Ali Gedikba ve Yunus Gedikba ?

sarışın kadın dimi yunus beyin yardımcıları çok tatlı.ama ali beyinki çok gudubet uyuz bişeysoruyosun cevapvermiyo suratsız.

arkadsaşlar bende bir komşumuzdan aldım numaralarını..tavsiye etti bana...benimde 4 aylık 2 düşüğüm oldu..sebep bulunamadı...önümüzdeki günlerde ali beye gitmeye karar verdim..gelişmeleri buradan paylaşırım.aalh hepimizin gönlüne göre versin..birdaha acı yaşatmasın..

canım bende 5 aylık düşük yaptım şu anda 37 haftalık hamileyim çok şükür tavsiye ederim ali beyi.hayırlısı olsun

teşekkür ederim..senin az kalmış artık..allah sağlıklı sıhhatli kucağına almayı nasib etsin..doğum nerede olcak konuştunuzmu bunları..

arkadaşlar bende yunus gedikbaşına gidiyorum senelerdir ailemizin doktoru çokta memnunum
fakat birşey sormak istiyorum
ali bey ve yunus beyin hastalarına....doğumunuzu nerede yapacaksınız
ya da bakırköy kadın doğumda yapan varmı?

Dr. Ali Gedikbaşı benim de doktorum.. Çok ilgili ve ayrıntılı inceliyor. Hastaya özel kart açıyor ve bütün hastalıkla ilgili geçmişini not tutuyor, bir dahaki gelişte hatırlayabilmek için sanırım. Muayenesi de detaylı. Tahliller için SSK ya gönderiyor, bu da çok güzel.
Yalnız çok bekletiyorlar, inanılmaz kalabalık, randevu saatinden 1 veya 2 saat sonra alıyorlar içeriye.. buna tahammül edebilirseniz ne alâ... Yardımcıları için kötü bişey söyleyemiyorum, bana karşı çok iyilerdi...

22 haftalık gebeyim bebğimizde diafragma hernisi var Şu an doktorum bana direk KANUNİ SULTAN SÜLEYMAN HASTANESİNDE Ali Gedikbaşı doktoru önerdi ona gideceğiz artık o bizi yönlendirecek.

merhaba ben 4 ay önce kürtaj oldum ve yeniden hamileyim dr. ALİ GEDİKBASI gitmek istiyorum adres ve telefonunu bilen varmı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…