• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ali kıran baş kesen miyim Ben

Bende de var bu, mesaj yazmıyorum ama tamamen siliyorum hayatımdan. Sonra farkediyorum ki görüşmeyince daha rahatım, bildiğin sırtımda bir kambur. Eşimin ailesi ile görüşmüyorum mesela, dünya varmış kurtuldum. Hiç pişman değilim hayatımda olmalarının hiçbir artısı yok. Değer veren, seven insan zaten seni üzmez, kırmaz kırıyorsa sevmiyordur değer vermiyordur, o insanlar da benim hayatımda olmasın daha iyi.

Ailemle yasamktan keyif alıyorum spora gidiyorum arkadaşlarım var . Oanlrda. Çok. Sever beni. Ama he. En yabancı iyi bana inanın bin kat iyiler yeni tanistikalrim. Kırk yabancı daha sevgi dolu ve temiz yürekli .eskiler hep kalbi kötü ve iyi niyetli değil asla bunu hissediyorum cunku
o yeni sevdiğiniz insanlara odaklanın. çok güzel. böyle iyi tarafa odaklanarak ilerleyin.

eskiler ile de mesafe ile zamanla taşlar yerine oturur belki

Bi dönem bende böyleydim. Terapi almanız öneririrm. yanlızlaştım ve kimse kalmadı etrafımda. İnsanların bazı hareketlerine bozuluyordum veya sinir oluyordum. Fakat bunu onlara söyleyemiyordum. Başka bir konudan bahane Edip kavga Edip tamamen ilişkimi kesiyordum. Bu durum beni inanılmaz yalnızlaştırdı ve depresyona sürükledi. Dikkat edin ve destek alın. Bu Dediğim yıllar önceydi. Sonra sorununun tamamen kendimde olduğunu gördüm. Ama iş işten geçti…
Neden sorun sizdeymiş merak ettim.

Bayanlar mrb
Benim derdim şu sizlerden fikir almak istiyorum . Ben biriyle tartisinca onun bana yaptıklarını unutamıyorum yollarca konussamdq birgün sebep doğduğunda tatisma fırsatı doğunca icimdekileri diyip onu ömür boyu siliyorum uzun yilalr konuşmuyorum. Buna en yakın akrabalarimda dahil babamla 2 yıl konusmadim şimdi baristik ben hala formalite konuşuyorum annem istediği için barismis gibi yaptım . Abimin eşiyle yakın zamanda tartıştım iciime oturan şeyler vardı kendimi halli görüyorum ve ne gerekiyorsa msjla yazıp söylüyor kusuyorum yıllarca şimdi konusmak istemiyorum onla abimlede.samimi bulmadigim ilişkilerden uzaklaşmak istiyorum.gercek duygu yok sevgi yok formaliteden görüşüyoruz .suçlu benmiyim bende hata varmı sizlerw soruyorum.sebeplerim var çünkü onalrla.kusmek için .sizler nasıl ilişki sürdürüyoruz .sahte şeyleri kaldıramıyorum çok dogrucuyum .etrafımda kişide kalmıyor bu yüzden.ama yalnızlığa asla takilmiyorum umrumda değiller meydan okumayı seviyorum .bir ordu üstüme gelse beni çıkar için yada baski zorbayla konusturamaz onalrla.cok.sert dayanikliyim
Kendinize göre haklıysanız ve uzun yıllar konuşmayacak kadar dirayetli ve bu duyguları içinde diri tutabilen biriyseniz neyi soruyorsunuz ki bize. Yalnızlıktan korkmuyorsanız birileriyle bir ilişki sürdürüp sürdürmemek neden önemli sizin için? Bazen hatalı olsanız bile görüşmek istemiyorsanız görüşmezsiniz bu sizi rahatsız etmiyorsa e kime ne ki o zaman? Bir ordu üstüme gelse çokta umrumda demişsiniz karakteriniz böyleyse yapacak bir şey yok. Bu kadar umrunuzda değilse bu konuyu da açmıyor olmanız lazımdı o da ayrı bir konu bence.

