Alfemo bize kazık attı

pink_panther

Guru
Kayıtlı Üye
15 Nisan 2008
626
4
296
Diğer
Mrb ben yeni evliyim ve salon takımımı bu yaz alfemodan aldım. Belki biliyorsunuzdur Olympus serisini ..onu aldım. Yemek masası ve oturma gruplarını birlikte aldık ve bu seride süslü çerçeveleri var. Yani koltukların altında masanın kenarında hep süslü çerçeve var. Metal renginde ve çelik gibi görünüyor. Biz sağlam sandık ve aldık. Getirip kurmuşlar ben yokken. Ve bir baktık sandalyesi çatlak çağırk adamları aldılar yenisini getirdiler. Neyseee 2.5 ay geçti ve bir gün orda otururken masaya bir baktım kenar çerçevesinin üstünde küçük bir çukur var tekrar aradık söyledik. Bize dedikleri şu: Servisimizi bekleyin. Yani değiştirme meğiştirme yok. Bekledik bekledik gelmedi. Bi gün biz şehir dışındayken aradılar geldik diye bizde yarın gelseniz şehir dışındayız dedik ve maalesef ayda 1 kere servise çıktıklarını bahsettiler. Arıza bildirimimizden tam 2 ay sonra geldiler ve değiştiremeyeceklerini oranın öyle kalacağından bahsettiler. 5 ay geçmiş biz salonu alalı. Ve bu yüzden olmazmış. Dedik zaten arıza bildirimini yaptıktan 2ay sonra geldiniz. Lütfen şubeye bildirin dedi eşim ama haber yok. Bugün de o çukur yere iyice baktım ve birde ne göreyim? Meğer orası tamamen kırılmış ve yapıştırmışlar. :53: Çıldırmak üzereyiz. Büyük ihtimal değiştirmezler dedi adam. Pazartesi gidip konuşcaz fakat canım çok sıkkın. Ne yapabiliriz?
Tüketici hakları derneği hakkında bilgisi olan varmı? neler yapılabilinir teşşekürler..
Ve kesinlikle Alfemoda sadece gösteriş var KALİTE YOK

bende dört yıl önce evlendim. salon takımımı rapsodiden almıştım. koltuk takımları çok kirli gelmişti. Kanepenin ayağı eğri yapılmıştı. Eşim zahmet edip bakmadığı için teslim aldım diye imzalayıp adamları göndermiş. Bir ay boyunca peşlerinde koştum bana uyduruk bir ilaç gönderdiler silmem için. eğri yapılan ayakta kaldı. bir yıl geçtikten sonra koltukların arkası kırıldı. kumaşı leke tutmaz diye satmışlardı ama su damlası bile leke yapıyordu ve çıkmıyordu. yine aylarca peşlerinde koştum. kumaşlara birşey yapamayız sadece kırık yerleri yapacağız diyince bende şarteller attı. telefonlarıma bile çıkmıyorlardı. tüketice mahkemesine başvurdum. eşim mobilyaların faturasını bile almamış. adamların elinden faturamı almak için maliyeye şikayet ettim. mahkeme bir yıl sürdü eve hakim, bilir kişi, firmanın avukatı incelemeye geldiler. karar olarak koltukların firma tarafından alınmasını paranın faiziyle tarafıma iade edilmesine karar verdiler.:52:
paramı aldıktan sonra ankaranın en kaliteli mobilyacılarından birine gidip yeni koltuk takımı aldım.
aslında modüler mobilya almayacaksın

canım yaşadılarının aynısı benim başıma gelmişti başka bi mobilya markasından. 5 ay bizi atlattılar gelip bakmadılar ilgilenmediler. ben de araştırmalarım sonucu şikayetvar.com sitesini keşfettim eşim üye oldu siteye ve akşam yazdığımız şikayet sabah 9 gibi yayınlandı sitede. inanırmısın o gün aradılar bizi magazadan ve haftasonunda gelip sormadan değiştirdiler geldiklerinde zaten yenisini getirmişlerdi mobilyanın. özür dileyerek ayrıldılar. bence sende bahsettiğm siyete yaz. geri çevirmezler.
sonuçtan da bizi bilgilendir kolay gelsin tatlım.

