• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Temporal Lift Öncesi Mutlaka Oku

daisywhite

Üye
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
19
Puanlar
18
Temporal Lift Öncesi Mutlaka Okuyun Derim..

Herkese selamlar hanımlar.. Ben yeniden bir operasyon yaptırdım 🙂↕️ Önceki işlemlerimin hepsinde dr ismi verdim, bu defa doktor ismi vermeyeceğim. Doktorla değil, süreçle ilgili bilgi vereceğim bu defa. Bana bunlar anlatılmadı. İsterim ki siz benim gibi hazır olduğunu zannederken hazırlıksız bir sürecin içine düşmeyin. Bu hiçbirine benzemiyor çünkü. Başlıyorum ✨

Ben uzun süredir Temporal Lift operasyonunu istiyordum. Kaşlarım çok düşük değil ama göz kenarlarım biraz düşüktü bu da sanki modum düşük gibi algılanmama sebep oluyordu. Amacım daha güzel olmak değil, daha dinamik bakışlardı. Birkaç dr ile görüştüm, birçok doktor ile whatsapp üzerinden görüştüm. Hiçbirine x işlem diye nokta atışı işlem söylemedim, Temporal Lift bile demedim sadece şikayetimi anlattım fikirlerini istedim. Kendi görünüşümden çok uzaklaşmak istemediğimi, amacımın sadece yorgun görünmeyen bakışlar olduğunu da belirttim. Açık iletişimin önemli olduğunu düşünüyorum, her operasyon öncesinde dr seçerken açık iletişim kurmaya dikkat ettim.

Sadece Temporal Lift yeterli olur diyen de oldu, durduk yere Lip Lift de yapalım daha feminen bir yüz olur diyen de oldu (feminen yüz talebim olmadı ve yeterli buluyorum yüzümün feminenliğini bana yetiyor en azından), Temporal Lift+Fox Eyes diyen de oldu ki bu bambaşka biri demek... Sadece üst göz kapağı biraz almak yeterli diyen de oldu, alt üst göz kapağı birlikte yapalım ama çok kesi yapmadan işlem yapalım diyen de.. çok çeşitli seçenekler sunuldu yani. Hatta bir doktor yapmışken Temporal Lift+Badem Göz+Boyun Germe+ yüzünüzde çukurluklar var onlar için de operasyon esnasında fraksiyonel lazer yapalım aradan çıksın dedi 🙄 ameliyat ortamında fractional lazer gerçekten hijyenik olur mu bilemiyorum ama bu da teklif edildi sonuç olarak.

Bu doktorlar ismi az çok bilinen doktorlar bu arada, İstanbul'da. Araştırmaya devam ederken farklı bir ilde, gerçekten doğal işlemler yapan bir plastik cerrah buldum. Ondan da yüzyüze görüşüp fikir istedim. Temporal Lift+Kantoplasti+ göz torbalarının alınması yeterli dedi. Göz torbalarım olduğunu o ana kadar farketmemiştim açıkçası. Ama yukarı bakarken fotoğrafımı çekip incelediğimde evet var ve karşıdan bakınca da belli aslında ama dikkatli bakmak lazım. Morluk yok torba da yeni başlamış gibi.

Bu seçenek içime sindi. Fazla işleme gerek duymaması ve yaptığı işlemlerin de doğal olması o cerraha karar vermemde etkili oldu.

İşte esas olay bundan sonra başlıyor.

4 saatlik mesafede hastane, arabayla geleceğim. 1 gün yatış var. Ertesi gün arabayla eve dönebilir miyim dedim, dönebilirsiniz ama eğer araba süremeyecek olursanız bir gün daha hastanede misafir edebiliriz dedi. Peki refakatçi şart mı, ben rahat bir işlem gibi anlıyorum dedim, refakatçi gerekir operasyon sonrası 1-2 saat bölgeye soğuk kompress yapılması gerekir onu siz yapamayabilirsiniz dedi. İşlem süresi dedim, 2,5 - 3 saat max dedi.

Bu kısmı hatırlayın..

