Alex lazer öncesi yüzümü neyle almalıyım?

baddie

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
26 Ağustos 2025
1
0
1
18
Kızlar lazer ilk seansıma gittim seans öncesi yüzümü usturayla ilk kez aldım. Öncesinde ağdayla alıyordum hem çok uğraştırıyordu hem de sivilce yaptı. Vücudum için lazer öncesi jiletle almam söylendi o yüzden ben yüzümü de usturayla almaya karar verdim. Seansa gittiğimde kadın yüzüme lazer vurmadı 15 gün sonra gel dedi. Şimdi hafiften çıktı ve belirgin rahatsız oluyorum alex lazere gidenler yüzünüzü neyle alıyorsunuz gitmeden? Kaç gün öncesinde alıyorsunuz lazerden?

Merhaba güzellik uzmanıyım.
Yüz hem çok dikkat çeken hem de sivilce ve iltihaba çok açık bir bölge. O yüzden en sağlıklı yöntem kısaltma yani tras makinesi. Tras makinesinin sifir yani hiç bir şey takılmamıs hali ile tüylerinizi kısaltın. Alex cihazı kili görerek çalışıyor önce kıla sonra kıl köküne atış yapıyor o yüzden tuyun sıfır olmaması gerekiyor. Seansa gitmeden 4 5 gün önce tras makinesi.ile alın seansa gidene kadar tam kalem ucu kadar olmuş olsun. Atış yaptırın atış yaptırdıktan sonra 8 gün kadar hiç almayın ki dökülmenz gerceklessin sonra zaten kalanlar uzamaya devam eder uzunluktan rahatsız olduğunuz yerleri de ara ara bu şekilde alabilirsiniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…