Ales akland!

temmuziki

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
18 Ağustos 2008
8.571
182
163
puanlar çok düşük gelmiş yaa herkesin de iyi geçmişti halbukiiiiiiii:1no2:

düşük mü ben değil ama benim arkadaşım 96 aldı ben üzüldüm istediğimi alamadım 84.5 te kaldım 88 ve üstünü almam gerekiyrdu oysaki :(

düşük mü ben değil ama benim arkadaşım 96 aldı ben üzüldüm istediğimi alamadım 84.5 te kaldım 88 ve üstünü almam gerekiyrdu oysaki :(

canım ben de bahar donemıne girmeyı dusunuyorum
merak edıyorum 85 puan almak için ortalama kac net almak gerekiyor
bilgilendirirsen sevinirima.s.

ooo 96 mıı:1shok: maşallahh :nazar:
seninki de iyi ben önceki alesimden düşük almışım malesef hiç beklemiyodumkafamçokkarıştı

canım ben de bahar donemıne girmeyı dusunuyorum
merak edıyorum 85 puan almak için ortalama kac net almak gerekiyor
bilgilendirirsen sevinirima.s.

cnm sana şöle söliyim ben bu sınavdan 85 bekliyodum 77 geldi şok oldum
neye göre ve nasıl hesaplanıyo hiç bi fikrim yok:1no2:
bahar dönemindekiyle nerdeyse aynı netleri yaptım onda 81 gelmişti
puanlar sonbahar döneminde daha yüksek gelir diye biliniyo ancakk bende tam tersi oldu
şimdi sana ne desem boşş

herzaman aynı şeyler olmayabilir bu işin standart sapması vesairesi var hesaplamalarda bir hata olduğunu sanmıyorum ya hatırladığın şeylerde yalışlık vardır ya da girdiğin dönemle alakalıdır kağtlar geldiğinde netlerimi yazarım buraya ama ben üzüldüm içim içimi yiyiyor resmen nasıl yapamadım diye koca bir burs ellerimin arasından kayıp gidiyor resmen çok üzüldüm herkes alırken ki bunlar benim arkadaşım benim neyim eksikti yapamadım herkese yeten farklı işte beaşkası alsa benim aldığım puanı güle oynaya anlatır bir de bana bakın:(

cicikız seninki de kötü omuş be gülüm yükseltiyim derken düşürmüşsün ben eskisinden 79 almıştım 5 puan arttırdım sen yüksek için mi istiyorsun hedefin ne

Bu ales zor diyordu herkes ben girmemiştim ama arkadaşlarım baya yüksek almışlar ben de bahar dönemine tekrara giricem bakalım

bir alesten yine herkese merhabalarrr !
ales yine açıklandı bugün :))
kim kaç puan aldı bakalımm

kızlar eşim 57 almış inanamıyorum ya bu sene araştırma görevlisi olarak başvurucaktık offff ya olmıcak yine sinirden ağlıyorum yaaaaaaaaaa

Bende arastırma gorevlılıgıne basvurmak için girmistim ne kadar yuksek olursa benim için o kadar ıyı olacaktı. 83.5 aldım ise yarar mı bilmiyorum. Guz doneminde girenlerde 90 ve ustu cok gibi bu sınavda istedigi puanın altında alan cok kısı var. Bir de ben kursa gittim o kadar emek ettim yoruldum bir daha mı girecem simdi sınava senağlama

Back
X