- Konu Sahibi pink_panther
Mrb ben yeni evliyim ve salon takımımı bu yaz alfemodan aldım. Belki biliyorsunuzdur Olympus serisini ..onu aldım. Yemek masası ve oturma gruplarını birlikte aldık ve bu seride süslü çerçeveleri var. Yani koltukların altında masanın kenarında hep süslü çerçeve var. Metal renginde ve çelik gibi görünüyor. Biz sağlam sandık ve aldık. Getirip kurmuşlar ben yokken. Ve bir baktık sandalyesi çatlak çağırk adamları aldılar yenisini getirdiler. Neyseee 2.5 ay geçti ve bir gün orda otururken masaya bir baktım kenar çerçevesinin üstünde küçük bir çukur var tekrar aradık söyledik. Bize dedikleri şu: Servisimizi bekleyin. Yani değiştirme meğiştirme yok. Bekledik bekledik gelmedi. Bi gün biz şehir dışındayken aradılar geldik diye bizde yarın gelseniz şehir dışındayız dedik ve maalesef ayda 1 kere servise çıktıklarını bahsettiler. Arıza bildirimimizden tam 2 ay sonra geldiler ve değiştiremeyeceklerini oranın öyle kalacağından bahsettiler. 5 ay geçmiş biz salonu alalı. Ve bu yüzden olmazmış. Dedik zaten arıza bildirimini yaptıktan 2ay sonra geldiniz. Lütfen şubeye bildirin dedi eşim ama haber yok. Bugün de o çukur yere iyice baktım ve birde ne göreyim? Meğer orası tamamen kırılmış ve yapıştırmışlar.
Çıldırmak üzereyiz. Büyük ihtimal değiştirmezler dedi adam. Pazartesi gidip konuşcaz fakat canım çok sıkkın. Ne yapabiliriz?
Tüketici hakları derneği hakkında bilgisi olan varmı? neler yapılabilinir teşşekürler..
Ve kesinlikle Alfemoda sadece gösteriş var KALİTE YOK

Tüketici hakları derneği hakkında bilgisi olan varmı? neler yapılabilinir teşşekürler..
Ve kesinlikle Alfemoda sadece gösteriş var KALİTE YOK