Ali Gökçen Akdal Hasta Yorumları (Burun Estetiği Ameliyatı)

serena_

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
19 Haziran 2011
25
0
36
Balıkesir
kızlar meraba,
ben izmirde ali gökçen akdala burun estetiği yaptırmayı düşünüyorum.fakat hiç hastasıyla karşılaşmadım..bilgisi olan var mı??memnun kalan ya da??

serena_ bana Dr. Ali Akdal hakkında yardımcı olabilir misin? :50: Dr. Ali Akdal'a mı yaptırdın burun estetiğini? Ben de Ali Bey'e ameliyat olmayı düşünüyorum ancak ona ameliyat olan kimseye ulaşamadım. Eğer ona ameliyat olduysan memnun kalıp kalmadığını, olmadıysan da neden vazgeçtiğini öğrenebilir miyim? Cevap verirsen çok sevinirim... :61:

serena_ kuzenim Dr. Ali Gökçen Akdal'a ameliyat oldu demişsin. Kuzeninin nefes alma problemi var mıydı? Ben Ali Gökçen Akdal ve bir kbb uzmanı ile birlikte yapacakları bir ameliyata gireceğim. Ali Bey hakkında hiç yorum yok internette ve yaptığı burunlar nasıl oluyor hiç bir fikrim yok. Kbb uzmanımın referansıyla Ali Bey'e yönlendirildim ve kbb uzmanıma gerçekten çok güveniyorum ama yine de emin olamadım Ali Akdal konusunda. Kuzeninin burnu nasıl oldu peki? Bildiğim kadarıyla kapalı ameliyat yapıyormuş o yüzden de iyileşme süreci daha kısa hatta daha rahat geçiyormuş. Sen kimde karar kıldın ? Lütfen bana yardımcı olur musun? Şimdiden teşekkür ederim.

Back
X