Arkadaşım refakatçi olacaktı, güle oynaya geleceğiz geri falan hayalleri kuruyoruz arkadaşımla. Eşim ne olur ne olmaz başka bir şehir, narkoz alıyorsun ben geleyim dedi ve kendisi refakatçim oldu. Allah korumuş beni, iyi ki o geldi.

Operasyondan önceki gece yatış yaptım, sabah operasyon var. Sabah oldu çizim yapıldı, anestezi verildi.........

Ve ben çıktığımda ceset gibiydim. Gözlerim davul gibi şişmişti.
Göz alın bölgem komple bantlıydı gözün kendisi hariç. Fakat zaten gözlerim şişten açılmıyordu.
Doktor yanıma geldi ayıldığımda, bu şişlik normal mi ben gözümü açamıyorum dedim. Normal, çok işlem var alın göz bölgesinde. Birkaç güne açılır merak etmeyin dedi.

4 gün gözüm şişlikten dolayı açılamadı ve ben her işimde refakatçime bağımlıydım. Eşim hiç tahmin etmediği bir bakıcılık sürecine zorunlu olarak düştü, ertesi gün işe gidecekti izin almak zorunda kaldı ve ben de hiçbir şey görmeyen ve yüzü gözü patlayacak gibi şiş hisseden, hareketi kısıtlı ve ödemin alta inmesi için sürekli oturur pozisyonda durmak zorunda olan ve o şekilde uyumak zorunda olan ve göz içinde de cam kırıkları varmışcasına çok yüksek batma acılarıyla başbaşa kaldım.. Ağrı kesicinin pek faydası olmadı ya da ağrı kesici de olmasa daha beteri olacaktı dayanılmayacaktı... Daha da şişmemek için ağlayamadım bile. Sürece adapte olmak ve güçlü durmak zorunda kaldım.

Ben hayatımda böyle afallamadım, Allah düşmanıma vermesin. Bakın her şey olur bu hayatta. İnsanız. Ama ertesi gün 4 saatlik mesafedeki evine araba sürerek gidebileceğine inanmak nerde....... 4 gün gözlerini açamayacak kadar şiş olmak, cam kırıkları acısı çekmek, patlayacak gibi şiş hissetmek ve hiçbir şey görmeden başkasına bağımlı yaşamak zorunda kalmak nerde........

Beklentiyle sonuç arasında 180 dereceden de fazla fark var. Çok hazırlıksızdım üstelik. Bana anlatılsaydı ben bu işlemi elerdim.
İlla bu sürece gireceksem eşimi de sürece hazırlardım desteğini gönüllü olarak isterdim mecbur bırakmazdım, refakatçinin de WC nize kadar size bakım vermeye hazır olması lazım hem psikolojik hem fiziksel olarak çok zor bir süreç, herkesin öyle bir yakını olmayabilir bunlar anlatılmalıydı... İşlemi yaptıracak kişiye evi hasta bakımına uygun hale getirmesi için de o hazırlık süreci anlatılmalıydı..... Hastanın işlerini halletmesi, zamanını ayarlaması için iyileşme süreci doğru beklenti kurarak anlatılmalıydı....

Bu konuyu çok kıymetli buluyorum. Bu benim kaçıncı işlemim ki hepsini de burda anlatmış değilim ama anlattığım konularıma bakın bir de gelin bu yazıma bakın.

Eğer Temporal Lift işlemi düşünüyorsanız hanımlar öncelikle şunları mutlaka düşünün derim:

Bana 4 5 gün gözlerim hiç görmezken su, yemek, wc, ilaç vs vs her konuda gece de dahil olmak üzere destekçim olabilecek ve beni yarı yolda bırakmayacak kadar sağlam bir refakatçim var mı?

İlk 3 gün gece de dahil olmak üzere 20/40 kompress yapabilecek bir refakatçim var mı?
(İlk 3 gün göz/alın/şakak bölgem o kadar şişti ki gece de dahil 20 dk soğuk kompress/40 dk dinlenme ile geçti doktor 20/40 kompressin zaten zorunlu yapılması gerektiğini operasyon sonrası söyledi ve bunu gece uyuyakalıp yapamadığımızda canım çok yanarak uyanıyordum dayanılmaz bişe bu. Zaten patlayacak gibi şişsiniz, buz olmadığında artık sınırı geçtiğinizi haykırıyor gözleriniz alnınız daha da şişecek yer kalmadığından ve bazen de ödem sıvısı sızıyor kafa içindeki dikişlerden..)