Yıllarca bişeyi içimde tutup kusamam kendımı çok seviyorum asla böyle psikolojik bi süreci kendıme yaşatamam ben herkesten daha değerliyim çocuklarım var eşim var onun bunun lafıyla sözüyle aklımı dolduramam . sağlıklı bir eş , anne ve birey olmam için doğru olan bu ötesi berisi yok .

Karşımdaki kim olursa olsun o an yanlışsa yanlış derim karşıdakinin davranışına bakarım hala yanlış davranıyorsa ilişkiyi mesafeli hale getiririm . yanlış yapacak konumda olmadığını attığım mesafeden net anlayacak kadar atarım o mesafeyi. Baktım arsız anlamıyor mu bana dokunmayan yılan bin yaşasın demem sonuçta oda yılandır tısladığı zaman o yılanın basını ezerim ki bidaha dilini çıkaracağı yeri iyi bellesin .

Senelerce katlanıp sonra kusup kusup formalite de olsa yüzyüze gelip akrabalık ilişkisi yürütmenizi doğru bulmadım. çünkü söküp attığınız hastalığı geri çağırıyorsunuz bedenınıze kabullenmeseniz de beynınızı yoran insanlar hastalıktan başka bisey değildir bence . Psikolojik sağlık burda bahsettiğim herseyden önemli, insan psikolojiyi bozdumu dünyadan da yaşamdan da hatta hiç bir anından tat alamaz kafası konuşur durur o insanları gördükçe samimiyetine de inanmadığınız biriyle vakit gecırmez kendınıze saygısızlık .kendınıze yanlışsınız çok dogrucu olan biri kendıne bunu yapmaz yapamaz .

Ailemle yasamktan keyif alıyorum spora gidiyorum arkadaşlarım var . Oanlrda. Çok. Sever beni. Ama he. En yabancı iyi bana inanın bin kat iyiler yeni tanistikalrim. Kırk yabancı daha sevgi dolu ve temiz yürekli .eskiler hep kalbi kötü ve iyi niyetli değil asla bunu hissediyorum cunku

Senin kalbin sanki cok temiz de. Tutturmussun yok şöyle sertim, yok dogrucuyum bilmem neyim. Madem biri laf soktu içine oturdu cok temiz kalpli olsan ve doğrucu olsan icten içe kin tuttugun halde o kisiyle arkadasliga devam edip sonradan yuzune vurma planlari yapmazdin.
Bir seyden rahatsiz olursan bunu paylasir sorununu sorarsin, rahatsiz oldugunu soylersin vs iletsiimi keseceksen yine kesersin. Iki yuzlu bir hareket olmamiş olur.
Kendini cok mukkemel saniyorsun. Herkes kotu bi sen melek. 🙄
Yeni tanistiklarin henuz seni tanimiyor ondan seviyorsundur.

İnsanlarla iletisimim iyidir konuşmamı çok sever herkes kendimi çok iyi ifade ederim.falat dinl diye birşey dendimi bana biri laf soktumu onu hemen kenara yazarim. Asla unutmam aşırı kinciyim içimde onu bana demeyecekti zamanı geldiğinde laf söylenir akrep burcuyum ezer geçerim
çok yorucusunuz.
Zamanı geldiğinde değil o an söyleyeceksiniz.
Sürekli böyle kendinizi doldurarak yaşamak zor olsa gerek.
Ayrıca çok akrep arkadaşım akrabam vardır hiç biri sizin gibi değil.
İçinizde olan nefreti burcunuza bağlamayın lütfen.

