- Konu Sahibi EstetikEditor
- #1.081
4. seansa gittim genital bölgenin iç kısımları var kalan bayağı( markası alexandra epicare makinanın 3 seans kaldı ama biter inşallah ben nakit verdim işyeri çok güzel çalışanlarda çok ilgili 800 tl toplam 7 seans için !
benimde 4 seans oldu iki aydır gitmiyorum tüylerim hala aynı, seanslar sırasında iyidi dökülüyordu ama ara verince tüylü tüylü dolaşıyorum. Özellikle yazın tüysüz olmak istersin kısa giyinirsin felan, nerdeyse hergün jiletle hallediyorum. Moralim bozuk anlayacağın.

yani orasını yağarken nasıl yapıyorlar tamamen çıkartıyoruz sanırım :18: izmir'de oturuyorum araştırma yaptım kafamda tam olarak belli bir yer yok bileniniz varsa bu konuda yardımcı olmanızı istiyorum birde görüşmeye gittiğimde nelere dikkat edicem bir kere kesinlikle IPL cihaza başvurmayacağım bunda fitim .:44:
 yani orasını yağarken nasıl yapıyorlar tamamen çıkartıyoruz sanırım :18: izmir'de oturuyorum araştırma yaptım kafamda tam olarak belli bir yer yok bileniniz varsa bu konuda yardımcı olmanızı istiyorum birde görüşmeye gittiğimde nelere dikkat edicem bir kere kesinlikle IPL cihaza başvurmayacağım bunda fitim .:44: Yalnız alt kısımlarında dökülme üst kısımlara kıyasla biraz daha az.Bacaklarımda da dizlerden aşağısı komple döküldü.Üst kısımdaki tüylerim ince olduğundan oraya diod yapıyorlar.Diod da etkisini hemen göstermiyormuş.Paket program aldım 6 seans+6 kontrol seansı.Önümde daha 4 seans var hep birlikte kurtulalım şu tüylerden tamemen
 Yalnız alt kısımlarında dökülme üst kısımlara kıyasla biraz daha az.Bacaklarımda da dizlerden aşağısı komple döküldü.Üst kısımdaki tüylerim ince olduğundan oraya diod yapıyorlar.Diod da etkisini hemen göstermiyormuş.Paket program aldım 6 seans+6 kontrol seansı.Önümde daha 4 seans var hep birlikte kurtulalım şu tüylerden tamemen