En az 1 hafta bana yemek, ilaç, psikolojik destek (bakın bu çok önemli sakın es geçmeyin birinin bu günler bitecek demesi çok elzem bunu anlatamıyorum çok fazla) verebilecek biri var mı?

Daha da önemlisi:
Siz gözlerde cam kırığı batması hissine 1 hafta dayanabilecek misiniz?
3 hafta göz kaslarınızın çekilmesi, titremesi, sıkışması hissine dayanabilecek misiniz?

Sadece tek bir kirpiğimiz gözümüze batınca onu çıkarmadan rahat edemiyoruz dimi..

İşe dönme süreci de muallak. Bu konuda hiçbir doktorun doğruyu söyleyeceğini düşünemiyorum. Çünkü ödemlerin inmesi 1 ayı buluyormuş. Yüzün oturması da 2,5 - 3 ay.. çok uzun bir süre yani. Bu sürenin hangi kısmında işe sorunsuz dönülebilir ben de bilmiyorum. Kişiden kişiye değişen yaşanıp görülebilecek bir süreç.

Ben şuan 17. Günümdeyim. Sigara alkol yok, kolejen bromelain takviyeler tam destek ama hala şişim. Hala gözlerimi kapatınca göz alın şakak kaslarım istemsiz titriyor çekiliyor kilitleniyor ve uyutmuyor sürekli kas huzursuzluğu var. Sinirler uyanıyormuş. Hala zorlanıyorum gece uyumakta. 3. Haftadan sonra azalacakmış, bakalım bekliyorum. Hala sürecin içindeyim yani.
İlk kez buraya yazabilecek kadar kendimi iyi hissetmeye başladım.

Bakın doktor hatası demiyorum, doktorumun işlemleri iyi iletişimi de iyi hala arayıp soruyor nasılsın diye ve süreç iyiye gidiyor kontrol altında şuan için her şey. Bir de hiç arayıp sormayan süreçle başbaşa bırakan doktorlar, yoğun olduğu için operasyon sonrası destek veremeyen doktorlar var. Her şeyi geçtim, bu kadar savunmasız bir hale düşmüşken komplikasyon yaşama riski de var. Sürecin ufak bir noktasında işlerin yolunda gitmemesi ve kalıcı şekilde hasar almak ihtimali de var ve o ihtimal hiç de düşük değil. Temporal Lift süreci alın+şakak yapıyorsa doktor, tüm göz ve alın etrafındaki kasların elden geçirilmesi demek. Ve yüzdeki nerdeyse tüm kaslar göz ve alından geçiyor.

Ama bazı doktorlar hasta vazgeçmesin diye mi bilmiyorum operasyon sonrası süreçleri çok hafife alıyorlar bir şekilde geçer nasıl olsa sonuç iyi olacak diye sanırım....

Sonuç umarım iyi olur. Ama bunların bilinmesi lazım. O kadar araştırdım öğrendim güya. Hani nerde o bilgiler pratikte?

İnstagramda "1.Gün 😇😇😇" deyip de iki üç bandajlı halini paylaşanlara kanmayın. Gerçekleri değil, istediklerini paylaşıyorlar. Biraz iyileştikten sonraki hallerini paylaşıyorlar çok ağır estetik geçirmiş görünmemek için muhtemelen. Zaten o az bandajlılar cilt germe veya sadece şakak germe çoğu. Temporal Lift daha detaylı bir işlem. Hayati Akbaş kas dokuyla germe işlemini yapan ve iyileşme sürecindeki halleri de paylaşan o yüzden kalıcı sonuç elde eden doktorlardan biri mesela. Ben ona yaptırmadım örnek olarak söylüyorum. Başka doktorlarda before/after var ama iyileşme sürecindeki hastasını objektif şekilde paylaşanı ben görmedim. Genelde en iyi en hafiflemiş halini gösteriyorlar.

