- Konu Sahibi akgUvercin
canim zaten hangi hastasiyla konustuysam hep ayni ilaclar ayni tedaviler farkli bisey yok....
Dr da gerek yok hsg ye sadece tup yapmadan once istiyoruz dedi prosedur geregi sanirim....ama bana cok sacma geldi eger tuplerimde bi sorun varsa ki ins bisey yoktur simdiye kadar uygulamam tedaviler asilama bosuna yani hic bi anlami yok tedavinin en basinda istemeliydi benim mantigima gore....ama cekilcem yaa kafami kemirio bu durum ne kadar korksamda cekilmeliyim...
Bide randevu almak telde konusmak cok zor ya 3gun aradigimi bilirim...fatma hanimda sinir oluyorum ayrics ortam cok hijyenik degil.kac.kisi calisio her yeri pislik goturuo duzenli bi yer yok valla sadece tecrubeli die gidiyorum ben ..ayyy ne kadar dolmusuuuum![]()
cnm aynı durumlardan bende şikayetçiyim malesefki bütün hastaları şikayetçi genelde, filmi başta istememesi saçma olmuş gerçektende benden tedaviye başlamadan film istedi normal tedavi süreci hep aynı değişik bir şey yok bu benimde aklımı karıştırmıyor değil bide dediğin gibi hijyen konusuna takığım o muane şekline ama bende senin gibi tecrübesi için gidiyorum ben bu hallere dr hatası yüzünden geldim en azından başıma öyle işler gelmez diyorum
birde ben tüp bebek tedavisinden memnun kaldım diyebilirim benim ilk tedavimde ne e2 ye bakıldı ne bişey öle hemen yumurta topladılar hastanede yarım saat yatırdılar 5. güne gidecek embriyomu 3. gün transfer ettiler falan gen artta olmuştum...
burda akşama kadar yatırmaları falan güzel tek sıkıntı benim için narkoz vermemeleri bende panikatak var muanede bile çok zorlanıyorum onun için narkozlu olmasını istiyorum onada aldıkları para yetmiyor gibi ayrıca para istiyorlar...
ben konyada tedavi olmaya karar verdiğimde eurofertilemi gitsem diye çok düşündüm ama ordanda pek olumlu şeyler duymadım
Rapor geçmiyor ozaman Selçuklu hastanesinde, ben geçiyor diye biliyordum... Ozaman sadece ilaç raporu çıkartıyorlar hastaneden,çünkü raporlu 3000 bile çok... Şimdi normalde rapor alırken 2 rapor çıkıyor bir ilaç raporu birde tüp bebek raporu.. Yani siz rapor alırken aile hekimliğine gidip bir suru tahlil yaptırmadınız değil mi??? İlaç raporu 1 günde çıkıyor diğer tüp bebek raporu 2 haftayı bulabiliyor işte aile hekimi tahlil vs istiyor onlar çıkıyor falan yani sizin 2 devlet hakkınız duruyor budurumda
cnm aslında bakarsan 2 raporda çıkıyor aile hekimliğinden bütün o tahliller yapılıyor 1 haftada çıkıyor ama onu belirtmek lazım boşuna gidiyor rapor benim bu şekilde 2 rapor hakkım boşa gitti birini gazide çıkardık dr dişardan diye kabul etmediler diğerini burda çıkardılar aslında onu belirtmek lazım sadece ilaç raporu çıkarmaları mümkünse o şekilde çıkarmaları daha mantıklı Selçukluda rapor falan geçmiyor birde narkoza ayrı para alıyorlar hatta tahlile bile para alıyorlar gerçekten fazla ama denize düştük yılana sarıldık sonumuz hayır olsun