Alerset yardim

Mucizem_M

Yeni Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
21 Temmuz 2025
81
19
3
28
Kızlar alerji oldum 6 haftalık gebeyim doktor alerset verdi korkuyorum kullanmaya bebeğime bir sorun olurmu 🙏😢

Çok zorda değilseniz içmeyin bence
Ürtiker var bende de içmemiştim ben hamileliğimde
Krem kullandım zorda kalınca

Çok zorda değilseniz içmeyin bence
Ürtiker var bende de içmemiştim ben hamileliğimde
Krem kullandım zorda kalınca
Evet bendede yeni çıktı ürtiker bir çoğalıyor bir azalıyor hatta parmaklarım şişiyor bazen 😢nasıl bir krem

Evet bendede yeni çıktı ürtiker bir çoğalıyor bir azalıyor hatta parmaklarım şişiyor bazen 😢nasıl bir krem
İlaç ismi yazmak yasak değilse
Doktor bana sistral diye bir krem vermişti
Hala arada kullanıyorum
Bilirim çok zordur Ürtiker ataklarını
Serumda baya rahatlatıyor

İlaç ismi yazmak yasak değilse
Doktor bana sistral diye bir krem vermişti
Hala arada kullanıyorum
Bilirim çok zordur Ürtiker ataklarını
Serumda baya rahatlatıyor
Bende ilaca başlamadım henüz buz kompleksi yapıyorum biraz rahatlatıyor

Alerji nedenini bulmazsanız tekrarlar, geçiçi ilaç yada uygulamalar çözüm olmuyor malesef. Çok kötü hissediyosanız kar/zarar oranına bakarak kullanabilirsiniz.

Genelde stres den olabileceğini söyledi

Soğuk kompres ve aleovera kullanabilirsiniz. Aleovera spreyleri var buzdolabında tutuyorum ben anlık yatıştırıcı olarak (tamamen temiz içerik olmalı) hem kendim hem kızım için (bebeklikten beri aldım emeklerken dizlerine çarptığı yerlere sürmek için)
Kremlerde şurupla aynı, dolaşıma katıldığı için etki ve zarar oranıda aynı olur.

İlaç içmekten se böyle idare etmelim demi
Dayanabiliyosanız içmeyin durumunuza göre bakarsınız. Doktorlar şikayetiniz olduğu için mecburen yazıyor, mesela mide bulantısı içinde zofer veriyolar ki serumu bile ne kadar takardık oda b kategorisinde. Aslında bu mantık hep kar/zarar bakıyosun, kullanmamak zararsa kullanıyosun.
Stres kaynaklıysa bence stres kaynağı ile mücadele edin 12 haftaya kadar ilaç almamaya bakın

Dayanabiliyosanız içmeyin durumunuza göre bakarsınız. Doktorlar şikayetiniz olduğu için mecburen yazıyor, mesela mide bulantısı içinde zofer veriyolar ki serumu bile ne kadar takardık oda b kategorisinde. Aslında bu mantık hep kar/zarar bakıyosun, kullanmamak zararsa kullanıyosun.
Stres kaynaklıysa bence stres kaynağı ile mücadele edin 12 haftaya kadar ilaç almamaya bakın
Çok çok teşekkür ederim canım desteğin için 🙏💖dayanicam inşallah

Back
X