• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

'Alevi müdür' iddiası

Chess

Nirvana
Kayıtlı Üye
14 Ağustos 2009
53.296
42.826
898
Ağbaba'dan 'Alevi müdür' iddiası
Sitene Ekle
agbaba-dan-alevi-mudur-iddiasi-4995663.Jpeg

CNN TÜRK'te Şirin Payzın'ın sunduğu "Ne Oluyor?" programında Alevi açılımı ve "Dersim Katliamı" tartışıldı.

CHP Malatya Milletvekili Veli Ağbaba, "Geçtiğimiz günlerde okul müdürleriyle ilgili cemaate karşı bir operasyon yapıldı. Maalesef bu operasyonun amacı cemaat değildi, solcu ve Alevi okul müdürlerini tasfiye ettiler. 7 bine yakın okul müdürü tasfiye edildi. İddia ederek söylüyorum, bir kaç Alevi köyü, Alevi beldesi hariç bir tek Alevi okul müdürü kalmadı" iddiasında bulundu. milliyet

Eger bu iddia gercek ise igrenc bir durum, ayrimcilikta zirveyi zorluyoruz demektir. Boyle birsey yapabiirler mi demeye de korkuyorum, RTE isterse herseyi yapabilir cunki, ne de olsa gunumuzun modern diktatoru kendisi. "Ben yaptim, oldu" der, olay biter, kimse de birsey yapamaz. Bu adamcagiz da fazla konusursa Silivride zindan cok.

Peki o okul müdürleri haklarini aramamislar mi? Nerde bunlar, isimlerini de soylesinler de onlar için imza kampanyasi falan duzenleyelim...
Inanmiyorum bu habere...

Onlar Alevi şu bu dinlemediler.
Inanın onların sendikasından olup begenmedikleri herkesi tasfiye ettiler.
Diğer sendikalara mensup çok başarılı müdürleri tasfiye ettiler.
Kısaca kendi elemanlarına yol açtılar.
Ha diyeceksiniz hangi biri geldi de yapmadı?
Yapmıştır...
Yine de yakışmadı. ..
Çoğu kişiye yazık oldu. Öğretmenlige geri döndüler.

Peki o okul müdürleri haklarini aramamislar mi? Nerde bunlar, isimlerini de soylesinler de onlar için imza kampanyasi falan duzenleyelim...
Inanmiyorum bu habere...
Haklarını aramaz olurlar mi?
hatta imza kampanyası düzenlendi.
Buna rağmen alindilar

Back
X