• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ALES'e girenler bir bakabilir mi?

Evet canım yasak,hatta araba anahtarlarıyla bile giremezsin içeri. Biri ısrarla araba anahtarını bırakmak istemedi, görevliyle tartıştılar, o sinirle sınava girmedi çocuk, çekti gitti. Dikkat etmen lazım, ben sadece alyansımla girdim sınava.

Iyi geceler kızlar size kısa bir sorum olacak
Ales başvuru suresi salı gunü bitiyormuş ben de dedim bir gireyim bari lazım olur yarın başvuracağım insallah. Başvuru kılavuzunu okuyordum gözüme bır seyler carptı
Sınava girerken içeri alınmayacak arac gereçler kısmında toka kolye bilezik saat falan diyor. Gercekten bunlarla girmek yasak mı? Ben üniversite sınavına 2010 yılında girdim gayet bütün Uğur getiren bileziklerimi ıvır zıvırımı takmıstım kızılderılı gıbı.
Çıkarmak dert degil ama sadece meraktan soruyorum gercekten kontrol ediyorlar mı?
Ha asıl sıkıntı benim bir tane bilekliğim var ve çıkmıyor yıllardır kolumda ve vidalı. Takıp çıkarma aparatları nerede bılmıyorum zaten ama onu da çıkarmam gerekıyor mu benı gercekten uğraşıracak bır sey cunku, uzun kollu giysem falan kolumu açıp bakarlar mı kı, kopya mı cekecegım yanı bıleklıkten sonucta.
Artık ygs ve Lys sınavında bile hiçbir şey götürülmüyor sadece su alıyorsunuz suyunda dışındaki yazıyı sökeceksiniz,giriş belgeniz ve kimliginiz.Toka olarak ta normal bir toka ile saçını toplaman yeterli.Lastik toka gibi mesela.Kalem,silgi vs götürme yoksa çöpe atarsın götürmek zorunda olursan.

Ben gircem hem yds hem alese. Kardeşimle birlikte gitmeyi düşünüyorum eşyalarımı ona vermek için. Bu arada o 70 tl içime oturdu vallahi çok fazla ya geçen sene 40,50yken bu sene 70 off od

artık ösym sınavları son skandallardan bu yana böyle... ben görevli gidiyorum bizi bile kontrol ediyorlaralyans dışında hiç birşey takamıyorum çanta zaten yok araba anahtarını bile sorumluya bırakıyoruz bir kere ösym temsilcisi unutup taktığım küpelerimi çıkarttırdı bana. girişte sorun yaşarsınız moraliniz bozulur. kapıdakinin gözünden kaçsa sınıftaki görevliler uyarır.

hiç unutmuyorum kpss tekrarlandığında sınav esnasında bir görevli gelip, "kız öğrenciler saçlarındaki bütün tokaları çıkaracaklar" dedi. tel toka zaten yasak da lastik olanları diyorlar biz iki görevli kızları zorlamadık sonuçta dağınık saç dikkat dağıtıcı olabildiği için insanlar saçlarını toplayıp geliyor. sorular başka ellerden servis edilirken biz polis gibi insan arıyoruz :(

Sadece kağıt para ve alyansa izin var. Peçeteleri artık daha kaliteli. Eğer bozuk paran varsa etrafta dilenciler oluyo onlara verebilirsin. Yani bildiğin emanetçisi, kapı önü kantincisi böyle bi sektör var artık. Uymadıkları tek kural giyside metal varsa alıyolar, düğme gibi falan. Onu da uygularlarsa millet soyunup girer yani, ya da yarısı kapıdan döner.

Ben bu sene ygsye girdim, kapali bayanlardaki igneyi bile cikarttirdilar, gorunce sok oldum, igneye ne saklayabilirsin ki?

Ben bu sene ygsye girdim, kapali bayanlardaki igneyi bile cikarttirdilar, gorunce sok oldum, igneye ne saklayabilirsin ki?
1 tane iğne serbest diye biliyorum örtnün alt kısmını tutturmak için hoş bende 2014 girdim,iğne takmadım ne olur olmaz diye Başörtüsünü boğazımın altından bağladım tabi didik aradılar .