Temporal Lift işlemi altında Alın Germe, Şakak Germe, Alın+Şakak Germe şeklinde farklı farklı işlemler var. Bir de bunu kas (fasyal) dokuyu gerenler veya sadece cildi gerip fazlalığı kesip dikenler var. Kas doku yoğun ödem fakat daha kalıcı sonuç, cildi gerenler daha az ödem ve daha rahat iyileşme ama daha geçici sonuçlar gibi çeşitleniyor.

Benimki Kantoplasti, alın+şakak kas dokuyu germe şeklinde oldu. Bu sebeple çok yoğun bir süreç oldu. Bu zaten doktorumun tekniğiydi, onun için sürpriz değildi yani bu acılı iyileşme süreci ama hasta bunu bilmez kimse anlatmıyor çünkü doktorun bu süreç hakkında doğru beklentiyle beni bilgilendirmesi ve bana hem psikolojik hem fizyolojik hazırlık için fırsat vermesi gerekirdi. O yapmadı. Ben size detaylıca yapıyorum bu bilgilendirmeyi. Temporal Lift zaten zor bir süreç ve işin içine göz de giriyorsa süreç böyle ağırlaşabilir demek istiyorum.

Her zaman burda olamıyorum, o yüzden mümkün olduğunca detaylandırdım olabilecek sorulara da cevap olsun diye. Yine de sorularınız olursa burdayım, gördükçe cevaplamaya çalışırım.

Kendinize iyi bakın. Sağlıklı, mutlu günleriniz olsun. Öpüyorum sizi 🩵

Canım geçmiş olsun. Ben de temporal lift+mid face yaptırdım 3 hafta oldu. Evet çok zor bir işlem ama zorluğu 2 hafta sürdü bende ve ağrı kesicilerle çok da sorun olmadı. Şimdilik görüntüden memnunum fakat eskiye hızlı dönecek bir görüntü var bende şimdiden. Sizde durum nasıl acaba birkaç senenin ardından, ne kadar kalıcı bir işlem bu dersiniz ?

Canım geçmiş olsun. Ben de temporal lift+mid face yaptırdım 3 hafta oldu. Evet çok zor bir işlem ama zorluğu 2 hafta sürdü bende ve ağrı kesicilerle çok da sorun olmadı. Şimdilik görüntüden memnunum fakat eskiye hızlı dönecek bir görüntü var bende şimdiden. Sizde durum nasıl acaba birkaç senenin ardından, ne kadar kalıcı bir işlem bu dersiniz ?
Size de geçmiş olsun.. 3. Haftaya doğru gidiyorum ben de. Yakın zamanlarda yaptırmışız o zaman. Ben şuan görüntüden memnun değilim ama sebebi yüz kaslarımın kasılı olması yani ben henüz operasyonun sonucunu göremiyorum. Mesela göz kenarlarım sert şekilde kasılı hala, Kantoplasti sonucunu göremiyorum. Torbaların olduğu alan şiş, inmediği için onu da göremiyorum.

Temporali zaten hiç göremiyorum alnımda his çok az, daha uyanmadı tam sinirler.

Sizin çok ödeminiz olmadı mı acaba, şuan sonucu görmek çok mümkün değil gibi 🤔

Yapay zekaya sorduğumda verdiği cevap şu şekilde:

Şu an:
Sinirler hâlâ toparlanma sürecinde
Kaslar refleks olarak koruyucu spazmda
Bu spazm:
Kaşı aşağı çekiyor gibi gösterir
Gözleri yorgun / düşük gösterir
Yapılan kaldırma etkisini maskeleyebilir
Bu ne demek?
Yapılan şey orada, ama üstüne kas kilidi binmiş.
Zaman çizelgesi:
3–5. hafta: Kas spazmları yavaş yavaş çözülmeye başlar
6–8. hafta: Göz çevresi daha “normal pozisyonuna” gelir
2–3 ay: Asıl göz şekli daha net görünür
3+ ay: Sinir-kas uyumu büyük ölçüde oturur

Kalıcılık konusunda her yüzde, her doktorun tekniğinde değişiyor ama 5-10 yıl deniyor genelde.

