aleviyim diye BİTTİ ...

@niltt: BEN EKSTRA YAZDIM, HERKES ICIN GECERLI DEGIL DIYE (COGU)!
BENIM HIC BIR SORUNUM YOK ALEVILERLE!!! ARKADASLARIMIN COGU ALEVI OLDUKLARI ICIN;-) ÖNCE OKUYUN, DÜSÜNÜN SONRA YAZABILIRSINIZ!!!

@niltt: BEN EKSTRA YAZDIM, HERKES ICIN GECERLI DEGIL DIYE (COGU)!
BENIM HIC BIR SORUNUM YOK ALEVILERLE!!! ARKADASLARIMIN COGU ALEVI OLDUKLARI ICIN;-) ÖNCE OKUYUN, DÜSÜNÜN SONRA YAZABILIRSINIZ!!!

Arkadaşlar geçen senede buraya bir hayal kırıklıgımı yazmıştım.1 sene sonra yine aşk yine hayal kırıklığı.erkek arkadaşımla kısa süren bi ilişkim oldu ama ben yine kaptırdım sevdim.ailesi mardinli benim alevi oldugumu söyleyince annesi kabul etmemiş oda mucadele etmedi ailem belki ilerde 1 2 sene onlarla yaşarım gibisinden bişey söyledi özür dileyip bitirdi...şimdi salak gibi hala yaşadıgımız kısada olsa günlere üzülüyorum ve teselli değil gerçekten düşüncelerinizi duymak istiyorum.mucadele etseydide mutlu olur muyduk bilmiyorum zihniyet fikir ayrılıkları bu kadar önemli mi ?

Yani ben sunu hic mi hic anlamiyorum, mezhep farki yuzunden insanlar neden sevdiklerinden ayrilmak zorunda kaliyor ? Aleviler musluman degil miymis ? Olmasalar bile ne olacak, senin Alevi olman seni birakmasi icin nedense zaten bu adami birak git derim. Gercekten asktan gozu kor olsaydi, hic bir seyi umursamazdi zaten. Bu forumda artik klasik haline getirdim : bu adamdan sana bir yol olmaz, s..tir et gec. Ozur dileyip bitirmek ne kadar ezikce, hala inanamiyorum. Boyle bir ezikle evlenseydin zaten ilerde seni dogru duzgun koruyup kollayamazdi, kurtuldugun iyi olmus.

Seni bu yüzden istemeyen insanlara yazık canım boşver onlar o zihniyetlerinin surlarını yıkamamışlar öyle de giderler. Nefret ediyorum böyle insanlardan sinir oldum okuyunca da senin için hayırlısı olmus canım boşver. lafa gelince gönül bu hiç bir şey dinlemez der herkes icraat yok kimsede. Dil, din, ırk ayrımı yapanlara yazık canım hiç üzülme.

cnm ben de aynı sebepten terk edilmiştim çok öncelerden.zaten o zihniyette ailesi olan bir insanla evlensen devam etsen de mutlu olamazdın.benim arkadaşlarım aynı sebepten ayrılma noktasına geldi.savastılar devam ettiler.sonra baska sudan sebeplerden ayrıldılar.devam ertseniz dfe bi şekilde onun da senin de aklını kurcalardı.bi şekilde sogukluk girerdi araya.mutlu olmanız zorlasırdı.ilişkinin keyfini çıkaramazdın.hep bi imkansızlık hep bi korku.iyi ki devam etmemiş.benim 3 gün önce ayrıldıgım erkek arkadaşım benim için savas verdi.5 aylık kısa bi ilişkiydi.bizimki alevilik davası deildi.savastı didindi bırakmadı.sonra sogudum dedi.keşke o mutlulugu o ilişkiyi yaşamasaydık.nasıl zorluklarla basladık ne kadar kolay bitti.bi bilsen.böylesi daha ii olmuş.

Arkadaşlar geçen senede buraya bir hayal kırıklıgımı yazmıştım.1 sene sonra yine aşk yine hayal kırıklığı.erkek arkadaşımla kısa süren bi ilişkim oldu ama ben yine kaptırdım sevdim.ailesi mardinli benim alevi oldugumu söyleyince annesi kabul etmemiş oda mucadele etmedi ailem belki ilerde 1 2 sene onlarla yaşarım gibisinden bişey söyledi özür dileyip bitirdi...şimdi salak gibi hala yaşadıgımız kısada olsa günlere üzülüyorum ve teselli değil gerçekten düşüncelerinizi duymak istiyorum.mucadele etseydide mutlu olur muyduk bilmiyorum zihniyet fikir ayrılıkları bu kadar önemli mi ?

seni çok iyi anlayabiliyorum. benim kardeşiminde başından geçti böyle bir olay. çocuk sunniydi ve bizde aleviyiz ancak o arkadaş önce ailesi istememesine rağmen ikna edebileceğini söyledi aradan zaman geçti ve tam babamın hastanede yattığı dönemde yapamayacağını söyleyip gitti. belkide o anki acı ile bunu unutacağını ve sıyrılacağını düşündüü bilemiyorum. ama gerçekten isteyen kişi bu kadar kolay bırakıp gitmez belliki dert tasa ile uğraşmak istemiyor.

Back
X