Kinci olmak kişiye zarar hayatım bende guncelledigi birşey bu yeniledim fikirlerimi ben kin tutmuyorum olayı kafamda yada gerçekte çözüp gidiyorum yük edemem kimseyi ruhuma.Affediyorum affetmek bazen tamamen o kişiyi unutmaktir.Komple bu çok iyi geliyor temiz tertemiz .Birde hayat gerçekten bizden yaratıcı bazen cevap vermek iyi pat pat fakat orda durup yada oraya dönüp noldu diye bakmayacaksan ardında gerçekten bırakacaksan .Tabi kalbine aklına gommeyeceksin o kadar da yer yok geçmişin hortlaklari için .Birde değer vermeyen birinin canını yakamazsiniz laflarinizin hedefi bulması için umursanmasi gerek bunun içinde size değer veriyor olması gerek gördünüz mü ikilemi sevmediğiniz değer vermediğiniz kişilerin sözleri sizi niye etkiliyor? Bunu düşünün niye cevap gereği duyuyorsunuz bunuda düşünün.Size değer veren insanların ufaksa hayati değilse sözleri bı kadarda yükselmeyin derim genede siz bilirsiniz .

Haklisinz ama samimi olmayan sevgiyi ilişkiyi içim kabul etmiyor . Ben benim hakkımda yengemin bisler dediğini bildim hareketlerinden bazı laflarindan anladım hicbirsey yok gibi devam etmel istedi ben bunu yapamoyorum. Bana dürüst gel açık konuş

Yengenizin hangi hareketlerinden laflarından hakkınızda konuştuğunu anladınız?
Buna niyet okumak denir, hatta iftira bile sayılabilir yerine göre
Çok dürüstseniz bilginiz olsun.
Çok çirkin.

Neyi açıkça konuşsun istiyorsunuz o da belli değil
Dedikodu ettiyse her hakkında konuştuğumuzun yüzüne şakır şakır konuşmuyoruz
Gerek kopmasını istemediğimiz ilişkilerden, gerek durumu küçük görüp büyütmek istemediğimizden, gerek objektif bakabilme duygusuyla, gerek o anlık iç dökme ihtiyacıyla başkasıyla konuşabiliriz.
Her küçük sorunda sorun yaşadığımız kişiyle konuşamayız ki incik cıncık
Takıntı olur bu zaten

Rahatsız olduğu şeyleri konuşsun diyorsanız mesafeyi de anlamadığınızı düşünmeye başlayacağım.

Ben insani ilişkilerde çok acemi olduğunuzu düşündüm.
Ayrıca küsmek, küs kalabilmek övünülecek şeyler değiller.

Dediğiniz gibi bazı hareketlerine acayip takılıyorum fakat takılmamak mümkün değil inanın sebeplerim çok . Beni kırıcı şeyler onalr yapıyor bende zamanı gelince içimde ne varsa döküyorum sende şunu şunu dedin vs gibi bunu yaptın diye upuzun yazıyorum msjla gerekene sözlü söyleyip hayatımdan çıkarıyorum
Neden zamanı gelince? Madem doğrucusunuz hemen söyleyin üslubunca. Bir de bununla övünmüşsünüz.
Eski bir arkadaş diyelim dilenci gibi insanlardan beklentiye girip ihtiyaç bitince bir anda kin kusuyordu. Yok ben insan silerim filan. Tabi beni de soktu en son ama keyfi bilir yani. Her beni aradığında borç vs isteyen birisi eksildi yani. (yılların hatrına insanlık yapardım) 35 ten sonra anladım ki herkesle sıkıntı yaşayandan uzak durmak lazım. Dikkat edin insanlar sizi yaş gereği ilerde çözer. İnsan bulamazsınız.

