda görmedim.. umarım gebelikte aşı sıkıntı olmaz..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…