Size de geçmiş olsun.. 3. Haftaya doğru gidiyorum ben de. Yakın zamanlarda yaptırmışız o zaman. Ben şuan görüntüden memnun değilim ama sebebi yüz kaslarımın kasılı olması yani ben henüz operasyonun sonucunu göremiyorum. Mesela göz kenarlarım sert şekilde kasılı hala, Kantoplasti sonucunu göremiyorum. Torbaların olduğu alan şiş, inmediği için onu da göremiyorum.

Temporali zaten hiç göremiyorum alnımda his çok az, daha uyanmadı tam sinirler.

Sizin çok ödeminiz olmadı mı acaba, şuan sonucu görmek çok mümkün değil gibi 🤔

Yapay zekaya sorduğumda verdiği cevap şu şekilde:

Şu an:
Sinirler hâlâ toparlanma sürecinde
Kaslar refleks olarak koruyucu spazmda
Bu spazm:
Kaşı aşağı çekiyor gibi gösterir
Gözleri yorgun / düşük gösterir
Yapılan kaldırma etkisini maskeleyebilir
Bu ne demek?
Yapılan şey orada, ama üstüne kas kilidi binmiş.
Zaman çizelgesi:
3–5. hafta: Kas spazmları yavaş yavaş çözülmeye başlar
6–8. hafta: Göz çevresi daha “normal pozisyonuna” gelir
2–3 ay: Asıl göz şekli daha net görünür
3+ ay: Sinir-kas uyumu büyük ölçüde oturur

Kalıcılık konusunda her yüzde, her doktorun tekniğinde değişiyor ama 5-10 yıl deniyor genelde.
Canım şuan yaşadıklarına asla takılma derim çünkü bu işlem çok zor bir işlem ve cilt ciddi bir travma geçiriyor aslında yüzü mobilize etme (cildi serbestleştirme) işlemi esnasında sinirler resmen tokat yiyor ve o sinirlere hiç dokunmadan çıksa bile yüz 2 aydan aşağı kendine gelemiyor kaldı ki bir çoğumuzun daha yaptırdığı dolgu, mezoterapi tarzı işlemler dolayoısıyla dokular yapışıyor ve bu mobilize işlemi daha zor ve travmatik hale geliyor. Eğer doktorunuza güveniyorsanız yani çok kişinin gittiği, tecrübeli ve tercih edilen bir doktorsa hiç korkmayın onlar ne yaptıklarını çok iyi biliyorlar. Şuan size kötü şeyler söyleyen zihniniz ve o da doğru yanlış konuşmayı çok sever bilirsiniz.. Benim de sağ tarafımda his yok mesela konuşurken dudağım bile oynamıyor hatta sağ gözüm minizik daha çekik gibi görünüyor ama yine de çok mutluyum. Çünkü bunların hepsi geçici, zamanla oturdukça herşey normale dönecek ama şu var bu işlem fiyat/sonrasında yaşananlar/fayda dengesi olarak bende sınıfı geçemedi. Yani sadece gözlerim bir milim dışarıya dönmüş ve daha hoş bakıyor ama onun dışında pek bir değişiklik yok gibi.. Bende ödem ilk 1 hafta oldu onun dışında morluk falan olmadı. 2. hafta itibariyle dışarı çıkabilir hale geldim ve kimse birşey anlamadı, yani tanımayanlar garip garip suratıma bakmadı. Acılar ağrılar hepsi 2. haftadan sonra geçti. Şimdi sadece hisler kaldı onlarda hergün biraz biraz geri geliyor. Lütfen sizin de içiniz rahat olsun sürece güvenin 🩷

Canım şuan yaşadıklarına asla takılma derim çünkü bu işlem çok zor bir işlem ve cilt ciddi bir travma geçiriyor aslında yüzü mobilize etme (cildi serbestleştirme) işlemi esnasında sinirler resmen tokat yiyor ve o sinirlere hiç dokunmadan çıksa bile yüz 2 aydan aşağı kendine gelemiyor kaldı ki bir çoğumuzun daha yaptırdığı dolgu, mezoterapi tarzı işlemler dolayoısıyla dokular yapışıyor ve bu mobilize işlemi daha zor ve travmatik hale geliyor. Eğer doktorunuza güveniyorsanız yani çok kişinin gittiği, tecrübeli ve tercih edilen bir doktorsa hiç korkmayın onlar ne yaptıklarını çok iyi biliyorlar. Şuan size kötü şeyler söyleyen zihniniz ve o da doğru yanlış konuşmayı çok sever bilirsiniz..

