alerjim varrrrrrrr... çatlak istemiyorum

pinkaya87

varlığın öyle bi sevinçki
Kayıtlı Üye
25 Ağustos 2009
1.423
5
116
Mardin
selam kızlar...

benim kokuya alejim var. hamilelik döneminde bu dahada berbat hale geldi. ama ben vucudumda çatlak olmasını istemiyorum dün kakao yağı sürdüm fakat kokusu beni mafetti çok az olmasına rağmen eşim kokuyu hiç almadı. sizin bildiğiniz sıfır kokulu bir krem yada yağ var mı?

badem yağı dene..çok belirgin bir kokusu yık..ben roc un çatlak önleyici kremini kullanıyorum..zeytinyağı gibi kokuyor..bilmem rahatsız eder mi seni..hiç olmadı ürederm lipo yazdır doktora onu sür..ama bir şekilde mutlaka nemlendir..

valla ben kullandigim yaglar igrenc kokuyorr ama sifa niyetine deyip suruyorum kaydirigubbakcemile3

bebe yağı al onlar kokusuz oluyo yani kokuyolar ama normal krem gibi öyle aşırı ve ağır diil hiç duymuyosun bile kokusunu ben onu kullanıyorum aslında badem yağı kullanıcaktım ama kılları güçlendirir diye korkuyorum açıkcası çünkü eskiden saçımda kullanırdım

bebek yağınıda çoık hoş bi kokusu var ama işte koku normal zamanımda midemi bulandıyor şimdi ise komalık ediyor. bu arda ben hiçbişey kullanmama rağmen tüğlenme var göbeğimde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…