demekki herkez hakkını bu şekilde savunursa milleti aldatamazlar. herkez zar zor kazandığı paranın tam karşılığını ister elbette karşılık göremeyince illlakicanı sıkılır insanın . hayırlı olsun yeni mobilyan:74::74:

aysra O siteye yazınca o sitedeki yönetim mi şikayetçi olduğumuz firmayı arayıp konuşuyor? Yani neden sizin mobilyacı sen o siteye yazdıktan hemen sonra mobilyanı değiştirdi? çok teşekkür ederm

aysra O siteye yazınca o sitedeki yönetim mi şikayetçi olduğumuz firmayı arayıp konuşuyor? Yani neden sizin mobilyacı sen o siteye yazdıktan hemen sonra mobilyanı değiştirdi? çok teşekkür ederm

evet siz o siteye yzdıktan sonra onlar firmayı arayıp görüşüyorlarmiş öyle duydum çünkü o siteyi sürekli takip ediyorum birşeyler alırken oradaki yorumları dikkate alıyorum hemen başvurun o siteye bence

evet siz o siteye yzdıktan sonra onlar firmayı arayıp görüşüyorlarmiş öyle duydum çünkü o siteyi sürekli takip ediyorum birşeyler alırken oradaki yorumları dikkate alıyorum hemen başvurun o siteye bence

bende o siteye şikayetimi yazmıştım ama kimse arayıp sormadı.

bende 4,5 yıl olsu evleneli 1 ay içinde evlendiğimiz için mobilya seçimi için fazla gezememiştik. sonra eve gümüşlüklerimiz geldi kuruluyor işte bir baktım masanın ayağı farklı renk üstü farklı dolapları farklı tonda bir renk. dedim bu olmaz ben böyle istemem gittik mağazaya onlar öyleydi demezlermi çıldırdık resmen. sizi şikayet edeceğiz dedik alın dolaplarınızı verin paramızı birde peşin aldık keşke parayı vermeseydik. sonra mecbur kaldılar değiştirdiler hepsini. aynı modelde yokmuş daha pahalısını vermek zorunda kaldılar oh olsun demiştik bizde.
bir an önce şikayette bulunun gerekiyorsa mağaza müdürüne çıkın verdiğiniz paraya yazık vallahi. kurulum esnasında kırmışda olabilirler.

sikayet.var sitesine başvurun beyaz masayıda arayın gerekirse mahkemeye bile başvurun adliyeye giderseniz sizi yönlendirirler.. hakkımızı savunmazsak bizi her zaman kazıklarlar.. sanki karşılarında saf var ..!!

ay aynı takımı bende alacağım hatta yarın kurulacak eyvah vaz mı geçsem acaba???o kadar da para verdim yaşam ünitesi ile 4500 e geldi sepha dahil .bir dünya para tuttu zaten

satarken çok kaliteli ve sağlam olduğunu ifade etmişlerdi .şimdi baktım şikayetim .com da bi dünya şikayet var ya bu firma ile ilgili.Ne yapacağım şimdi????Ben de mi kazıklandım ?

Alfemodan gecen sene yatak odası takımı, baza, yatak ve oturma grubu aldım.O mağazadan içeriye girmez olaydım!!!! 1500 LİRA VERDİĞİMİZ bazadan gacır gucur sesler galıyo ınanamazsınız, oturma grubunun dıkıslerı sokuldu, rezıller rezılı.alfemodan kaçın bence kaçın!!!! musterı hızmetlerını aradım 1 sene once gelmedıler. martın basında yıne aradım yıne gelmedıler.şimdi tekrar aradım agzıma gelenı soyledım 1 hafta ıcınde gelecegız dıye soz verdıler ama gelmeyeceklerını adım gıbı bılıyorum.fabrıkasını aradım cocuk seslı bı sekreter dıyorum kı musterı hızmetlerı hattını sıkayet edıcem, bana musterı hızmetlerı sıkayet hattının numarasını verıyor :D dedım ben bunları sıkayet edıcem benı yetkılı bırıne aktarın aktaramam dedı kapadı yuzume saka gıbı.bıdaha aradım agzınma gelenı soyledım yeter be paramızla rezıl oluyoruz vaktın olucak aslında surunduruceksın mahkemelerde bunları.heryere yazıcam heryere bunlarunb tuzagına kımse dusmesın!

Back
X