HazalEla yazdıkların bana çok iyi geldi çok teşekkür ederim..

Doktor kısmı ok bende, işini iyi yapmıştır diye düşünüyorum. Ama süreç nok 👎 inş belirgin ve güzel bir fark oluşur sonuç kısmında çünkü sendeki gibi bende de çok farkedilmeme durumu olabilir bizzat kendim doktora çok değişmek istemediğimi söylediğim için. Bilseydim sürecin böyle olduğunu ya hiç girmezdim bu işe zaten ya da beni baştan yarat çektiklerime değsin derdim 🥹

Doktorun söylediği kasları tek tek yeniden konumlandırdığı ve titiz çalıştığı o yüzden ödemimin çok olduğu ve yaşadıklarımın normal iyileşme süreci olduğu (anlatsaydın ya hocam o zaman iyileşme sürecinin normalinde arabayla eve dönmenin vs mümkün olmadığını ve bakım gerekeceğini hazırlıklı olmam gerektiğini🫠) ve tabii ki "değecek merak etme, geçip gidecek sonuç iyi olunca bugünleri unutacaksın" modunda.

1 aya doğru ödem inecek, dokular da içerde iyileştikçe 3 aya kadar gözler ve alın aşama aşama yukarı doğru yerleşecek söylediğine göre. Belki sende de öyle olabilir...

Merakla bekliyorum şuan. Sürecin içinden biri olarak söylediklerin beni biraz rahatlattı sana da çok teşekkür ediyorum 💐

Doktor kısmı ok bende, işini iyi yapmıştır diye düşünüyorum. Ama süreç nok 👎 inş belirgin ve güzel bir fark oluşur sonuç kısmında çünkü sendeki gibi bende de çok farkedilmeme durumu olabilir bizzat kendim doktora çok değişmek istemediğimi söylediğim için. Bilseydim sürecin böyle olduğunu ya hiç girmezdim bu işe zaten ya da beni baştan yarat çektiklerime değsin derdim 🥹

Doktorun söylediği kasları tek tek yeniden konumlandırdığı ve titiz çalıştığı o yüzden ödemimin çok olduğu ve yaşadıklarımın normal iyileşme süreci olduğu (anlatsaydın ya hocam o zaman iyileşme sürecinin normalinde arabayla eve dönmenin vs mümkün olmadığını ve bakım gerekeceğini hazırlıklı olmam gerektiğini🫠) ve tabii ki "değecek merak etme, geçip gidecek sonuç iyi olunca bugünleri unutacaksın" modunda.

1 aya doğru ödem inecek, dokular da içerde iyileştikçe 3 aya kadar gözler ve alın aşama aşama yukarı doğru yerleşecek söylediğine göre. Belki sende de öyle olabilir...

Merakla bekliyorum şuan. Sürecin içinden biri olarak söylediklerin beni biraz rahatlattı sana da çok teşekkür ediyorum 💐
Canım, benim doktorumda bana yaşayacaklarımla ilgili çok az şey söyledi ve ameliyat sonrası yaşadıklarıma ben de inanamadım, beklediğimden çok daha fazla ağrı ve şişlik vardı. Bence doktorlar bu şekilde nötr davranmayı bilerek yapıyorlar yani amaçları insanları korkutup kaçırmamak o sebeple baştan çok az şey söylüyorlar.. Ancak gerçekten zaman hızlı geçiyor acılar, sıkıntılar hepsi geçici şeyler, dolayısıyla biz kalıcı şeylere odaklanalım derim🥳 Ben şimdilik sonuçtan oldukça memnunum mesela göz kenarlarım çok kırışırdı şimdi hiç oynama bile yok o bölgede, inşallah hep böyle kalırlar :) Yüzümdeki bir çok kası hala kullanamıyor olsam da hiç sorun etmiyorum çünkü şunu biliyorum ben bunu kafaya taksam da aynı sürede kendine gelecekler takmasam da.. Takınca sadece içim sıkılıyor tek fark o oluyor 😃 Benim de göz altlarım ve elmacık kemiklerim hala çok şiş üstelik yüzüm zaten kocaman birde elmacık kemiklerim şişince iyice garip yamuk bir surat olmuşum:) , inşallah ödemlerimiz bir an önce iner ve tam sonucu görürüz ama o vakte kadar kafanızı meşgul tutun bence yoksa insan sürekli takılacak birşey arıyor😃 Sevgiler 🌺

