toplam dört farklı doktor ile görüştükten sonra ben Ali Murat Bey'de karar kıldım. Pazartesi ameliyat tarihini netleştireceğiz. Sizi tedirgin eden ne oldu acaba?Merhaba bende kendısıne ameliyat olmayı düşünüyorum instagram hesabından yaptığı ameliyatlar başarılı duruyor ama tedirginim yinede
Benim çok Yen'i dikkatimi çekti açıkcası kendisi uzun uzun araştırmadım ama bende bir burunda eğrilik varmış gibi gördüm ve benim asıl problemim o o yüzden tedirgin oldum birde revizyon sonuçta benim ki. Sen ilk ameliyat mı düşünüyorsunMerhaba bende kendısıne ameliyat olmayı düşünüyorum instagram hesabından yaptığı ameliyatlar başarılı duruyor ama tedirginim yinede
Ay hadi hayırlısı :) ben henüz görüşme imkanı bulamadım revizyon malum ve 6 ay 1 yıl beklemem gerekiyor ağustos gibi muayene olabilirim ancak seneye doğruda ameliyat. Bilmiyorum birşeyler içime pek sinmiyor benimde bu sanırım ikinci olduğu için genel bir tedirginlik ya yani olmazsa diye. Yani ilk ameliyatım olsa düşünmeden olabileceğim doktorlar listesine girer kendisi ama işte revizyon revizyon revizyon .toplam dört farklı doktor ile görüştükten sonra ben Ali Murat Bey'de karar kıldım. Pazartesi ameliyat tarihini netleştireceğiz. Sizi tedirgin eden ne oldu acaba?
revizyon daha farklıdır tabii. umarım içinizi sinen birini bulursunuz. çok önemli içe sinmesi. kalbinizin sesini dinleyin :)Ay hadi hayırlısı :) ben henüz görüşme imkanı bulamadım revizyon malum ve 6 ay 1 yıl beklemem gerekiyor ağustos gibi muayene olabilirim ancak seneye doğruda ameliyat. Bilmiyorum birşeyler içime pek sinmiyor benimde bu sanırım ikinci olduğu için genel bir tedirginlik ya yani olmazsa diye. Yani ilk ameliyatım olsa düşünmeden olabileceğim doktorlar listesine girer kendisi ama işte revizyon revizyon revizyon .
Ay hadi hayırlısı :) ben henüz görüşme imkanı bulamadım revizyon malum ve 6 ay 1 yıl beklemem gerekiyor ağustos gibi muayene olabilirim ancak seneye doğruda ameliyat. Bilmiyorum birşeyler içime pek sinmiyor benimde bu sanırım ikinci olduğu için genel bir tedirginlik ya yani olmazsa diye. Yani ilk ameliyatım olsa düşünmeden olabileceğim doktorlar listesine girer kendisi ama işte revizyon revizyon revizyon .
İnşallah inşallah inşallah bulurum :)revizyon daha farklıdır tabii. umarım içinizi sinen birini bulursunuz. çok önemli içe sinmesi. kalbinizin sesini dinleyin :)
Canım bana 16 binden başlıyor dediler ama revizyon benim kiAli bey kaç para aliyor bir burun için?
Onu burda söylemeyim pek etik olmaz ama öyle adı sanı bilinmiş bir doktor değil özelden yazarsan söylerimİlk ameliyatınız hangi doktor yapmıştı
Dediğim gibi 16 binden başlıyor dediler ama ilk ameliyat ne kadar olur bilememfiyat ne kızlar
Muayenehanesini aradım ordan aldım fiyatıdoktorla görüştünüz mü peki fiyatı o mu verdi size
Fiyat ne kadar bu iki doktorun bilginiz var mı?Selamlar, Barış Çakır 2019’a randevu veriyor, hatta onu da henüz vermediklerini söylediler. Instagramdan paylaşımlarına baktığımda Salih Emre Üregen’in ve Ali Murat Akkuş’un yaptıkları burunları da çok beğendim. Onların da biri Nisan’a, biri de Mayıs’a randevu verdi. Ameliyatları da sordum, yaza olabilirmiş.
Arkadaşlar isim konusunda gerçekten çok düşününSelamlar, Barış Çakır 2019’a randevu veriyor, hatta onu da henüz vermediklerini söylediler. Instagramdan paylaşımlarına baktığımda Salih Emre Üregen’in ve Ali Murat Akkuş’un yaptıkları burunları da çok beğendim. Onların da biri Nisan’a, biri de Mayıs’a randevu verdi. Ameliyatları da sordum, yaza olabilirmiş.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?