• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Alerjik Astımi covid ile karıştırdılar...

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
hanimefendi acile gitmek sizce bir beddua degil mi ? durduk yere niye ailemi acil servise gotureyim evet bu bedduadir .ve ben boyle aileni acile gotur insallah diyen insana hakkimi helal etmiyorum .uzgunum doktor gorevini yapmis keske acile gitmenizi gerektirecek bir sorununuz olmasaydi neyse ahirette hesaplasiriz
Mesajı dikkatli okuyun. İnşallah hesaplaşalım. Allah biliyor niyetimi...

Mune Mune hanım konumu kapatır misiniz.

Doğru değil ama normal. Kimbilir kaç kişi covid değilim alerjim var diyordur acile gelip. Nasıl anlayabilirler doğru olup olmadığını? Doktorlardan insanüstü bi çaba bekliyoruz malesef. Kar zarar olarak bakmış olaya siz covidseniz daha çok kişiye bulaştırma ihtimaliniz var ama covid şüphesiyle alınınca sadece sizin covid kapma ihtimaliniz. Olaya böyle bakıyorlar muhtemelen yani. Dediğim gibi doğru değil ama gayet normal şu durumda.

Covid li olan herkes yok üşüttüm yok soğuk su içtim yok damdan düştüm yok çukurda kaldım dediği için dr lar da artık bilemiyor kimin covid li kimin olmadığını o yüzden herkesi teste gönderiyor emin olmak için.

İşte bunun için elimizden geldigince gitmeliliyiz acillere .zaten artık hepimiz covid belirtilerini biliyoruz .öyle birşey varsa eve kapatacağız kendimizi iki hafta. covid başladığından beri bikere bile gitmedim acile astım ataklakrm oldu basimin çaresine baktım ölmedim çok şükür

Merhaba gecmis olsun öncelikle ben sizin durumunuzu yaşamadım ama ben de 2 ay önce hasta oldum bende de var alerjik astim basiniza geliyor mu bilmiyorum ama ben bazen bu astim sebebiyle grip gibi oluyorum hapsuruyorum burnum tıkanıyor falan
Yine doktora gittim böyle olduğum için dedim ki alerjik astimim var ondan oldum böyle mevsim geçişinde oluyorum bana dedi ki mevsim geçişi mi kaldı kovid olabilirsin delta vsryanti belirtisi böyle
Teste gittim tabii ki negatif
Doktorun dediği tek bir kovid belirtisi bile tanısan biz covid muamelesi gösteriyoruz
Sanırım size de ondan yaptılar böyle

Ay ben de bu kış astım atağına yakalandım, hatta öksürürken ayağa kalktım, tansiyonum Mu düştü noldu, bayılmıştım. Özel hastaneye gittik daha hastane kapısında “covid bu, devlete gidin” deyip Bakmadılar.

Devlete gittik doğru düzgün dinleyip muayene ettiler, bi serum taktılar, bir hava verdiler atağım geçmişti. 🤷🏻‍♀️

Ay ben de bu kış astım atağına yakalandım, hatta öksürürken ayağa kalktım, tansiyonum Mu düştü noldu, bayılmıştım. Özel hastaneye gittik daha hastane kapısında “covid bu, devlete gidin” deyip Bakmadılar.

Devlete gittik doğru düzgün dinleyip muayene ettiler, bi serum taktılar, bir hava verdiler atağım geçmişti. 🤷🏻‍♀️
Geçmiş olsun doktor beni muayene bile etmedi...

valla o kadar cok kovid gordum ki ben covid degilim koahim var astimim var alerjim var diyip sonrasinda testi pozitif olan.hangi sikayetle gelen hastalarin covid alanina yonlendirilecegi belli doktor da ona gore gondermis iste

Bende boyle dusunuyorum
Bende cok ornek gordum hatta bir tanesi hala oksijen tupuyle yasiyor 6 aydir evden cikamiyor
Teste yonlendirmese ilgilenmedi olur doktorlarda ne yapsa suc

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X