- Konu Sahibi EstetikEditor
-
cnm ben kartalda bi yere gidiyorum kılın fazlalığıyla falan alakası yok az yada çok farketmez koltuklatı genital 60 tl tek seans sana verdikleri fiyat fazla gibi geldi
arkadaslar merhaba ben bikini bolgesi için 3seans lazere gittim(her seans sonrası kontrol atışları vardı dolayısıyla toplamda 6randevu gitmiş oldum) geröekten iyi sonuçlarda almaya baslamıştım üst kısım nerede ise bitti gibi.ama tıpta okuyan bi arkadasıma hocası dogum yapmadan önermiyorum ben yaptırmayın demiş bunu duydugumdan beridir korktum yarım bıraktım ama halada aklımda devam etsem suan bitmiş olacaktı belki debu konuda fikri olan var mı?gerçi lazer yaptırıp sonra saglıklı sekilde dogum yapan fazlaca kadın var ama insan yinede bi kadın dogum uzmanının bunu söyledigini duyunca tedirgin oluyor
epicare de zaten, alex+nd yağ kombinasyonu.
kıllar inceldiğinde nd yağ'a geçiyorlar.
başka bir konuda okumuştum.birçoğu kremin
etkiyi azaltığını söylüyor.birde dayanılmayacak kadar ağrı yok zaten.
dozunu az vermişlerdir.hissetmemen imkansız.
normalde benim acı eşiğim yüksek sayılır,ben bayağı bir hissediyorum.
ama dediğim gibi dayanılmayacak bir ağrı değil.
canım merhaba ben de lazere başlamadan önce bu konuyla ilgili baya bi araştirma yapmiştim... çünkü bir çok şehir efsanesi var yok çocugun olmaz, yok kadınlığinı kaybedersin gibilerinden:)...... ama ben bir çok dr a sordum bu konuyu ve hiç birinden de olumsuz cevap almadım
gerçekten bende devam etmek istiyorum aslında lazer büyük rahatlık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?