Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Mesajı dikkatli okuyun. İnşallah hesaplaşalım. Allah biliyor niyetimi...hanimefendi acile gitmek sizce bir beddua degil mi ? durduk yere niye ailemi acil servise gotureyim evet bu bedduadir .ve ben boyle aileni acile gotur insallah diyen insana hakkimi helal etmiyorum .uzgunum doktor gorevini yapmis keske acile gitmenizi gerektirecek bir sorununuz olmasaydi neyse ahirette hesaplasiriz
beddua edip Allah biliyor niyetimi demek cok iyi .valla hesaplasalim cocuklarimin acile dusmesini isteyen insani bi goriyim cidden en masumlara beddua etmek nasil bir sey goreyimMesajı dikkatli okuyun. İnşallah hesaplaşalım. Allah biliyor niyetimi...
Mune hanım konumu kapatır misiniz.
Covid li olan herkes yok üşüttüm yok soğuk su içtim yok damdan düştüm yok çukurda kaldım dediği için dr lar da artık bilemiyor kimin covid li kimin olmadığını o yüzden herkesi teste gönderiyor emin olmak için.
Geçmiş olsun doktor beni muayene bile etmedi...Ay ben de bu kış astım atağına yakalandım, hatta öksürürken ayağa kalktım, tansiyonum Mu düştü noldu, bayılmıştım. Özel hastaneye gittik daha hastane kapısında “covid bu, devlete gidin” deyip Bakmadılar.
Devlete gittik doğru düzgün dinleyip muayene ettiler, bi serum taktılar, bir hava verdiler atağım geçmişti.![]()
Yanlış anlamayın da her astım hastası alerji iğnesine ihtiyacı olmayabilir. İlaç tavsiyesi istememenizi öneririm. Tabi yine de siz bilirsiniz.Kızlar astımlıların alerji için vurunduğu iğne nedir... Bnde astımım.
valla o kadar cok kovid gordum ki ben covid degilim koahim var astimim var alerjim var diyip sonrasinda testi pozitif olan.hangi sikayetle gelen hastalarin covid alanina yonlendirilecegi belli doktor da ona gore gondermis iste