Alexandrate lazer 5. seans

Bona_Dea

Üye
Kayıtlı Üye
5 Aralık 2014
31
13
merhaba hanımlar...
ben 4 gün önce 5. seansımı yaptırdım.

ilk 3 seansım bir kişi tarafından, 4. seansımda başka kişi tarafından yapıldı.

baya bi azalma kaydetmiştik çok memnundum. gitmeden 3-4 gün önce permatik ile almıştım. 4. seansıma gittiğimde ise sadece kıl kökü gördüğü yerlere lazer yapıldı diyebilirim. baya bi yer atlandığını farkettim ama o an bişey dememiştim. her yere permatik değdirdiğim içinde, lazer yapılmayan yerlerden baya bi tüy çıktı ve kocaman kocaman bölgeler atlanmıştı. tekrar gittim rötüş seansı istedim, yine permatikle aldım ve gittim. bu sefer her yerine lazer yapıldı. ve 4. ile 5. seans arasında üst bacağımda baya bi tüy çıktı. nerdeyse o bölgeye hiç lazer yapılmamış gibi oldu diyebilirim. oysa bir önceki ay tek tük bi kaç atlanan yerde çıkmıştı.

5. seansımı yaptırdıktan sonra üst bacakta kıl kökleri siyah nokta nokta kaldı. ama neden 3. seansımda nerdeyse bitmiş gibiyken 4. seansımda çoğaldı anlamadım. 3 aylık ara verilmişti o arada 2 kez permatik değdirdiğim için olabilir mi? birde çok yer atladığı için kıl kökleri güçlenmiş olabilir mi? rötüş seansına da gittiğim halde böyle olması çok canımı sıktı.

birde 5. seansımda başka bir kişi girdi permatik değilde trimmer kullanmam gerektiğini söyledi. ilk seanstan önce permatik kullanmam gerektiğini söyledikleri için hep bu şekilde devam etmiştim. cahilliğime mi denk geldi bilmiyorum. trimmer hiç aklıma gelmedi.

ilk iki lazer yapan kişiye permatikle aldığımı söylediğim halde bişey dememişlerdi ama son lazer yapan kişi permatik kullanmaman lazımdı diyince iyice moralim bozuldu.

2 seansım daha var büyük oranda biter deniliyo. başka bi bölgeyle ilgili sorunum yok diyebilirim fakat üst bacakta 4. seanstaki çoğalma canımı sıktı?

sizce bu normal mi? siz her seferinde trimmer ile kısaltıp mı gidiyodunuz? ben burada mı hata yaptım dersiniz?