çok geçmiş olsun süreci güzel açıklamışsınız. 1 ay sonra her zorluğa değdiğini hissedeceksiniz. ben bu operasyonlar için uygun yaşı kestiremiyorum, henüz yeni başladı kaş göz kapağı düşüklüğüm, acaba yaşımın biraz ilerlemesini mi beklemeliyim, şimdi yaptırmak erken mi olur diye kafamda sorular var. ve göz altı torba dışında aynı işlemi istiyormuşuz sizinle, özelden doktor ve ücretle ilgili bilgi verebilir misiniz? kafamda hiçbir doktor ve fiyat bilgisi yok, muayeneye gitmeden fiyat da verilmiyor zaten.

WitchHazel teşekkür ederim inş dediğin gibi olur..

Bu operasyonların yaşı yok aslında yüz germe olsa belki ileri yaşlar diyebilirim ama diğer işlemler biraz genetik olanı değiştirmek için zaten, benim kısmen öyleydi en azından..

Doktor bilgisi için hiç acele etme derim benimki bir iki ancak iyileşecek gibi, bana özelden yazarsan cevaplarım fiyatı da doktoru da. Ama şuan biliyorsun tavsiye ediyorum diyebileceğim bir sonuç yok elimde 💐 umarım amacına ulaşır işlem ve gönül rahatlığıyla anlatırım fiyatı vs. Dilerim her şey gönlünce olsun 😘

yüzünüz nasıl memnun musunuz

WitchHazel teşekkür ederim inş dediğin gibi olur..

Bu operasyonların yaşı yok aslında yüz germe olsa belki ileri yaşlar diyebilirim ama diğer işlemler biraz genetik olanı değiştirmek için zaten, benim kısmen öyleydi en azından..

Doktor bilgisi için hiç acele etme derim benimki bir iki ancak iyileşecek gibi, bana özelden yazarsan cevaplarım fiyatı da doktoru da. Ama şuan biliyorsun tavsiye ediyorum diyebileceğim bir sonuç yok elimde 💐 umarım amacına ulaşır işlem ve gönül rahatlığıyla anlatırım fiyatı vs. Dilerim her şey gönlünce olsun 😘
çok geçmiş olsun. r.ca etsem bana da dr adını ve fiyatı özelden yazar mısınzz. derin plan mı oldunuz ameliyatı edoskopik mi

Ben 2. Haftadayım ama sıfır ağrı ile geçti
Hastaneden sonra tek bir ağrı kesici bile almadım, her işimi kendim yaptım çok az görüyordum ama ağrı falan olmadığı için zorlanmadım.. 4. Gün kendim banyo yaptım yüzündeki bandajları ıslatmadan. Beni tek zorlayan anesteziden uyanmak oldu. Benim +olarak yağ enjeksiyonu ve Liplift te yapıldı. Hala yukarı asılı hissi rahatsız edici, elmacık kemiklerime baktıkça uzaylı gibi hissediyorum ama gün geçtikçe iniyor. Göz için 4 damla verdi doktorum zamanları geldikçe onları damlattım. Batma ve yanma dayanamayacağım kadar olmadı. 2 gün önce dikişlerim alındı. Ödem dışında hiç ameliyat olmamış gibi vücudum. Her bünye farklı tabiki ama bence burada doktorun eli önemli.

Back
X