1 tane iğne serbest diye biliyorum örtnün alt kısmını tutturmak için hoş bende 2014 girdim,iğne takmadım ne olur olmaz diye Başörtüsünü boğazımın altından bağladım tabi didik aradılar .

basit başörtü iğnesi serbest .
basiti nasıl oluyosa :)

çengelli iğne broş falan yasak.

basit başörtü iğnesi serbest .
basiti nasıl oluyosa :)

çengelli iğne broş falan yasak.
Ben ne olur olmaz diye takmadım takmış olsaydım küçük Çengelli iğne takarım normalde kesin çıkarırlardı Çengelli iğneyi takmış olsaydım:) ama basiti nasıl oluyor onu bende bilmiyorum.:KK48:

Iyi geceler kızlar size kısa bir sorum olacak
Ales başvuru suresi salı gunü bitiyormuş ben de dedim bir gireyim bari lazım olur yarın başvuracağım insallah. Başvuru kılavuzunu okuyordum gözüme bır seyler carptı
Sınava girerken içeri alınmayacak arac gereçler kısmında toka kolye bilezik saat falan diyor. Gercekten bunlarla girmek yasak mı? Ben üniversite sınavına 2010 yılında girdim gayet bütün Uğur getiren bileziklerimi ıvır zıvırımı takmıstım kızılderılı gıbı.
Çıkarmak dert degil ama sadece meraktan soruyorum gercekten kontrol ediyorlar mı?
Ha asıl sıkıntı benim bir tane bilekliğim var ve çıkmıyor yıllardır kolumda ve vidalı. Takıp çıkarma aparatları nerede bılmıyorum zaten ama onu da çıkarmam gerekıyor mu benı gercekten uğraşıracak bır sey cunku, uzun kollu giysem falan kolumu açıp bakarlar mı kı, kopya mı cekecegım yanı bıleklıkten sonucta.

Benm incecik altin kolyemi cikarttirdilar ve verecek kimsem yoktu yanimda , kantine biraktim :KK43::KK43::KK43::KK43:

Ben ne olur olmaz diye takmadım takmış olsaydım küçük Çengelli iğne takarım normalde kesin çıkarırlardı Çengelli iğneyi takmış olsaydım:) ama basiti nasıl oluyor onu bende bilmiyorum.:KK48:
benimde 3 sene önce kpss ye girerken başörtü iğnemi çıkartmışlardı.taktığım başörtü de ipekti gıcık oldum,kapıdan girdim,okulun panosundan iğne alıp takmıştım :KK53:

ne saçma yaaa nolucakmış ondan sanki...nasıl dahiyane bir yöntemle altın kolyeden kopya öekecekmişsiniz acaba :))
Valla iste kural geregi hicbir taki olmayacak, gorevliler de baslari sıkıntıya girmesin diye aramayi sıkı yapiyorlar.
Ben de görevdeyken herseye dikkat ediyorum, mecbur yani

benimde 3 sene önce kpss ye girerken başörtü iğnemi çıkartmışlardı.taktığım başörtü de ipekti gıcık oldum,kapıdan girdim,okulun panosundan iğne alıp takmıştım :KK53:
Ben genelde şal takarım bilirsin şal da iğnesiz olmaz kaymayan yazma tarzı eşarp taktım bone takmadım çünkü yakışmadı yazma tarzı birşey olunca artık iğnede olmayınca saçlarım kenarından çıktı tabi.:KK70:Bir de öyle sıkı bağlamıştım ki ama yinede gevşedi eşarp.:KK70:

Valla iste kural geregi hicbir taki olmayacak, gorevliler de baslari sıkıntıya girmesin diye aramayi sıkı yapiyorlar.
Ben de görevdeyken herseye dikkat ediyorum, mecbur yani
Gözlüğüme bile baktılar:KK70:

anahtarı bakkala bırakıp, para üstünü de dolmuşa bahşiş yapmıştım şaka gibi ama gerçek

Back
X