Ben de bir dönem benzer bir durum yaşamıştım. Lazerden sonra kıllar dökülüyor gibi görünse de bazıları deri altında kalmış gibi siyah nokta şeklinde durabiliyor. İlk başta lazer işe yaramıyor sanmıştım ama zamanla azaldı.
Benim gittiğim uzman, cımbızla tek tek çıkarmamı önermemişti. Çünkü hem tahriş yapabiliyor hem de iz kalma riskini artırabiliyor. Özellikle yara olmaya başladıysa biraz ara vermek daha iyi olabilir.
Kese ve peeling yapıyorsan aşırıya kaçmamak da önemli. Bazen fazla sürtünme cildi daha çok tahriş edip durumu kötüleştirebiliyor. Düzenli nemlendirme bence önemli bir nokta.
Bir de 5. seans bazı kişiler için hâlâ erken sayılabiliyor. Özellikle kalın ve köklü kıllarda siyah noktacık görünümü birkaç seans daha devam edebiliyor. Bende belirgin düzelme 6-7. seanslardan sonra olmuştu.
Yine de gittiğin merkeze bunu mutlaka göster. Çünkü bazen batık gibi görünen şeyler gerçekten dökülmeyi bekleyen kıl olabiliyor, bazen de farklı bir cilt reaksiyonu olabiliyor. Onlar cildini görerek daha doğru yönlendirebilirler.
Aynı sorunu yaşayıp tamamen kurtulan çok kişi okudum forumlarda. Umarım senin de kalan seanslarla birlikte düzelir