Ali Osman Koyuncuoğlu nasıl bir doktor? Kimler ne sonuçlar aldı?

Eylulkz

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
1 Ekim 2019
124
127
53
31
Arkadaşlar 11 aydır korunmayı bıraktık bebek için uğraşıyorum hamile kalamadım. Daha önce çocuk düşünüyorum diye devlet hastanesinde ultrasonla hem alttan hem göbekten muayene oldum. Doktor hiç bir sıkıntı söylemedi. Hatta doğum için gayet ideal dedi. Vitamin olarakta D vitamini biraz düşük. Tsh 5,75 çıktı. Diğerleri çok iyi. Eşim henüz test yaptırmadı. O da yazın yaptıracak. Öğretmen olduğumuz için on beş tatilde memlekete gittik fırsat olmadı. Yazın eşim de test yaptıracak.yaza kadar kendimize süre tanıdık. Eğer olmazsa direk Ali Osman Beye gitmeyi düşünüyorum. Bütün her şey direk orada yapılsın istiyorum. Burada çok araştırdım yorumları baya iyi bir doktor gibi. Peki sizce düşüncem doğru mu siz ne önerirsiniz?

Ben bir ara tedavi oldum onda. Kötü diyemem fakat ben sizin laboratuvarı iyi olan bir hastane ortamında tedavi olmanızı öneririm. Ali Osman bey muayenehanesinde takip ediyor. Anlaşmalı olduğu hastane var transfer, opu ve ameliyat işlemlerini o hastanede yapıyor.

Ben bir ara tedavi oldum onda. Kötü diyemem fakat ben sizin laboratuvarı iyi olan bir hastane ortamında tedavi olmanızı öneririm. Ali Osman bey muayenehanesinde takip ediyor. Anlaşmalı olduğu hastane var transfer, opu ve ameliyat işlemlerini o hastanede yapıyor.
Kusura bakmayın bu konuda çok bilgisizim o yüzden soruyorum nereler örnek verebilir misiniz? Ve siz bir sonuca ulaştınız mı

1 aşılama 2 başarısız tüp bebek girişiminden sonra arkadaş tavsiyesi üzerine gittik. 1.denemede embriyo genetik olarak sağlamdı ancak tutmadı Ali Osman Bey yılmadı hemen tedavi işleyişini değiştirdi 2. transfer sonrası nihayet başarılı oldu. Daha önce Novart denilen Ankara’nın en ünlü tüp bebek merkezine gittim ilk denemede tutunamamasına rağmen ısrarla koskoca Prof aynı yöntemi deneyip durdu. Oysa Ali Osman Bey PRP yaptı Rahime çizik attı embriyo yapıştırma işlemi yaptı yani anlayacağınız olmayanı oldurmak için elinden geleni yaptı en kötüsü ise benim tanımlanamayan kısırlıktı kısacası en önemli özelliği 1-İnsani yanı çok gelişmiş bir doktor
2-Asla para göz birisi değil 3-Çalışanları müthiş iyi ve yardım sever insanlar gözüm kapalı tavsiye ederim

1 aşılama 2 başarısız tüp bebek girişiminden sonra arkadaş tavsiyesi üzerine gittik. 1.denemede embriyo genetik olarak sağlamdı ancak tutmadı Ali Osman Bey yılmadı hemen tedavi işleyişini değiştirdi 2. transfer sonrası nihayet başarılı oldu. Daha önce Novart denilen Ankara’nın en ünlü tüp bebek merkezine gittim ilk denemede tutunamamasına rağmen ısrarla koskoca Prof aynı yöntemi deneyip durdu. Oysa Ali Osman Bey PRP yaptı Rahime çizik attı embriyo yapıştırma işlemi yaptı yani anlayacağınız olmayanı oldurmak için elinden geleni yaptı en kötüsü ise benim tanımlanamayan kısırlıktı kısacası en önemli özelliği 1-İnsani yanı çok gelişmiş bir doktor
2-Asla para göz birisi değil 3-Çalışanları müthiş iyi ve yardım sever insanlar gözüm kapalı tavsiye ederim
Çok teşekkür ederim yorumunuz için

merhaba hangi hastanede yapiyor

Embriyo yapıştırma ücreti ne kadar acaba?

Back
X