Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Çok iyi bi doktor ben oldum nisan ayında cok memnun kaldımArkadaşlar ben ali murat akkuşa ameliyat olmayi düsünüyorum. Ona ameliyat olan bilgisi olan var mı?
Merhaba ben de dr beye muayene olacagim guncel rinoplasti fiyati nedir acaba? Onden bi bilgim olsun istedim.Çok iyi bi doktor ben oldum nisan ayında cok memnun kaldım
25 bin.Merhaba ben de dr beye muayene olacagim guncel rinoplasti fiyati nedir acaba? Onden bi bilgim olsun istedim.
Ben 25 Ekim'de rinoplasti ameliyatımı yaptırıyorum kendisine. İşlerini ve karakterini çok beğeniyorum. Heyecanlıyım :)Arkadaşlar ben ali murat akkuşa ameliyat olmayi düsünüyorum. Ona ameliyat olan bilgisi olan var mı?
Arkadaşım 2 yıl once burun ameliyatı oldu artı olarak çenesine mudahale yapıldi 15 bine oldu, atel çıktığı ay mükemmeldi bir anda odem toplamaya başladı doğal olarak fakat odemden sonra ciddi burun dusuklugu yaşadı hani gören kimse ameliyatlı olduğuna inanmıyordu malesef, revizyon ameliyatı oldu 5-6 ay önce şimdi yine pek memnun degil, kalın derili olduğu için burnu malesef istediği gibi şekli oturmuyor. Hastadan hastaya değişen bişey bence bu Murat beyin işlerini Instagram dan takip eden biri olarak ben beğeniyorum.
Evet Ali Murat beye oldu, revizyonu da aynı şekilde ona oldu burun gercekten şans meselesi bence iyi bir doktor olduğunu da düşünüyorum ama dediğim gibi her hastanınki bir olmuyor. Sevindim sizin adınıza gerçekten özgüveni doğrudan etkileyen biseyarkadasiniz ali murat beye mi ameliyat oldu anlamadim? :) Ben ali beye ameliyat olali tam 1 ay oluyor, simdiye kadar cok memnunum, cok dogal ve guzel oldu burnum. hala odemli Tabi ama gun gectikce odemler indikce daha cok begeniyorum
Merhabalar,arkadasiniz ali murat beye mi ameliyat oldu anlamadim? :) Ben ali beye ameliyat olali tam 1 ay oluyor, simdiye kadar cok memnunum, cok dogal ve guzel oldu burnum. hala odemli Tabi ama gun gectikce odemler indikce daha cok begeniyorum
Ozelden atiyorumMerhabalar,
rica etsem fotoğraf görebilir miyim
25.000 ilk ameliyat, 30.000 revizyon. Güncel.Merhabalar, Ali Murat Bey’in guncel ameliyat fiyatini bilen var mi??