Lazer Epilasyon Alexandrite Lazer Epilasyon Cihazı

ben alexe eylül 2009da başlamıştım 2yılı geçti 8veya 9 seans gittim ama hala tüylerim bitmedi evet çok az kaldı ama tamamende bitmedi alexle tüyleri tamamen biten varmı arkadaşlar

bnde alex. cihazıyla lazer yaptırıorm yaklaşk 8 aydır memunm en azındn ciddi bir azalma oldu seans sırasında çokk acı çeksemde 2 ay rahatm en azından::)

yanık oluşmaması için seanstan sonra en az 2 gün yanık kremi kullnılması gerektiğini düşünüyorum . en azından önlem almış olursunuzz.

iyi akşamlar herkese bende alexi ile yeni başladım ve 1.seansa gittim 3gün olduu. feci acıtıyor hep bu şekilde mi acıyacak daha tecrübeli olanlar 2. seans daha mı az acır lütfen bilgi verir misiniz?

merhaba arkadaşlar ben lazere başlamak istiyorum fakat ıpl mi yoksa alex mi karar veremiyordum kuzenim estetisyen alexi önerdi ıpl agda işlevi gören bi cihaz sakın alexden şaşma dedi bende karar verdim acıbadem deki lazer bölümüne gidecegim giden memnun kalan varmı acaba ??

merhaba canım gittigin yer özelden msj atarmısın bende gitmeyi düşüyorum birde hepsine ayrı ayrımı gittin ?

merhaba kızlar siteye yeni üye oldum.bende alexandrite ile lazer epilasyon yaptryorum.dün 2.seansıma grdim.şimdiden etkisini farkettim.3.seastan itibaren iice azalıcakmış
ancak seans esnasında çok acı çekiorum.epilasyona gttğm yer bana en başında sölemişti hangi alet ile epilasyon yaparsan yap tamamen bitmez ancak %90 95 civarında sonuç alırsın ama %100 garantisi vermiyoruz die.

iyi akşamlar herkese bende alexi ile yeni başladım ve 1.seansa gittim 3gün olduu. feci acıtıyor hep bu şekilde mi acıyacak daha tecrübeli olanlar 2. seans daha mı az acır lütfen bilgi verir misiniz?

merhaba.bende aynı soruyu dün seansı uygulayan kıza sordum.ilerleyen seanslarda daha az acır dedi ama benim canım ilk seferdeki gibi acıdı dün

merhaba arkadaşlar lazerle ilgili yazılanları okudum deneyimlerimden anladığım kadarıyla alexandritenin de diod un da yeri ayrı.. baştan diode lazere gidiyordum benim tenim açık renk ve tüylerim aşırı sert diode lazer inceleri döktü kalınlara hiç fayda etmedi 4 seans gittim sonra bıraktım alexandriteye gidiorum şimdi o da kalınlarda çok etkili oldu inceleri dökmüyor.. kalın tüyler dökülüyor bi dahakine geç çıkıyor ve ince çıkıyor daha 2 seans yaptırdım arada bi de kontrol war 3 kere gitmiş oldum yani. tüyler inceldiğinde 4 seans sonra fln diode ye dönsem incelen tüylerim tamamen biter mi diye düşünüyorum..

merhaba.bende aynı soruyu dün seansı uygulayan kıza sordum.ilerleyen seanslarda daha az acır dedi ama benim canım ilk seferdeki gibi acıdı dün

kızlar ben de önümüzdeki hafta başlayacağım alexandrite ile. 2. seans kaç gün sonra çağırıyorlar? bir de ter bezlerini etkilediği söyleniyor lazer epilasyonlarının, terleme artıyormuş. bununla ilgili bilgisi olan veya şikayeti olan varsa bilgi verebilir mi?

bana 45 gunde bır gelmem soylendi. terlemede artış azalış olmadı bende.

canım ne guzel anlatmısısn . bende alex yaptırıyorum heryerıme bacaklarıma 2. kez yaptırdım 12 ay ara vermıstım özel sebeblerden - genıtal ve koltuk altınada 4 ay ara verııyordum koltuk altıda 5-6 tuy var genıtalımde batıklar kurtuldum ve kac ay rahatsın cıkmaya basladımıda 1-2 haftada cıkıyorlar. bu seansa ne yazıkkı 40 gun sonra gıdebılecegım ve 5 ay olcak ben merkezde yasamdıgım ıçın gıdemıyorum da. ama zaten ben bıtsın demedım o erkeksı kıllardan kutulmak ısttedım okadar sımdılık ıyı. su an ben bacak200tl koltuk altı 25tl genıtale 75tl dudak ustu 20 tl şimdi kol altımda 5-6 kıla okadar vermek ıstemıyorum azaldı ılk seansa göre fıyatı dusurmezlerse baska yere bakıcam . hastanede yaptırıyorumda ben. paket seklıde yaptırmıyordum.

lazer operasyon yaptırmayı düşünüyorum ancak iz bırakır diye korkuyorum.lazer epilasyon yaptıran arkadaşlardan hiç iz kalan var mı ya da herhangi bir nedenle memnun kalmayan

kızlar elazığda bir yer var sürekli kampanya yapıyor. bu defa sunu yazmşlar sitelerine Son teknoloji Alexandrite lazer epilasyon ile istenmeyen tüylere sağlıklı ve kesin çözüm! Tüm vücut için geçerli lazer epilasyon Este Beauty güvencesi ile 1 seans 400 tl yerine 99 tl... cihazlarını tanıtırken söyle demişler GentleLASE Alexandrite 755nm dalga boyu ile Candela’ nın her tip cilt rengine uyumlu hızlı, konforlu ve kullanışlı birinci sınıf lazer epilasyon sistemidir. sizce bu güzellik merkezi nasıl bir yerdir?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…