- 9 Mayıs 2022
- 66
- 15
- 38
- 32
- Konu Sahibi kagithaplar
Merhabalar, 22 aylık bir oğlum var. Erken doğum olduğu için alerjik bir bebek olarak büyüdü ama hayatını ve sağlığını çok etki etmedi. Alerji testi yaptırdık yumurta ve domatese alerjisi var aynı zamanda toza karşıda ama dediğim gibi bunlar ileri derecede değil. Şuan bahar alerjisi oldu. 1.5 aydır geniz akıntısı var. Kendi doktorumuza gittik alerji dedi hava, burun spreyi ve ilaç verdi kullandık düzeldi daha sonra tekrarladı ve buronşit başlangıcı denildi yeniden ilaç hava verildi düzeldi ama bu süreçte geçemeyen tek şey geniz akıntısı. Şuan yine başladı geniz akıntısı devam ediyor öksürük de var tabi. Acile gittik doktor yine aynısını söyledi alerjik bir durum dedi. Evde havayı vermek yada burun temizliği yapmak tam bir işkence yaptırmıyor bu süreçte çok yıprandı. Yapabildiğimiz kadar yapıyoruz ama nafile. Şuan odasında peluş oyuncak yada çok eşya yok. Nemlendirme makinesi açtık iki gündür biraz rahatladı gibi birde soğan ve karanfil koyuyorum baş ucuna burnu ve genizi açılsın diye. Kullandığımız ilaçların ismini veremem ama klasik alerji ilaçları. Doğal ve net çözümler arıyorum. Alerji doktoruna gidin diyebilirsiniz kendi doktorumuz o alandada yetkin olduğu için gitmedim zaten gitmeye gerek yok bariz alerji bütün semptomları var
. Şuan geniz akıntısı geçerse çözüme ulaşacağız. O yüzden sizlerden kullandığınız doğal çözümleri istiyorum. Acildir.