Bayanlar mrb
Benim derdim şu sizlerden fikir almak istiyorum . Ben biriyle tartisinca onun bana yaptıklarını unutamıyorum yollarca konussamdq birgün sebep doğduğunda tatisma fırsatı doğunca icimdekileri diyip onu ömür boyu siliyorum uzun yilalr konuşmuyorum. Buna en yakın akrabalarimda dahil babamla 2 yıl konusmadim şimdi baristik ben hala formalite konuşuyorum annem istediği için barismis gibi yaptım . Abimin eşiyle yakın zamanda tartıştım iciime oturan şeyler vardı kendimi halli görüyorum ve ne gerekiyorsa msjla yazıp söylüyor kusuyorum yıllarca şimdi konusmak istemiyorum onla abimlede.samimi bulmadigim ilişkilerden uzaklaşmak istiyorum.gercek duygu yok sevgi yok formaliteden görüşüyoruz .suçlu benmiyim bende hata varmı sizlerw soruyorum.sebeplerim var çünkü onalrla.kusmek için .sizler nasıl ilişki sürdürüyoruz .sahte şeyleri kaldıramıyorum çok dogrucuyum .etrafımda kişide kalmıyor bu yüzden.ama yalnızlığa asla takilmiyorum umrumda değiller meydan okumayı seviyorum .bir ordu üstüme gelse beni çıkar için yada baski zorbayla konusturamaz onalrla.cok.sert dayanikliyim
Canım akrep burcu musun 😂 ben de senin gibiydim eskiden doğru bildiğimden şaşmazdım. Ne kadar kırıcı olursa olsun söylerdim. İnsanları çok kolay kırardım herkes üzerime gelse bile ben bildiğimi okurdum. Kendim olupta sevilmezsem zaten sevmesinler beni ben olduğum için seveceklerse arkadaş olacaklarsa sevsinler derdim. Ama sonra çevremde hiç kimse kalmadı çok yalnızlaştım çok çabuk insan silerdim hemen her bana ters gelen harekete küserdim sonuç yalnızlık ve o yalnızlık bazen gerçekten dayanılmaz oluyordu. Evleneceksin, nişanlanacaksın, çocuğun olacak düşünsene kimse gelmesin mi? Kimse nasılsın iyi misin bir şeye ihtiyacın var mı demesin mi? Hayatın koşuşturmacasında kız arkadaşlarla şöyle bir dışarıya çıkmak kafa dağıtmak o kadarr güzel ki. Çok güçlü bir karakterin var ama asıl güç tartışmak insan silmek değil herkesi olduğu gibi kabullenip doğru bildiğimizi kendimizin en iyi versiyonunu onlara göstererek belirtmek. İnan çoğu tartışmam kavgam o kadar saçma geliyor ki şu an sakinlik, sükunet asıl güç buymuş diyorum.

Bayanlar mrb
Hakli sebeplerin olabilir ama kimse mukemmel degil. Ya da kimse seninle ayni fikirde olmak zorunda degil sen dahil herkes once kendini düşünür menfaatlerini dusunur. Bu gayet normal insaniz sasariz beseriz Allah bile affediyor sen de unut gitsin tekrarlanirsa da bunu bilerek karsinda ki insana yaklaş tecrube ile bunu da ogrenirsin zamanla. Herseye boyle negatif bakmak zaman icinde seni vucudunu yorar hadtaliklar başlar düşünme sürekli bana bunu yaptila şunu yaptilar diye önüne bakmayı öğren.

Herkesle tartışıyorsan etrafında kimse yoksa kendinde sorunu ara derim.. yalnızlık pek iyi değil zorlanıyorsanız terapi almanız doğrusu olur.

Bayanlar mrb
Boğaz kırk düğüm…İnsanlara duygularınızı tabiki ifade edin ama kırıp dökerek değil.Bir şaka! ne bileyim fıkra hikaye bir mimik veya mesafe…İnsanlar bunları da anlar.Tepkinizi sonuna kadar hak ediyor olabilirler ama dünya öyle bir yer değil.İşinizde evinizde sorunlar bitmez.Günah keçisi her zaman siz olursunuz.Bu insanlara baktığınız yeri değiştirin.Asgari ilişkiler kurun huzur bulun.

