Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben varimm nefes darligindan kurtuldum ama su hapsuruktan bi turlu kurtulamadim :2:
Dogru ya bebis varken ilac olmaz bende ilac kullanmiyorum cok uyku yapiyor cunku. Daha once bes yil asi tedavisi gordum nefes darligim gecti ama diger seyler devam ediyor bende duymustum burunda problem varsa ameliyat rahatlatiyormus ama bende yok doktor bakti ama ameliyatlik bisey yok dedi. Asi tedavisi oldunmu peki?
ah ah bende çok çekiyorum yazları, keşke yaz hiç gelmese diyorum :) nefes darlığım yok ama, burun akıntısı, kaşıntısı, burun tıkanıklığı, kulak kaşıntısı, gözlerde sulanma en önemlisi hapşurmak.. Geceleri kaç kere uyandığımı bilirim, yada hapşurmakdan uyumadığımı. İlaç içince iyi olurum, ama içmeyince berbat nerdeyse acillik oluyorum.. Birde kullandığım ilaçları 1 ay sonra değiştirmek de buldum çağreyi öyle yapınca vücut ilaca alışmıyor ve etki yapıyor, öbür türlü vücut ilaca alışıyor ve etki yapmıyor..
Bu sene inş allerji testi yaptırıp tedavi olucam.
ah canım birde sen hamişmisin allah kolaylık versin..
bende de allerjik rinit var .kış yaz sürekli hapşururum ..gözlerim akar bazen..zaten vucudumda allerjik reaksiyon olayı çok yüksek ..allerjik nezle de oluyorum buna bağlı olarak.2 senedir de kaşıntım var ..bu allerji 2 senedir başıma bela oldu ...
geçen kuaföre gittim ne dokundu allerji yaptıysa öksüre öksüre su içtim geçmedi ,boğuluyordum nerdeyse ,kuafördekiler de korktular boğuluyorum diye ,mahvoldum..![]()
bendede15 senedır var son 5 yıldrı youn allerjık astım teshısı konuldu allerjı testlerı yaptırmıstm baya zorlanıyorum hatta artık burun MELYATI OLMAM GEREKIYOR ALLERJI NEDENYLRE POLIPLERIM OLUSMUS SUREKLI TIKANIK HALDEYIM GUNLUK 1 tane allerjı hapım var onn yandada tozlu işlerde maske kullanmaya calısıyorum temzılık vs yaprken parfum deo kullanmamaya ozen gosterıyorum ama bazen mecbur kalıyorum kullandıgım gunum felc camasır suyunu cok sevıyorum nezaman kullansam yıne ogunum felc yapacak bişey yok kocamn 1 sayfa lıstem var dıkkat etmem gereken işte perdeler carsaflar vs haftada 1 yıkanacak en az 60 C de dıye kılım kuullanmam gerekıyor off cok uzun uygulamakda zorlanıyorum ama bunnla yasamaya alısmak zorundayız gecmıs olsunnn
saol canım benim ya.Ben önceden alerjik bişey olduğunu bile anlamamıştım.Sadece öyle atlatmaya çalışıyodum sonra araştırayımd edim işte doktorlar ameliyat dedi sonra bigün iyice araştırma yapınca anlatım ne oldğunu da biraz geç oldu:) Evet yaz aylarında iyice artıyo.Ama yazsızda bir yıl düşünemiyorum.Sabahları temzilik yapınca bende temizlik yapmak istemiyorum.O da öyle bişey temizlik yapmadan olmaz paradoks gibi işte:26:
canım ya.Siz ilaç falan alabirlisiniz tedavisini olabilirsiniz bak aşı varmış onu yaptırabilirsiniz.Artık başka korunmamız gerekn şeyler var ben netten bulayım da burda yayınlıyayım.Yardımcı olalım birbirimize
bende de allerjik rinit var .kış yaz sürekli hapşururum ..gözlerim akar bazen..zaten vucudumda allerjik reaksiyon olayı çok yüksek ..allerjik nezle de oluyorum buna bağlı olarak.2 senedir de kaşıntım var ..bu allerji 2 senedir başıma bela oldu ...
geçen kuaföre gittim ne dokundu allerji yaptıysa öksüre öksüre su içtim geçmedi ,boğuluyordum nerdeyse ,kuafördekiler de korktular boğuluyorum diye ,mahvoldum..![]()
aynen bende internetden araştırdım da buldum sonra doktora gittim.. sen test yaptırdın mı nelere karşı çıktı?