Senin kalbin sanki cok temiz de. Tutturmussun yok şöyle sertim, yok dogrucuyum bilmem neyim. Madem biri laf soktu içine oturdu cok temiz kalpli olsan ve doğrucu olsan icten içe kin tuttugun halde o kisiyle arkadasliga devam edip sonradan yuzune vurma planlari yapmazdin.
Bir seyden rahatsiz olursan bunu paylasir sorununu sorarsin, rahatsiz oldugunu soylersin vs iletsiimi keseceksen yine kesersin. Iki yuzlu bir hareket olmamiş olur.
Kendini cok mukkemel saniyorsun. Herkes kotu bi sen melek. 🙄
Yeni tanistiklarin henuz seni tanimiyor ondan seviyorsundur.
Bi’de akrep burcuymuş onu unuttun :d

Bayanlar mrb
sana bişey anlatıcam, benzer bir yanım var ama frenliyorum kendimi.

Herkes dürüst değil ve beklentiye girmemek lazım. Abinle aranı yengene nefret kusarak batırırsın.

Benimde abim var 22 sene evli. Asla bir samimiyetim olmadı biliyormusun. Kırıldığım şeylerde oldu ama kimsenin huzurunu bozmadım. Sadece uzak duruyorum çünkü soğuyorum. Evet sinek küçük ve mide bulandırır kesinlikle. Ama değmez, ses çıkardıkca en kötüsü ilan edilirsin. Dürüst insanı kimse sevmez kimsenin işine gelmez.🙂

İnsanlardan bişey beklemeyince ,insan
Daha mutlu oluyormuş minimumda beklentiyi tutmak büyük mutlulukmuş.

Seviyormuş gibi yapanlara bende inanıyormuş gibi yapıyorum onlar samimiyetsizse ben iki kat samimiyetsiz samimiyet gösteriyorum dişlerimi gösteriyorum. Aşko kuşkolar ay çook iyisinler böyleee nezaketten ayılıp bayılıyorum🤣 onlarda eşşek değil anlıyolar .. surat ifadelerini sana anlatmak isterdim ama nasıl açıklasam😆..

Babana gelirsek bir kız evladı için baba deyince akan sular duruyor.

Babanla ne yaşadın bilmiyorum, ama 3 günlük dünya sen evlatlık görevini yap gerisine pek takılma. Ara sor pişmanlık diye bişey var bazen hiç geri dönüşü olmuyor.

İçinde toplu bir öfke var, haksızlık ve değersizlik hissiyle tüm bunları yaptığının farkındayım. Bende böyle şeyler yaşıyorum ama kimseyle tartışmıyorum sadece susup uzaklaşıyorum. Değer görmediğin sevilmediğin insanlardan uzak dur. Gün gelir sorarlarsa iki çift lafın olur. Aklını başına topla kimseyle kötü olma artık ve sakinleşmek için psikolojik destek al çok iyi geliyor inan bana öyle güzel yol gösteriyolar ki bende gittim. Onların sayesinde kendime hakim olabiliyorum. Kendi değerin farkına var kimseyi umursama.

Bayanlar mrb
ben de yanlızlığa hiç takılmıyorum
sahte insanlara da tahammülüm yok
az olsun ama öz olsun
çevremde beni ben olduğum için seven insanlar olsun istiyorum sadece

eğer biriyle bir konuda kırgınlık yaşadıysam onu kolay kolay içimden atamıyorum
aradan çok zaman geçmesine rağmen
hala içimde kalabiliyor
yükselenim akrep onun da etkisidir belki de
aman neyse canım işte
kısacası sahte olan hiçbir şeyden haz etmiyorum

Bu yaptığınız doğruculuk değil.olaylara aşırı tepki verip millete sayiyorsunuz.size haksızlık yapıldıysa güzel bı dille kırıldığınızi ifade edip mesafe koyabilirsiniz.surekli tartışma küsmek insanı yorar

Back
X